Charvel / Jackson Başlığı

Abi bende bitane JS30 RR Rhoads alıcam işallah kasım 20 de. Bende bitane cort x-6 var onu vericem 200 gibi komik bir rakama aldı sayın Laylaylom gitarı. :x Klavysi cok hos ellerim cok kucuk... :( Ben JS30 u denemedim hiç. Jackson ların klavyesinin kalınlıgından bahsedilmiş baslıgın gecmişinde. Umarım alısırım bende bu kalınlık olayına. sabredemiyorum yaa hergün okul cıkısı laylaylom a gitmek istiyorum. Abi ne kargoymus bu ya... Bundan sonra yattıgım zaman duvarda asılı Jackson ımı izlicem. Simdiden cok heyecanlıyım. Allah her isteyene bi Jackson nasip etsin.:D :twisted:
JACKSON FOREVER! :twisted:
 
Abi ne yani ögrencez yavas yavas. Niye öyle diyon alındım walla... Bitek sweep ler kaldı onu da işallah becercez. Abi hakkını veremesekte vermeye calıscaz yani. Ki ben kendi capımda veriyorum yani hakkını bi senede bu kadar veriliyor. :D Bir seneye göre statümün iyi oldugunu düşünüyorum. Yani bir senede hedefime ulastım demekki daha yuksek bişey hedeflemem lazımmıs... Abi su anda metal soloları atabiliyorum ama yinede cok yetersizim özellikle sweep olayından cok kaybediyorum yani izmirde(cenker abiden baska biri. adam isyan edecek artık :D) yardımcı olabilecek bir dost varsa hem muhabbet olur hem bişeyler kaparız.
 
rock-the-boy helal olsun kitap gibi bilgilendirdiğin içi saol
Peki ben ke1'e sahip olmak istiyorum nasıl alacam tabiki şimdi değil hayatımın bi bölümünde :) ?
 
Custom demek, siparişle yapılan demek. İlla ki önemli bir insanın kullanmış olduğu gitar demek değil. Mesela Yngwee Malmsteen Fender gitarı gayet seri üretimdir. Teknik olarak, bir dükkandan en üst model gitar almak onun custom olduğunu göstermez. Üzerinde gitarist ismi olması da bence custom olduğunu göstermez.

1. Eğer gitar belli sayıda üretilmişse o zaman customdur.

2. Fabrika ile iletişime geçip istediğiniz parçaları kullanarak gitarı yaptırmak ta customdur.

Ben KV2 gitarımı 2. yöntemle yaptırdım. Ama üzerinde ismim yazmıyor. Ayrıca o yıllarda seri üretimde olmadığı için custom. Üzerindeki potlar ve manyetikler de şu an satışta olan modelden de farklı.

3. Sonrada siz üzerine birşey eklerseniz tabi ki modifiye olur. Zaten custom terimi sadece o gitar firmasında çalışan luthierlerin imalatı olması dolayıdıyla custom adını alıyor sanırım. Sonradan yapılan her iş modifiye sınıfına giriyor.
 
yjm demiş ki:
rock-the-boy helal olsun kitap gibi bilgilendirdiğin içi saol
Peki ben ke1'e sahip olmak istiyorum nasıl alacam tabiki şimdi değil hayatımın bi bölümünde :) ?
ne demek ben teşekkür ederim...peki ke1'e nasıl sahip oacaksın...hmmmm :| ....şimdi alım-satım başlığını aç, orada bir armaan diye bir arkadaş 1500$a satıyor ke1'ini...sen yıllar yıllar sonra parayı biriktirince gel o başlığı bul... o başlık olmasa bile yeniden açmıştır zaten kendisi :mrgreen: (zira 4 defa açtı aynı başlığı ,o gitar burda gitmeezz;)neyse işte o zaman o arkadaşın sakalları beyazlamış olur, sen de bastonunla kapısını tıklatır, "hacı bir zamanlar bir ke1 vardı sende, duruyo mu hala??" deyip gitarı alırsın...masal da mutlu biteeeer!!!! :mrgreen: :mrgreen:

öhöm öhöm 8)!!! şaka bir yana bulmak gerçekten zor..ebay da bile çok zor bulunan bir model...yada custom shop'a gidip yaptıracaksın, başka çare mi var?
 
Usa select sanırım özür dilerim ben gitarın üretim kartındaki bu amca şunu yaptı bu amcada bunu yaptı şeklindeki ibarelere takılarak custom olduğunu düşünmüştüm.hem sizimi kıracam Usa select olsun :D
 
bi ara bende bridge e tb4 takma hevesindeydim. ama arkadasım getirdi onda denedik hic hosuma gtmedi sanki low freq freq dusuk gibi. ses dogallıktan oldukca uzak. anlatmaya calısacagım ama olmayacak.
atalayın konfigurasyonu dusundumde, mantıklı geldi bi ses ornekleri olsa acep reca etsek atalay kardes mumkunmudur acep??.

(js seisi alacak arkadasların "bi defa daha dusunmesini tavsiye ediyorum gordum ve hic hazetmedim)
 
Mümkün tabi arkadaşım, imzamdaki linkime tıkla, hayatını yaşa (ııykkk!!!) buradaki ilk duyduğun solo bölümü TB4 neck. hızlı sololar da bridge manyetik SH4.
 
Geri
Üst