51 PromiL(Rock) - Ankara

ozgur196 demiş ki:
51PromiL & StaFF & Dos Age & KaraKeDi & Pin Up

(PinUp dışında I.V Program Kadrosu)

21 Ocak Cumartesi 16:30 I.V Yolcu RocK Bar Açılış...

giriş 10 YTL * 1 Bira

Konser programının kadrosunda ŞARAP'da yer almaktadır!!!
Ayrıca Şarap; her cuma IV Yolcu Rock Bar'da program yapacaktır. Bilgilerinize...
 
saraptheband demiş ki:
ozgur196 demiş ki:
51PromiL & StaFF & Dos Age & KaraKeDi & Pin Up

(PinUp dışında I.V Program Kadrosu)

21 Ocak Cumartesi 16:30 I.V Yolcu RocK Bar Açılış...

giriş 10 YTL * 1 Bira

Konser programının kadrosunda ŞARAP'da yer almaktadır!!!
Ayrıca Şarap; her cuma IV Yolcu Rock Bar'da program yapacaktır. Bilgilerinize...

Kusura bakmayın da umarım böyle bişeyi "kast" olarak algılamamışsınızdır.. Her zaman içimizde öldürmek istemediğimiz bi çocuk war ama o kadar da "çocuksu" hareketler yapmayacağımızı tahmin edersiniz umarım.. Özür dileriz..
 
arkadaslar vega'nın son albümünün teşekkürler bölümünde 51 promile de bi teşekkür var diye duydum bi arkadastan bunun nedeni nedir gerçekten merak ettim veya sadece bi raslantımıdır
 
Öncelikle hepinize güzel yorumları için teşekkürler..
Sevgili Şarap grubu.Kendi adıma ve ikizim adına da özür dilerim kesinlikle her hangi bir kasıt yoktu konsere sizi yazmamamızda.
Vega'nın "Desemde İnanma" isimli şarkısını coverladığımızı duyan Vega grubu beğenmiş ve teşekkür etme gereği duymuş..Deniz Özbey'in bize verdiği cevap budur :) Biz kendilerine teşekkür ederiz böyle bir albümü kazandırdıkları ve bizide unutmadıkları için..

Yok isimli şarkımızın sözlerini az sonra yazıcam..

51PromiL bitme aşamasında olan kayıtları ve grup elemanlarının bazı problemleri sebebiyle canlı performanslarına ara vermiştir.
Bursa konseri,İf Bar konseri ve her cumartesi İ.V Yolcu Bar programı da dahil olmak üzere..Bugune kadar bize destek olan ve konserlerimize gelen herkese cok teşekkür ederiz..Yeni kayıtlar sonunda geliyor..
 
isminizi bende görmüştüm hımmm bu deniz deli ya bir şaarkı coverladınız dşye nasıl ship çıkmış bravo onlara valla sizede başarılar hadi bakem ;)
 
Sana hic oldumu
burdasın ama degil
hissetigim yer kalbinmi
yoksa senin nefesinmi

o hiç bilmezken oralarda
sen yaşarsın sizi
taki gelir yanına
uzatırsın eline kalbini

sanırım böyleydi Yok adlı parcanın sözleri..
sevgiler & saygılar
 
sevgili 51 promil...pek özledim ben hepinizi..normalde göremiyorum pek,bari buraya yazayım da okusunlar didim..çok iyi şeyler başaracaınızı biliyor,kaydınızı dört ama cidden dört gözle bekliyor ve hepinizi bolca öpüyorum.. :)

ili selam eder,sevgi ve hürmetlerini sunar efem... :)
 
bende nezmandır göremiyorum hiçbirinizzi yaaa ösledim valla selmaaaannnnn olum nassıınn looooo özgün-r,ece,eminn başarılar dostlarım sonuna kadar sizleyim:)::):)
 
eweett bende çok özlediimm yaaa..gerçi msnde her gördüüümde özgürü şu dişini çektir artkkk die gıcık ediorm ama :p cidden özledmm..konserleriniz de yokk :cry: artk kayıtlarınızla özlem gidercezz.. :)
hmm görüldüüü üzre Gazi Anadolu baya özlemiş siziii :D size özel bi konser mi ayarlasamm..tabiii parti olaraktan :p
aklmda o tarz fikirler war amaaa sizde bi karar wermişiniz bi süre canlı performans yokmuş :( umarm en kısa sürede halledersiniz tekrar coşmaya geliriz konserlere :)
hepinizi çokk öpüormm..süppersinizz sizz süpperrr :D
 
51 Promil süppersiniz!!!

uzun süredir sizi takip ediyorum ve sabırsızlıkla yeni kayıtlarınızı bekliorum malesef şehir farkından dolayı henüz sizi canlı dinleyemedim ama en geç nisan başında gelecem ankaraya ve sizi canlı canlı dinlicem :D
 
Herkese güzel dilekleri ve yorumları için teşekkürler..1-2 hafta içinde sanırım kayıtlardan en az 4ünü internet aracılığı ile dinleyebiliceksiniz.Kalanlar ise şimdilik konserlerimizden :) Mart ayında canlı performanslara başlıyoruz.Bir Ankara konseri bir de henüz tam anlamıyla kesin olmamış Konya konseri görünüyor.Herkesi bekliyoruz..
 
Geri
Üst