Charvel / Jackson Başlığı

Arkadaşlar Ke2 Kelly alıcam el mahkum ne yazık ki laylaylomdan alıcam. Çok büyük bir fiyat farkı yok jacksonın kendi fiyat listesiyle 200 $ filan. Neyse razıyım ben ona.
 
dimebucker demiş ki:
Arkadaşlar Ke2 Kelly alıcam el mahkum ne yazık ki laylaylomdan alıcam. Çok büyük bir fiyat farkı yok jacksonın kendi fiyat listesiyle 200 $ filan. Neyse razıyım ben ona.

biraz bekle usa den gitar getirebilcek birileri cikar forumda, en fazla yari fiyatina alirsin yada 2. el satan olur, bende usa jackson kullaniorm, verecegin parayi fazlasi ile hakeden gitarlar ama laylaylom a o kadar bayilma derim yinede..
 
Bir Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi olarak söyleyebilirim ki Türkçe'de yanlış yerlerde büyük harf kullanmak bile Türkçe'yi yanlış kullanmaktır.
Ayrıca üslubuna dikkat etmen Türkçe kullanımından daha önemli bizim için...
 
Uzun zamandir jackson bakiyorum, asagidaki gitar nasildir, neyin nesidir, ederi nedir, iyimidir? Pek bilgi yok gitar hakkinda, sadece 1987 Custom ve manyetiklerinin degistigini biliyorum. Seri numarasida 2860.

77b8_12.JPG

846a_12.JPG

b9cf_12.JPG

c6b2_12.JPG
 
Seri numarasını okuyamıyorum :)

Ama o gitar 1980lerden kalma bir adet custom jackson dinky

Edit: Özür dilerim mesajını okumadan cevap yazdığım için. İbret-i alem olsun diye silmiyorum mesajımı :mrgreen:

Bu gitarla ilgili olarak söyleyebileceğim şey sapın arkasında yazdığı gib iSan Dimas üretimi olmadığı. 1986 yılında üretimi San Dimas'tan Ontario'ya taışıdılar ve bir süre daha San Dimas için yapılan "neck plate"leri yani o plakaları kullandılar. 87 yapımı olduğuna göre bu da onlardan birisi..

Ben oldukça iyi bir gitar olduğunu söyleyebilirim. Amerika'da e-bayde 1000$ altında gidiyor bunlar fiyat olarak. 1000$ı geçtikleri pek görülmüyor neck-thru olmadıkları sürece :)
 
Abiler bişey sorcam.Jacksonun sitesinde eski customlar gösteriliyor ya işte onların en üstünde bunlar eski customlar ama istenirse yeniden üretilir gibisinden bi ifade var.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bi açıklayabilir mi :D
 
Custom shop biraz garip Jackson'da... Eski signature modellerin replikalarini yapmiyorlar. Grafiklerde dahil. Ama diger turlu cok asiri birsey olmadikca istedigini yaptirirsin. Tabi nakit ve vakitin varsa :D Asiri uzun bekleme sureleri ve fiyatlari var Jackson CSun.
 
Geri
Üst