Bijen demiş ki:Açıkçası bugüne kadar defalarca mydukkan'dan alışveriş yaptım, her alışverişimde muhakkak "helal olsun" dedim. Daha geçenlerde lambalı bir compressor alırken yanında 2-3 tane de pena alayım dedim ancak sırf laf olsun torba dolsun diye iki üç tane pena ekledim sepetime. Daha sonrasında aldığım penalardan 1 tanesini temin edemediklerini 0.1 mm daha kalın olanını yollamalarının bir sorun teşkil edip etmeyeceğini sormak için önce evden, ulaşamayınca cepten iki kez beni aramışlar ve sonunda ulaşmışlardır. Telefonu kapattığımda "yahu nasıl adamlar bunlar? Helal olsun!" demedim değil. Ayrıca müşteri temsilcilerinin kesinlikle uyumadığını, yemek falan da yemediğini düşünüyorum. Birşey soracak oluyorum, malum çok sık ekipman aldığım için Türkiye'den olsun yurtdışından olsun büyüklü küçüklü firma ile görüşmeler yaptığımdan cevap için en az 1 gün bekleyeceğimi düşünürken 3 dakika sonra mydukkandan cevap geliyor. Fiyatları ise kesinlikle makul ve uygun, çoğu zaman benim %20 indirim ile alabildiğim fiyatları, mydukkan'da liste fiyatı olarak görüyorum. Hatta mydukkan'da, satılan ürünlerden bazılarının, o markanın Türkiye distribütörlerinde ki fiyatlardan daha ucuz olduğunu da görmedim değil. Ek olarak mydukkan çalışanlarından hiçbirisini tanımıyorum diye belirtmek isterim lakin Ankara'ya yolları düşecek olursa yemek ısmarlarım kendilerine o ayrı 🙂 Kısacası kefil olur musun? diyenlere, kefilim arkadaş diyor, kendilerine selam ediyorum.
Not: Dün sipariş ettiğim referans kulaklığıda az önce paketlemişler 🙂
DeF demiş ki:arkadaşlar bende alışveriş yapmayı düşünüyorum. % 20-30 indirimi olan güvenilir bir arkadaş varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim. özel mesaj atabilirsiniz yardım etmek isteyenler
metaldaima demiş ki:aidigin urunde bir sorun cikmadigi surece superde ornegin bir gitar iade etmek istesen,iade proseduru evlere senlik,gerci sadece mydukkana ozgu birsey degil bu ama musteri memnuniyeti esas boyle sorunlu anlarda onemli,yani ornegin manyetiklerin uzerindeki koruyucu ince bir plastik tabaka var onu cikardin mi yandin iade yok,yada siteden aynen kopyaliyorum
MyDukkan; üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, *kullanılma gibi durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.
hadi bozulma kirilma falan tamamda kullanilma,yada ambalaji acma ne demek onu anlamadim,yani ucu heryere gidebilecek cok genis bir tanim
yada suna ne demeli
Aldığınız enstrümanı; konser, etkinlik, bar programı, prova stüdyosu gibi dış ortamlarda kullanıldığınızda, iade alınamamaktadır...
ne alaka anlayamadim nerde istersem orada kullanirim yani bunlar ozurlu bir mali iadede nasil engel olusturabilir ki
Amerikada tam bir ay iade suresi var ustelik bunun icin sadece urunu begenmemis olmak yeterli arizali olmasi sart degil
yani musteri memnuniyeti falan bence hikaye esas bu durumlarda olmali musteri memnuniyeti yoksa ben parayi odemisim oda mali zamaninda yollamis yada benim icin arastirip durmus ,telefon falan etmis yani zaten adamin isi bu bunda ekstra birsey goremiyorum ben
tabii tekrar soyluyorum bu sadece mydukkan icin gecerli degil turkiyede bir cok firma maalesef boyle
Atalay demiş ki:Ne kavga var ne art niyet. Okunanları değerlendirme biçimi kişiye göre değişir, görecelidir. Firma kendini bilir, ancak halk hakkını bilmiyor, çok kişinin canı yanmış, hatırlatma yapılıyor. Ortada suç yok ki birisi kendini suçlu hissetsin? Var mı?
Ben Mydükkan'dan aldığım her mala kefilim, hiç eksiksiz, itinayla ve geniş bilgiyle bana aldığım ürünleri ulaştırdı. Çok teşekkür ederim.
Bilmediğimiz, yanlış bildiğimiz bir satıcı-tüketici yasasını tartışıyorsak bilenler buyursun, öğrenmek için yazışıyoruz.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
mydukkan demiş ki:Gitar aldınız 30 gün boyunca çaldınız ve iade etmek istiyorsunuz.
Maalesef edemiyorsunuz. Sebebini açıklama gereği bile duymuyorum.