51 PromiL(Rock) - Ankara

7-8-9 Kasımda Gerçekleşecek Sony Ericson yarışması finallerinde 51promil 7 si sahne alacaktır.Ece Karagüllününde Violada bulunacağı finallerde yeni besteleremizle beraber her grup gibi yarım sahnede olacağız..Balansta görüşmek üzere tüm gruplara başarılar..


balans51promilqn8.jpg
 
Merhabaa :elsalla
severek dinliyorum :)
başarılar ve devamı dileğim !
görüşmek üzereee :elsalla
(umarım ankara geldiğim bi vakit görüşürüz Malum herkez istediği şehirde yaşamıyor diymi özgür :) )
sevgiler :)


Dilan kara
 
Evet arkadaşlar yeni sezon başlıyor...

Öncelikle geçen seneden beri bizim dışımızda gelişen bir olaydan bahsederek başlamak istiyorum.. Tamamen şans eseri bulduğum bir forum sitesinde bir account açılmış ve bizim adımızdan grubun tanıtımı yapılmış..Buraya kadar bir sorun yok..Olası bir durum..Ancak grubun Menejeri olarak bir isim yazılmış ve kayıtların, bas gitar kayıtlarında "Orkun Ateş" in olduğu söylenmiş..Bir yazı yazarak bu konuya açıklık getirdik..Ancak menejeri olarak tanıtılan kişi bizi ekleyerek konuyu grubumuzda şu anda bas gitar çalan Özgür Aksüyek ile görüştüğünü olaydan bizim haberimizin oldugunu söyledi.. Merakla hangi adresten konuştuğunu sorduk ve o " [email protected] " adresinden yani Orkun Ateş'in adresinden konuştugunu söyledi..Daha da ilginç tarafı Özgür'ün ve bizlerin başka msn adreslerimizden bahsetti...
Bizim olmayan ancak bizim adımıza alınmış adresler...

Burda bir konudan bahsetmek istiyorum..Orkun Ateş Çorlu konserlerimizden beri bize yardım eden her türlü iyiliği sağlayan turkrock forumunda da aslında_o nickli yakın bir arkadaşımızdı..Bu olaylar hakkında en ufak bir fikrimiz yoktu..Daha 5 gün önce bu olaylardan haberdar olduk..Ve bundan sonra yazıcaklarım gerçekten şaka gibi olan bu hikayenin en kötü yanları..Yakın bir arkadaşımızı hayatımızdan çıkarmak zorunda olmak ,kandırılmış onca insan için yapabilecek hiçbir şeyimizin olmaması gerçekten çok kötü..

Olayın devamında Orkun'un da itiraf etmesi sonucu Özgür adına Özgün adına Yamaç adına ve Can adına alınmış msn adreslerini bulduk..Hepsinin şifresini bulduk...Ve listelerdeki insanlar bizi 1.5 2 yıldır tanıyan hatta yakın ilişkilerde bulunduğumuz insanlar olduklarını iddaa ettiler..Bize inanmadılar..En sonunda bir cam alarak ispat ettik..Forumda hepimizin adına başka başka accountlar var ve aramızda tartışmalar yaşanmış..Annemizi babamızı kaybetmişiz, Özgün kolunu kırmış..Ve en sonunda İkizimle beraber gruptan ayrılmışız..Gerçekten şaka gibi bunların doğru olduğunu zanneden 23 Ağustos'ta albüm çıkaracağımızı zanneden insanlar var..Öyle ki; sevgili Orkun bir arkadaşla Özgün olduğunu iddaa ederek bile buluşmuş!!!!...Bu gerçekten çok büyük bir terbiyesizlik ve saygısızlıktan da öte bir durum olduğu için isim vermekten çekinmedim..

İnanılmaz olaylar bunlar ve hepsi bizim dışımızda gelişen olaylar..

Her yere tekrar tekrar belirtiyorum...Bizimle ilgili bilgilere www.myspace.com/51promilband adresinden ve 51promil.anatolianrock.com adreslerinden ulaşabilirsiniz..

Konser ve iletişim için ise

[email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Bizimle ilgisiz olan tüm bu gelişmelerden dolayı herkesten yine de özür diliyoruz..

:::KONSER KONSER KONSER:::

ANKARA'DAKİ ilk konserimiz 29 Eylül Ekin Kültür merkezinde olucak...
Saat 16:00 civarında sahnede olucaz..Herkesi bekliyoruz... Ekim başında bir Ankara konseri daha var...

UniStar'da yorum yapan ve oy veren herkese de teşekkür ederiz..Yarışma finali bildiğiniz gibi 7-8-9 Kasım İstanbul Balans'ta olucak..51PromİL 7 KAsım 'da sahnede olucak..Herkesi bekliyoruz..

 
Bende çalıyor muyum bu konserde? Konser gerçekten var mı? Yoksa ozgun1907de hacklenmiş bir başka account mu?

PS: Orkun iyi çocuktur saftır, çok üstüne gitmeyelim. Sevdiğinden yaptığına inanalım, olayı artık geride bırakalım.

Saygılar & Sevgiler :)
 
Geri
Üst