Cort gitarlar hakkında

selam ,

cort kx5 mi cort evl k4 mü? acemi için hangisi daha uygundur? aradaki fiyat farkına değer mi?kx5 alıp aradaki fiyatla da amfi mi almak yerinde olur? 150-160 milyon bir fark var.
 
evl k4 tremolo kolu içeriyor ayrıyeten evet.

solo için mi sadece gerekli bu? eksikliği hissedilirmi olmasa?

sert tonlar istiyorum.iksinde de var bu sanırım.

kararsızlık zor zenaat. :)
 
Zevk meselesi tabi kol kullanmak ama eksikliğini duyacağını hiç sanmıyorum...
Evl k4 yanılmıyorsam floyd roselu bir gitar buda yeni başlayacaksan canını sıkabilir biraz.
 
floyd rose varsa can sıkar bence.en azından benim için. teşekkürler. sanırım kx5 almak daha iyi olacak.

doğru karar veriyorum değil mi arkadaşlar? ilk gitarım olacak da. amfi olarak da roland cube 15 düşünüyorum uygun mudur?
 
kx5i metal gitarı olarak adlandırırlar ancak coil tap ta ben tele gitarların tonunun alınabildiğini düşünüyorum iyi bir seçim olur bence ben kullanıyorum ve şikayetçi değilim ama siyah almanı öneririm:)
 
Şu evl Z4 ile Z44 arasında hangisini tercih etmeliyim sizce? Benim Z42 nin üstüne ekleyip almayı düşünüyorum. Yada önümde bir şık daha var Biraz daha bekleyip Z Custom almak. Yada hepsini boşverip Z42 ile devam etmek :D :D :D
 
selam,

rastansaga, farkı nedir micro ile 15 in ?

o da aklımdaydı açıkçası ama 2 watt galiba.

diğeri 15 watt. metal tonları daha mı iyi microda?

amfi modellemesinden bahsediyor. tamam kx5 kafama yattı onu kesin alıyorum.
 
Cube 15 in bir esprisi yok. Ama Micro Cube 'te bir sürü amfi simulasyonu ve efekt var. Ayrıca çıkış güçleri arasında pek öyle fark yok. Yani o 15W-2W olayı pek doğru değil. Şunu garanti edebilirim ki evde micro cube nin volume'unu yarısına bile getiremezsin.
 
Şu evl Z4 ile Z44 arasında hangisini tercih etmeliyim sizce? Benim Z42 nin üstüne ekleyip almayı düşünüyorum. Yada önümde bir şık daha var Biraz daha bekleyip Z Custom almak. Yada hepsini boşverip Z42 ile devam etmek Very Happy Very Happy Very Happy
 
Geri
Üst