51 PromiL(Rock) - Ankara

Yeniden adlı çalışmanızı dinledim de aklıma takıldı vokalistinizin "r" lerle problemi mi var yoksa siz kayıtta gözden mi kaçırdınız bazı şeyleri?

Başarılar diliyorum :)
 
if0336rs.jpg


ecemmmmm yawrum bnm harika çıktın anam....
 
RunRabbitRun demiş ki:
Yeniden adlı çalışmanızı dinledim de aklıma takıldı vokalistinizin "r" lerle problemi mi var yoksa siz kayıtta gözden mi kaçırdınız bazı şeyleri?

Başarılar diliyorum :)


Bazı yerlerde fark ettik ama çok göze batmadığını düşündük.51PromiL bir süre daha konser çalışmalarına ara vermiştir..

Bu arada yukarıdaki fotoğrafı hakkında bir fikrimiz yoktur!..

51PromiL'in şu anki 51promil.anatolianrock.com sitesinde bulunan tüm kayıtları yapan kadro şöyledir.

Ece Akat:Vokal
Özgür Aksüyek:Klavyeler,bas kayıtları,gitar..
Özgün Aksüyek:Gitarlar,bas kayıtları.
Selman Pöge:Davul
 
ece hariç bu grup elrmanlarını artık sevmiyorum..
insan bir ugrar reşit amca nasılsın neler yapıyorsun.saglıgın sihhatin iyimi.taşınacak eşya varmı.bira içermisin ..vs
bi hal hatır sorar.....
alacagınız olsun..
ececigim seni sevdigimi biliyorsun.sen bir yana kac promil bir yana..
başarılarınızın devamı..
 
özgürcüm o ece'nin fotoğraf bizim konserden bizim bir parçamıza eşlik ederken biri çekmiş ama altına da yazmamış bari yazsaydı neyse başarılar dilerim yavrular :)
 
Reşit Abi özel mesaj attık ama burdan da belirtelim.Açılıştan geç haberimiz olmasına rağmen geldik.Seni göremedik ve sanırım havalandırma bozuktu nefes alamadık senin için gelmiştik seni de göremeyince çıktık.Öss dolayı hiç bir etkinliğe katılmamamıza rağmen onursal'a özel mesaj da attık açılış konserine katılmak için.Olumsuz bir cevap bile gelmedi.Başka türlü zaten sana ulaşma şansımız yok.Sen bizi sevmesende bizim sana sevgimiz ve saygımız sonsuz.İstediğin anda seyirci olarak ya da sahnede andaç'tayız..
 
51PromiL uzun bir aradan sonra sahnede..

Cumartesi günü saat 18:00 civarında Andaç Bar'da sahnede olacağız..Herkesi bekliyoruz..Cumartesi günü görüşmek üzere..
 
Nolursa olsun Bir tek Reşit abi ve henüz tanışamasakta Andaç abi için bu konsere çıkıcaz.Kesinlikle foruma yansıtmak istemesekte yazmak zorunda kalıyoruz.Yaplılan ayıplar bizim sonumuzu getirmeyecek. Ama bi daha hiç bir grubu zorla konsere çıkartmayın(organizasyon), çünki Reşit abiyi bu kadar seven insanlar olmasaydık yerimizde kim olsa bu konsere çıkmazdı.Her neyse.Yazılacak çok şey var.Umarım güzel bir konser olur.
 
cocuklar sizi seviyorum..
konuyu anlamadım ama sizi iyi tanıyorum..en kısa zaman ugrarmısınız konuşalım. hakkımızdaki düşünceleriniz için teşekkür ederiz....
unutmayın bana muhakkak bir ugrayın...
 
Çok eğlenceli bir konserdi.Gelen ve bizi yanlız bırakmayan herkese teşekkürler.başka amaçlarla olsada gelenlerede teşekkürler... Andaç RocK çok güzel olmuş. Tabiiki içindeki insanlarla :) Reşit abi Andaç abi ve tayfasınada çoook teşekkürler. Daha çok sahne alıcaz böyle sıcak güzel bir mekanda :) Yakında bir iki konser haberimiz daha var. Görüşmek üzere...
 
Geri
Üst