Charvel / Jackson Başlığı

Berkay'dan CS seyahat parasini alip Jackson CS diye Cort fabrikasina yolladim Kore'ye. Ruhu bile duymadi. Amerikan Jackson'lar Kore'de uretiliyor zannediyormus eleman. Geri dondugunde Ibrahim Tatlises bilgilendirmis arkadasi Jackson CS hakkinda.

:LOL:






:twisted:

Bilmeyenler icin,

bkz: Cort Saga
bkz: Alper Tunga Ol Timi
8)
 
thunderhead demiş ki:
anti-social demiş ki:
eskiden bi cortman (ilhan irem) vardı ya noldu ona? allah allah...

Chuck Noris ayar verdi diye duydum ama... olayin uzmani sensin abicim :LOL:


Antiso$il bizi birakmaaa...birakmaaa...birakmaaa.. aa .aaa...






Edit: Ulen benden baskada kimse senin icin sarki soylemez bu forumda heh! :D
ben de sölerim ayıp ettin...

tanda tanda tanda tandaaaaa kettttt pardon hed :D
 
selam arkadaşlar. ekipman geliştirme maceramda ilk olarak sabit köprü gitarı hallettim. katana ve mtm vardı mtm mi aldım şimdi ise floydlu bir gitar arayışı üzerindeyim. prestige seri ibanez haricinde asıl istediğim bir marka jakson pro serisi ve özellikle dk2 =)..gitarı nasıl bilirsiniz yorumlar nelerdir dk2 hakkında. bende şu anda floydrose unu ve gitarı çok sevdiğim 98 yamaha rgx721dg var buna kıyasla nasıldır. ton olarak sormuyorum malzeme kalitesi vs. anladınız siz onu :D .
 
@soulwalker
RGF'nin acayip karizmatik görünmesi dışında normal DK2M'lerden pek bir farkının olacağını zannetmiyorum.
@lic_x
DK2 gerçekten versatil gitardır, gerek klavye rahatlığı, gerek tonları gerekse işçiliği çok iyidir ancak floyd rose sistemine gelince original floyd rose kadar performans almayı beklememelisin bence. Hoş, çok sağlam köprülü DK2'ler de olmuyor değil ama biraz şans işi gibi köprü konusu yani yapman gereken şey birçok DK2'yi bulup denemen. Yine de aynı fiyat aralığında Prestige serisi Ibanezlerin Edge Pro köprülerinin oldukça başarılı olduğu söylenir. İyi şanslar.
 
dark_elessar demiş ki:
@soulwalker
RGF'nin acayip karizmatik görünmesi dışında normal DK2M'lerden pek bir farkının olacağını zannetmiyorum.

doğruluk payın var. dk2m den farkı boyaması ama aynı zamanda sap manyetiği de yok. ama bu gitar hakkında oldukça büyük şikayetler var. sapın oturduğu boşluğun bir fabrika hatası yada kalite kontrol hatası yüzünden açılı verilmiş olması alan kişilerin gitarı geri vermesine neden olmakta büyük çoğunlukta. bunun yanında sap oyuğunu düzelttirip kullananda var. eğer düzelttiririm ben kullanırım diyen olursa alınır. ama ben böyle bir hatayı kabul edemem (ben edemem açıkçası çok ucuza satılmadıkça) diyen olursa alınmamalı. zira musicians friend aşırı derecede düşürdü bu aletin fiyatını. büyük ihtimal ile bu firesi yüzünden.

sağ tarafın daha yüksek olduğunu görebilirsiniz.

jacksondk2mredghostflamnw5.jpg


sol taraf;

jacksondk2mredghostflamim2.jpg


sağ taraf. farkı açıkça görebilirsiniz.

jacksondk2mredghostflamwl0.jpg
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
Abi çoğunluk değil de, zaten önemli bir hata da değil :) Eminim daha bir çok gitarda bu sorun oluyodur ama farkedilmiyodur. Jackson markasının dışında yani :)

tabiki. eminim bir çok markada da böyle sorunlar vardır. cnc sonuçta. jcf de görmüşsündür 3 4 kişi aynı sorunlar karşılaşmış. dediğim gibi halledilebilecek bir durum. ki resimlerini verdiğim gitarın sahibi de daha sonra halletmiş olayı. biraz zımparalamış misler gibi olmuş. güzel gitar ama alırken denemek incelemek gerekli bana kalırsa.
 
dk2m seçmek daha mantıklı geliyor bu söylenenlerden sonra. birde arkadaşlar bu kevin bond da olan fine tunnig sistemi jt390 a sonradan taktırılabilir mi ? takıtırılsa bile bunun altından kalkacak bi usta var mı acaba tünelde?
 
Az önce LLL'yi aradım patiyi bekleyenler için bilgi olsun diye yazıyorum gitarlar haftaya yola çıkıyormuş daha...15-30Kasım arası bekleniyor gitarlar...Gitarın gelişi 1 Aralık bile olursa gidip paramı geri almayı düşünüyorum...
 
Geri
Üst