mydukkan

arkadaslar buradan alışveriş yapanınz var mı ? fiyatları piyasa değerinde sayılır 5 10 ytl daha ucuz istanbul dışında olup aradıgı manyetiği anfiyi falan bulamayanlar için ideal mi yani alışveriş yapılırmı
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
ya tabiki fark var ama manyetiklerde falan fark o kadar fasla dayil ben sadece alışveriş yapılabilecek bir yermi bağbında sordum güvenlimidir değilmidir cunku seymur dankınlar jb her yerde yok istanbul dışında biri için sanki tek çağre gibi aldıkmı bir şeyi sprun olmadan getirirlermi o acçıdan sordum gitarıydı ıvırı zıvırı istanbul tam bir mağbet ama istanbul dışı???
 
Türkçe olarak en zengin ürün çeşidine sahip bir site...
Fiyatları çok pahalı değil hatta bir çok müzik dükkanına göre iyi bence...
Aradığınız ürün sitede yoksa istek yapabiliyosunuz....
Ayrıca isterseniz arayıp fiyat hakkında konuşuğ pazarlık bile yapabiliyosunuz...
İstanbul dışında oturanlar için bulunmaz kaftan bence...

Sonuç olarak o siteden alışveriş yapmış ve hala yapmakda olan biri olarak ben öneriyorum...
 
Boss DR-880 aldım. Ben site sahibinin öğrencisi olduğum için gidip elden aldım. Kargoyla veya elden alışveriş yapan pek çok insan gördüm. Sorun yaşayan duymadım. Hatta geçenlerde biri Yamaha TRB 6 telli bass aldı, fiyat sitede güncellenmemiş diye düşük fiyattan sipariş vermiş, müşteri haklı diyerek çamura yatmadan o fiyattan verdi bass'ı. Tünel'de kim yapar bunu? Reklam olsun diye demiyorum benim öğrencilik dışında ilgim yok maksat sadece tanıdığım bir yer olduğu için sadece pahalı, salla diye pas geçmesin istedim insanlar. Bakın, uymazsa almazsınız, çeşit bol, fiyatlar da fena değil bence.

Güvenilir kesinlikle ama pahalı diyorsanız bence değil. Hatta karta taksit, bedava kargo vs bir sürü de avantajı var. Kalkıp Tünel'e gitsem yol, otopark parası vs derken hadi bir de Çiçek pasajına girelim diye zaten 5-10, 20 TL farklar fazlasıyla harcanıyor.

Bu arada Arkas'ın dediği gibi istek de yapabilirsiniz, mesela DR-880 sitede yoktu, Ant fiyatları düşürünce gaza geldim, bulur muyuz diye sordum, Zuhal'den getirttik. Ant'ta da var ama gidip oradan almadım, bu yeni fiyat politikası (uyanıklığı) mevzusundan dolayı kılım Ant'a, kör ölür badem gözlü olur misali, şimdi mi değerli müzisyenler olduk onların gözünde düne kadar yolunacak kazdık.
 
ben istanbulda olduğum halde oradan alışveriş yapıyorum pahalı diyen arkadaşlar o zaman nereler ucuzsa oraları yazın lütfen??? etraftaki çoğu müzik marketinden ucuz orası diğer internet sitelerini saymıyorum bile
 
gerçekten birçok şeyin bulunabileceği bi site. ben istanbul dışındayım. bulunduğum şehirde dadario tele 25, 30 milyon civarında falan diyolardı. e abi bne buradan 9,10 milyona alabiliyorum.

3 tane boss pedal, tel takımları, ve bas gitar aldım. ne kargoda proplem oldu nede alış-verişte.. ben çok memlunum.

unutmadan tek bi proplem oldu.oda fender askı almıştım.bigün sonra mail geldi. stokta kalmamış site güncellenmemiş,paranız geri yattı dediler. oda gayet iyi.
 
ben de ordan dimarzio pot aldım. izmirde nerdeyse tüm müzik dükkanlarında sordum 25 dolar falan dediler . mydukkandan 6 dolara mı ne aldım:D
 
son günlerde boss ve digitech ürünlerde ant müzik tarafından büyük indirim yapılmasına rağmen mydukkanda fiyatlar halen oldukça yüksek
fiyatları karşılaştırmak isterseniz www.antmuzik.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
 
blues861 demiş ki:
son günlerde boss ve digitech ürünlerde ant müzik tarafından büyük indirim yapılmasına rağmen mydukkanda fiyatlar halen oldukça yüksek
fiyatları karşılaştırmak isterseniz www.antmuzik.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Ararsan telefonla en güncel fiyatları alırsın sanırım. Zuhal x Ant olayı daha netleşmediğinden fiyatlar da oturamadı biryere.
 
Ben de metronom almıştım benim alacağım model elinde kalmadığı için bi üst modelini fiyat farkı almadan göndermişti.sorun çıkmaz merak etme..
 
uzun zaman geçmiş üstünden gerçi ama BOSS'un türkiye disbritörü artık Zuhal müzik, Ant falan değil, artık ellerinde ürün kaldığından da şüpheliyim. Ant'ı kötülemek değil amacım ama boss disbritörü değil artık, niçin sitesinde boss ürünleri var, merak ediyorum açıkcası..


sevgiler
 
Fiyat konusunda bazı ürünlerde biraz yüksek fiyatlar verdikleri doğru galiba. Fakat maillerime, sorularıma aynı gün içerisinde her seferinde takır takır cevap vererek ciddi şekilde saygımı kazanmış bir site. Bazı büyük şirketlerin maillere "hiç" cevap vermeyişi, çalışanlarının telefonda konuşurken "takındığı tavırlar" göz önüne alındığında gerçekten bu konuda takdir edilmeyi hak ediyorlar.

Ayrıca geniş ürün yelpazesi ve kargolama konusundaki hassasiyetleride göz önünde bulundurulmalı.
 
Geri
Üst