CeKeS (street punk/oi punk/punk punk) - Ankara

arkadsım bızım anfı zaten grup 84 de onlarında kayıtları var uygun olursa hallderız ama benım bı arkadasımDA var 40 MG marsall oda kıralar ama nekadar bılmıyorum
 
tamam arkadaslarım benım bu muhabbetı bayram tatılınde bulustugumuza yaparız.. yada ozel mesaj yolu ıle yunusla msn de konustum zaten yardımları ve desteklerı ıcın tekrar tesekkurlerımı sunuyorum..
 
arkadaslar moderator arkadaslarım uyarmadan ben bırdaha uyarayım bu tıp kısısel geyıklerınızı baslık uzerınden degılde om ıle yada msn ıle halledınız burada grupların yanı grubumuzun ıyı yada kotu yonde elestırılerını konser kayıt studyo bılgılerını paylasınız...
 
arkadasım kötülük de göreceli bi kawramdır... sana kötü gelen bi baskasına cok güzel gelebilir... sana güzel gelen bi baskasına kötü gelebilir... ama gene fikrine saygılıyız... dinletme konusuna gelince sana fikrini sormuyo kimse... biz yayinlamak istiyoruz yayinliyoruz...
EYW...
 
bunda emek falan yok neresinmde emek var.artık sevmeyeceğim coverının neresinde emek var allahaşkına.artık bunun göreceli bi kavramlığı kalmamışki.
 
hadı sen gıt bız senı tutmayalım canım.. hadı...

bu arada senın grubun varmı cezcı? aa sen ızmırlısın ya kesın bı punk grubunda bı gorevın vardır.. sen eek dıye kılınkı fılan goruyosunur sımdı.. canım onalr prof olmus sadece albumlerı yok..

bızdende onu beklıyosun ama bu bıraz zaman alır hem kalkıp gelırsen 18 aralıkta garage bara gel emegı gor..

ama o zmana kadar tutmayalım bız senı hadı gıt sen..
 
:))))
kilink çok severim acaip çalıyo adamlar.eheh
bu demo cidden yani hiç bişi yok ölçü yok sesler tutmuyo vokal yanlış sesten sölüyo.kilink zaten full detone.onlara ii diyosan iyi müzik yapıyo diyosan zaten çok çabalama yani çıta o kadar alcaksa yapacağın müziğin çıtası o kadar alçaksa zaten çok ilerileri hedefleme.
 
evet kades grup olayı budur ıste canlarım benım yav.. hepınızı ayrı ayrı sevıp saygı duyuyorum valla..

evılcats2e de bınlerce basarılar canlarım

basarı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım
 
uyurcum garage konseri konusunda yardım edebileceimiz bişe olursa elimzden geleblecek herşei yapmaya hazrız evil cats olarak biliosun ;) çok ii çalışın kötü eleştirilere de karşılık wermiş olursunuz güzel bi konserle.başarılar hepinize..
 
Geri
Üst