MyDukkan'da 2 kere alışveriş yaptım şu ana kadar açıkçası oldukça memmun kaldım.Paketlemeye gösterdikleri özen anlayışlılıkları,ilgileri gayet iyi.
1.sinde Bodrum'daydım penaya gitar teline filan ihtiyacım vardı henüz üye olmamıştım ve tatilde olduğumu Adana'ya dönünce üye olabileceğimi söyledim ve anlayış gösterdiler parayı yatırdım diğer gün ürünlerim elime geldi.
2.si de daha dün sipariş verdim sabahleyin.Bu gün öğleden sonra elime ulaştı aldıklarım: 1 tane planet waves kablo(1 ucu L şeklinde olandan),1 tane elektrik gitar teli ve klasik gitar teli bu 2 teli deneme amaçlı olarak aldım 2 sininde tonları süper çıktı ve 15 inden sonra 10 paket filan alıp stoklıycam evde 😀.1 tanede kitap almıştım
Paket olarak hepsini güzelce üst üste koymuşlar ve ayrıyetten etrafına baloncuklu poşetle sarıp sarmalamışlar açana kadar 5 dakkam geçti.Bantlarla filan desteklemişler hiç bi şey olmadan sağ salim gelmiş.
Ayrıca aras kargo ile olan anlaşmaları ve %30 aras kargo indirimide ayrı bir güzel o kadar şey 5,65 tuttu.
Havaleyi anında görüp maille ayrıntılı bilgilendirme sistemleride gayet güzel doğrusu.
Ayrıca Adana'da hiç bir şey kolay kolay bulunmuyor ve bundan sonraki alışverişlerimde mydukkan şimdiden favorilerim arasında.
Mydukkan'ı özenlerinden dolayı kutluyorum.
Mydukkan'a sorularım/önerilerim var:
1-MyDukkan neden marshall'ın Lambalı elektrik gitar amplilerini listesine eklemiyor?(blues breaker veya tsl ler vs)
2-MyDukkan'da bi dolu behringer ürünü vardı son 5 güne kadar ama çoğu uçmuş gitmiş galiba yeni fiyat filan bekliyorlar...Onlar ne zaman geri gelecek.
3-Gitar parçalarının satışına biraz daha fazla şey ekleseler ne güzel olur yedek parçalar olarak mesela manyetik kapakları,gibson tipi pot düğmeleri,Jak girişleri(tele tarzı,strat tarzı),Değişik neckplate ler,strat tipi ve telecaster tipi tremolo lu ve sabit tipte köprüler.