Teoman

eski parcaLar mI? neden eskiLeri arayasInIz ki... bence butun parcaLarI bir butun!!! eski yeni diye ayIrt etmeyin... ben iLk aLbumunden bu yana o adamIn haLa geLisimini inceLemekteyim ve geLdigi noktada gectigi noktaLarda kesinLikLe super! bir defa kimse anLayamIyor onu(kendinden baska - beLki kendi de...)(zaten anLasILmaya da ihtiyacI yok-yanLIs anLamayIn)
yaptIgI parcaLarI icinden geLerek yaptIgI kesin! sadece parcaLarI degiL yasamI! daha once oyuncuLugunu gorduk! bakIn simdi de yonetmenLik yapIyor... ister buna rekLam deyin ister baska bir sey! ben diyorum ki bu adam kimseyi takmIyor ve kimse de umrunda degiL! "su yonetmenLik ne zor ismis cek cek bitmiyor" yorumu nedir sizce? dogaLLIk degiL mi?
ben kameraLarIn onunde ictigi sigaraLarI ve ickiLeri de hatIrLIyorum... iyi ya da kotu bunu tartIsmIyorum! bu yazIda tek kanItLamaya caLIstIgIm teoman In kimseyi takmadIgI ya da dogaL oLdugu!
konserLerden kacar gibi gitmesinin nedeni egosu mu? oLabiLir ama bence "o" "bunLara" ragmen onu dinLeyenLeri ve sevenLeri arIyor zaten! bence gittikce sertLesen muzigi gayet guzeL! "nefes nefese" , "resimdeki gozyasLarI", "gokdeLenLer" , "motorsikLetLi kIz" vs. gibi parcaLarI da sIrf konserLer icin yazILmIs parcaLar!
cinseLLik konusuna geLince; ornegin "soLuk soLuga" parcasInda cinseLLigi degiL tam bir ayrILIgI anLatIyor! yani "cinseLLik" degiL "ayrILIk" on pLanda!!! bunu da beLirtmeden gecemeyecegim...

neyse...daha uzatabiLirim ama daha fazLa sIkmak istemiyorum!

okudugunuz ya da uzun buLup okumaya deger buLmadIgInIz icin tesekkur ederim!
 
teomanı sinema filminde rol aldığım günden itibaren sevmeye başladım... bar sahnesinde elinde bira bardağıyla salak salak gezinen sarışın elemana dikkat....
 
Kim ne derse desim adam 1 numara. Ne yapsa ne yorumlasa yakışıyor. Tarzı olan nadir müzisyenden biri bizce. :roll:
 
ya neyse kimse 1 numara falan değil..yok böyle bir şey çünkü..teoman filminin soundtrack albümünde kadınım ı seslendirmiş..sesine çok iyi gideceği kesin bir şarkı..rashit-kişisel bir şey i de merakla bekliyorum.tüm bunların ötesinde ortaçgille birlikte ki albümleri sözde aralıkta çıkacaktı..sanırım bir erteleme oldu.umarım uzun sürmez..
 
rashit'in tarzına uyan bir çalışma 'kişisel bir şey ' ve çok iyi yorumladıklarını tahmin ediyorum.teoman'dan kadınımı dinlemek hoş olabilir.
 
Ben TEOYA hastayım..Adam süper..Müziği hoş,yakışıklı..Ayrıca ilk kasedinden beri büyük bi titizlikle çalışıyo..Konserlerinde insanları coşturuo (kendim coşuorum eminimki başkaları d a coşuodur:))
 
bence teoman nın ilk üç kasetinden sonraki kasetleri iyi değil... özellikle son iki albümümdeki tutumu gerçekten çok komik... ama o ilk üç kaseti gerçekten çok severek dinlerim...

ayrıyetten biras ukala biri...
 
Geri
Üst