Charvel / Jackson Başlığı

Yaw sipariş veren arkadaşlar gelmedimi sizin şu partiler :) SL1 getirten arkadaşlar koysun şuralara fotosunuda tekrardan bi "AHHH" çekelim. Ah ulan SL1 çık artık rüyalarımdan.
 
Maalesef daha hala beklemedeyiz gelse de bi kavuşsak artık... :(
Gerçi yine ben Dk2M sipariş ettim forumdaki diğer arkadaşlar gibi ke2, sl1 falan sipariş etseydim monitöre kafa atıyo olurdum sabırsızlıktan...
 
seri numarasi 306214 olan charvel icin ne diyebilirsiniz?

charvelmod411.jpg

charvelmod407.jpg

charvelmod410.jpg
 
dogrusu benimde bir bilgim yok, klavyenin gül agaci, köprünün floyd rose oldugunu biliyorum, gerci usa yaziyor ama nette japon oldugunu okudum, ederi nedir onuda bilmiyorum, ondan buraya asma geregi duymus olsam gerek ;)
 
Alet model 4. Model serileri japon yapımı. 86 88 arası üretimleri bu aletler. köprü jackson ın zamanında lisansını aldığı köprülerden.eski san dimas modellerinde falan bunlar varmış. Inlay leride %90 sedef. ama genede daha iyi resimler daha kesin bilgi sağlar.
 
Bir çok gitarda o şekilde olur klavye uzantısı. Son perdeden sonra bir perde uzunluğu kadar bi uzantı olabilir. Kullanılmaz zaten o kısım. Misal benim gitarda da öyle. Garip olan birşey yok yani.

Derdini anlatırken doğru düzgün bir Türkçe kullanırsan daha rahat anlayacağız da... Hiç birine gerek kalmayacak. ;)
 
Monster_YGT demiş ki:
Clickboy demiş ki:
Monster_YGT demiş ki:
klavye gövdeye doğru fazla mı çıkık ne ?

Hö?

resimde işaretlediğim yerde kalvye kısmı sapa oranla gövdeye daha yakın ve al tarafta boşluk var gibi duruyor.
ha birde dalga geçer gibi yazmassan sevinirim ;)

Yiğit evet doğrusun sap gövdeden birazcık fazla yüksek. fakat o bir hata yada yanlışlık değil. gördüğün floyd rose non recessed dediğimiz türden. yani floyd rose gövdenin üstünde hareket ediyor.geriye yatması için boşluğu yok. anlatabildim mi?bu nedenle floyd rose un profiline uyması için sapın profili ona göre yüksek tutulmuş.hani açı farkı oluşmasın aksiyon ayarları iyi yapılabilsin diye.

türkçen çok bozuk ayrıca hani ben süper zeka olmasam anlayamazdım ne dediğini. bilmem anlatabildim mi? :LOL:
 
Geri
Üst