Plak - Ankara

Orda olup bize destek olan herkese , Ankaralı dost gruplarımıza , Orda tanıştığımız diğer gruplara , organizasyona , güzel bağyanlara ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

:arrow:

Yiit
-Rakı-
 
Kankalar. Her şey şahaneydi dün. yeni melek sallandı walla. Helal diyorum:)
Güzel organizasyondu jack daniels ciddiye almış bu işi. Gruplar da güzel çaldılar çok güzel bi gece geçirdik. Herkesin eline sağlık.
Rakı rules:D
 
çok güzel lan

Beleş yağmurluk aldım bi de sandviçler ve meyve suları beleşti o yüzden organizasyon harikaydı demek istiyorum.

Destekleyen herkese çok teşekkürler, canlarım benim :)
 
ahanas

- Can gitarı vermediler ki abi bize, çökecektim direk ama altın kemer gibi bişeymiş her yıl bir perdesine kazanan grubun adını yazdıracaklarmış ühü

- Valla videolar var bizde capture ettirip bizim myspace sayfasına koyacaz 2 güne (www.myspace.com/rakitr) ayrıca 9 Mart Cuma günü saat 19:00 da MTV türkiye verecek bi bölümünü, Cumartesi ve Pazartesi de tekrar yayını olacakmış.

- Herkese çok teşekkürler , gözümsünüz..

rıkı :p
 
Bir de buradan tebrik etmek istiyorum sizleri arkadaşlar. Bu yarışma ve elde ettiğiniz birincilik, sizler için güzel bir başlangıç olsun inşallah. Devamını bekliyoruz artık. ;)

Sevgiler...
 
ankara'da bulunmus calmıs ve ankara'yı seven bır ızmırlı olarak 1. olmanıza cok sevındım. bestenız cok guzeldı.bizce haklı bır bırıncılık oldu.bız punch olarak boyle dusunuoruz.RAKI nın Amerika performansında basarılı olmasını dılıyoruz.yolunuz acık olsun arkadaslar..

İzmir den sevgıler saygılar,

Soner - PuncH
 
Jack Daniel's Rock Muzik Yarismasi 1.'si RAKI'yı cok cok alkisliyor ve tebrik ediyoruz.Helal olsun,devami da gelsin.Amerika'da da en az bu guzellikte calin.
Ayrica geri dondugunuzde yeni besteleri de bekliyor olacagiz.

Sevgiler,
Well Behaved
 
Çok çok saolun harika mesajlarınız için , inanın çok iyi hissettiriyo.Umarım grupların bu desteği birbirine hiç bitmez.

Bende burak gibi nickimin sonuna isim kısaltması yazıcam artık daha keskin bir karizma oluyor di mi başkan? anladın

ygt
 
Geri
Üst