Ben mydukkan hakkında biraz bahsetmek istiyorum çünkü bu onların hakkı. Ben site ilk kurulduğundan beri oradan alışveriş yapan biriyim, indirim oranım %18 oldu. Bu zamana kadar ne almadım ki! Keman, bas gitar, elektro gitar, elektro amfi bas amfi,efekt pedalları,davul aksesuarları,zil seti,ziller, vs... Şunu belirtmeliyim ki her alışverişimde haddinden fazla ilgilenildi benimle, sadece Selçuk abi değil Devrim abi,Serhat abi,İlker abi ben çok şaşırıyorum ki hala öyle. Yeri geldi mydukkandan pos makinesi talebim oldu yani o kadar ve inanın bi hafta bile olmadan adventage kart taksitli satışını da eklediler. Ürünlerde gözükmeyen istediğim her neyse getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Almak istediğim ürün ellerinde olmadığında hemen başka bi çözüm ürettiler, birçok kez bi üst modeli aynı fiyata aldım ve işin güzel yanı sık sık arayıp durumu bildirdiler. Bi gün başka bi arkadaşımın akrttan sipariş verdim ve yine beni aradılar bilginiz var mı? diye. Site açıldığından beri yaklaşık 8 milyarlık alışveriş yaptım ama hiç aklımda soru işareti kalmadı alışverişlerimde. Müşteri memnuniyeti hat safhada, bigün tünel'e gittim gitar soruyorum o malum dukkan isimlerini en başındaki yere bi gitar sordum (özür dilerim) k.çını dönerek cevap verdi, marshall tsl100 almaya gittim adam benimle ilgilenmek yerine klasik gitar akord edip durdu. Yani eğer pahalı diye düşünüyorsanız bi daha düşünün derim ben eğer bi miktar bile olsa pahalıysa eğer ben tüneldeki dükkanlara varmektense sonuna kadar paramı mydukkana veririm, teşekkürler mydukkan.