Charvel / Jackson Başlığı

Arkadaşlar her türlü mağduriyetinizi de bildirin, dava yoluyla falan. Gitarların gecikmesi yüzünden ektrelere çıkamadığınızı anlatın, zaman ve para kaybınızı da anlatın. Psikolojik olarak yıprandıklarınızı da anlatın. Ve bana kalırsa Jackson firmasına da ulaşın maille, mağduriyetinizi anlatırsanız bence onlar da size yardımcı olacaklardır.
 
Jackson'un şartları ağırsa, (Pan müzik ile ilgili yazıyı okudum bir kaç sayfa önce yazan) buralarda artık sıfır Jackson bulamayız, ikinci eller ayrı bir kıymetlenebilir. :)

Zamanında ben de Jackson isterdim...
 
Hepinize geçmiş olsun, umarım o paralarınızı geri alabilirsiniz. Aslında gitarlarınızı almanızı ümit ediyorum tabi. Bir Jackson fanı olarak ileride Jackson sahibi olmanın bu ülkede büyük bir lüks olacağını sanıyorum. Eğer firmanın dealership şartları ağırsa bu şartları kabul edebilecek müzik dükkanı olur mu bilemiyorum. Hele ki Ankara'dan bir firma olursa daha mutlu edici olur tabi.

Hayırlısıyla paranızı ya da gitarlarınızı alırsınız umarım... Müzik yapmak bu kadar acılı olmamalı !
 
Eldrun demiş ki:
Jackson'un şartları ağırsa, (Pan müzik ile ilgili yazıyı okudum bir kaç sayfa önce yazan) buralarda artık sıfır Jackson bulamayız, ikinci eller ayrı bir kıymetlenebilir. :)

Zamanında ben de Jackson isterdim...

ne yazık kı bu 2. ellerın karaborsaya dusmesı cıdden olabılecek bır durum gıbı gorunuyor umarım bı sekılde halleden bı muzık dukkanı cıkar da herkes rahat eder
 
Abi artık bu sayfaya bakmak istemiyorum.Çünkü çok moralim bozuluyor bu duruma.Allah'ın üç kağıtçıları milleti dolandırıyor.Herkeste izlemek zorunda kalıyor.
 
assault tam ben bu senın yazdıklarını yazmak ıcın gırmıstım buraya ha bole ınsanın ıcı sıkılıo uzuluyo burda yazanları okuyunca ama bı yandan da acaba ii bi gelısme var mı dıye meraktan gırıyor ınsan sole bı baslıkta gıcır gıcır gıtarlar gormek varken bız nelerı konusuyoruz aaah ah!
 
ben artık zaten gitardan sogudum acıkcası su an hiç beklemiyorum zaten istemiyorumda artık laylaylomdan gitar falan beni tek ilgilendiren verdigim kaporadır.... su an sadece markasız bi fender gitarla yetinmekteyim bunuda elime geçireli 1-2 hafta oluyor ... ben jackson için 5 ay beklemiştim... gercektende ellerimin yavasladıgını anladım yani bu zarar sadece maddi yönden degildir...
 
böle dusunme dostum. biliyorum yaşadıgın cok kötü bir şey ama sen yinede yılma bence. cok istedigin jackson başka bir bahara kaldı ama ne biliyim sen yinede müzikle uğraşmaya devam et. umarım istedigin gitardan daha iyilerine sahip olursun. ;)
 
Slm millet.

Jackson almayı düşünüyorum 2 model arasında kaldım yardımızını istiyorum.

Js30 (endonezya)
Ps4 (Japon)

Japon üretim olduğu için Ps4 ü tercih edecem heralde.Ama diyelim ki ikiside japon ve ya Endonezya olsaydı hangisini tercih ederdiniz.bu arada yapacağım tarz Hard Core,Trash
 
farazi şeyler zerinden sadece geyik yapılır. js30 iyi bir gitar değil artı ps4 ile mukayese edilemez. ikisi de endonezya yapımı olsa muhtemelen ikisi de kötü olurdu. kim bilebilir ki?
 
arkadaşlar ufak bir sorum olacak yardımcı olursanız çok memnun olurum. elimde jackson rr3 var emg 81-85'li 96 japon yapım bir gitar.sizce satmak istesem hardcasesi ile birlikte ne gibi bir fiyat koymam gerekir?kozmetik olarakta hiçbir problemi yok.şimdiden teşekkür ederim.
 
Geri
Üst