Charvel / Jackson Başlığı

bende aranıza katıldım :) çok mutluyum çok neşeliyim. bu haftaiçi japon rhoads std. aldım, bridge tb4 , neck jazz59 , yekpare 8)

arkadaşlar gitar iyi güzelde gitarı aldığım arkadaş tremolo kolunu kaybetmiş :( :( :(

floyd rose hiç bir işe yaramıyor doğal olarak, anca sustain azalıyor :(
bana yardım edebilecek bir jackson sever çıkabilir mi? ona uyacak bir kol nerden bulabilirim?
 
bakırkoy altonada var tremolo kolları.ancak siyah renk bulabilirmisin bilmiyorum.tabi 30 ytl falan bayılmaya hazırsan laylaylom da bi secenek (malesef)
hayırlı olsun bu arada.yanlız anlamadığım bişi var.gitarın için yekpare demisin.japon olupda yekpare olan iki randy rhoads var.biri kevin bond diğeri rr5.resimleri varsa atarmısın cok merak ettim.
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
japon olupda yekpare olan iki randy rhoads var.biri kevin bond diğeri rr5.resimleri varsa atarmısın cok merak ettim.

"hönk" dedim önce ama yeni modellerden bahsediyorsun galiba?

Arkadaşın gitarı 93 yılından. Köprüsü jt-580 lp. Bu köprünün ilk kullanılmaya başlandığı yıl gailba. şimdiki dxmg,dkmg, dk-2 gibi gitarlarda bu köprüler var. Original floyd-rose'un vibrato barıyla aynı barı kullanıyo bu köprüler. internetten herhangi bir siteden alırsan sorunsuz evine kadar gelmesi lazım :)

Hayırlı olsun gitarın. Resimlerini ben de görmek isterim. Ayrıca detaylı bir yorum yazsan hiç fena olmaz yine hehe...
 
night_slash_rain demiş ki:
saolasın DaveMustaine_64 abim :) ben okudum zaten bastan sona onu :)
sl-1 ıcın yedek parcalar bırıkktıryorumda,OFR nın R3mu yoksa R4 olanını mı alacam onun ıcın sormustum.. :)

işte senin gitarına 2si de oluyor, senin zevkine kalmış hangisini alacağın. tellerin arasının birbirine yakın mı yoksa nispeten uzak mı olmasını istediğine bağlı yani... :)
 
sanırım arkadas forumda satılan japon yekpare beyaz rr yi almıs.yoksa benim bildğim baska japon tremololu ve yekpare randy rhoads yok.
aynen öyle abicim:)


detaylı resimlerini en kısa zamanda çekip buraya koyucam.
masterofpuppetsasd , DaveMustaine_64 iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.yarın büyük olasılıkla taksimdeyim laylay a da sorucam ,böyle basit bir parça için kazık yemek hiç istemiyorum doğrusu. basit diyorum çünkü gerçekten basit :)
 
merabalar benimde ps2im var memnunum gitarımdan ama vibrato kolunun yuvası yalama oldu sanırım kolu deyiştirmem gerekicek yada deyiştirince geçicekmi sorun bilmiyorum naapmam gerekir sizce?
 
İnlayleri , sapı ,burguların yönü dk27 ye benziyor ama dk27 nin resimlerine baktım biraz orantısız duruyor(bariton olduğundan tabi).Sanki vitrinde gördüğüm gitarın scale lenght i 25 1\2 gibi görünüyordu.Bu gitarın fiyatı oldukça iyiymiş.Şekli şemali bu gitara benzeyen jackson ın başka gitarı olabilir mi.Aranızda bariton gitar kullanan var mı artıları eksileri nelerdir?
 
arkadaşlar buda benim jackson aşağı yukarı 4 ay once aldım 1400 usd ye
ışıktan tam olarak görünmeyebilir blue ghost flame alet gayet temiz durumda uygun bi fiyata aldığımı düşünüyorum sizce??
 
Geri
Üst