51 PromiL(Rock) - Ankara

abı bak sızı sevıyuorum bılıyosunuz sızle ters olcak hıc bıseyıom olmadı sızle sorunda olmaz zaten ıyı ınsanlarsınızda bunu yanlıs anlamauyın bısey yazıcam asagıya.... yanlıs anlarsanız soyleyın edıtlıyım


Hızlı giden atın b.ku seyrek düşermiş
 
Bende digiturk yok bilmiyorum. Uyduda da çıkıyormuş. 11 Gibi çalıcaz galiba. Araya haber filanda giricekmiş. 4 şarkı filan çalıcaz galiba.
 
mythe demiş ki:
ezgyy demiş ki:
gazi konserine okul dışından kmse gidemio die duydum ama umarım doğru diildir
evet okul müdürümüz her sene dışarıdan adam alınmaması konusunda ısrarcıdır çünkü sürekli olay çıkıyo. ama yine de her seferinde dışardan bi sürü insan geldi arkadaşlarını dinledi. bu sene dışardan gelenlere zorluk çıkarılır mı bilmiyorum ama sevgili okul müdürümüz hakkında daha fazla bilgi için vokalinize danışabilirsiniz. bi kaç kelimeyle özetler heralde... =)

ewt baya bi yalwarmama ramen okul dışından kimseye izin wermedi..daa dorusu bana seçenek sundu..ya şimdi okul dışından alırsın zaten spor salonunda yeterli yer olmadığı için çou giremez..yada yaz şenliiinde dışardan kimse gelemez dedi.. e yani..nası olsa 51PromiL yaz şenliindede gelcek okula.. :)
ewt müdür her sene böle bişe dio..tabi bu senede dışardan kişiler alıncak..ancak tabikide görewlilerin izin werdiii kişilerin dışardan arkadaşları alıncaktır..yani öle her dışardan insan raatça giremicek konsere üzgünüm ;)
ya bide şöle bişe warki..spor salonunun alabilecei insan kapasitesi kısıtlı..dielimki çok az kişi alma şansımız kaldı..okul içinden birinin bileti war we bizim okul dışından birini içeri alıp onu bırakmamız olmas :roll:
 
Öncelikle bizle ilgisi olmayan sebeplerden dolayı İstanbul konserimiz iptal olmuştur . Ocak Ayı içerisinde de olabilir ileri bir tarihe daha iyi organizasyonda yer alacağız.

Yarın Gazi Anadolu Lisesi Şenliğinde 12:30 da başlayan organizasyonun son grubu olarak sahne alacağız

TeKirDağ - ÇorLu Konserimiz için ise Cumartesi Akşamı Yoldayız Herkesi bekliyoruz

af____.jpg
 
Bu sefer arkamızda bi el uzansın, sallansın istemiyoruz.. "Git! Gideceksen bekleme..." Farklı değiliz ki biz de..

Yine evden kaçan uslanmaz, haylaz çocuk misali..

Gidiyoruz.. :)..
 
Bu sefer arkamızda bi el uzansın, sallansın istemiyoruz.. "Git! Gideceksen bekleme..." Farklı değiliz ki biz de..

Yine evden kaçan uslanmaz, haylaz çocuk misali..

Gidiyoruz.. :)..
 
51 promil'e tekirdagda başarilar gerci bende sizle geliom orda soolerim gerci butun gunumuz birlikte gecio gerci yarin selman bize geldigindede sooleyebilirim Tren biletlerini almaya giderken soolesemde olabilir lan offffffff basarilar canlarim :D (bu konserdede aglarsam dowun beni sahneden inince :twisted:
 
Geri
Üst