Merhabalar.. Ben Kahramanmaraş ta yaşamaktayım.. Ve 2005 yılından beri Mydukkanın aktif müşterilerindenimdir..
Mydukkan; bazı tatmin olmayan insanların suçlamalarına maruz kalıyor melesef....
Bazı insanlar vardır tatmin olmayan... Ürünü kapısına kadar elinizlede götürseniz onun inceliğini anlamazlar.. Selçuk Bey ürünü eliyle getirip teslim etmiyor ama sanki onuda yapıyor gibi hissediyorsunuz..
Ben 2005 yılından beri aktif olarak alış-veriş yapmaktayım.. İndirimim %20 oldu bundan 3 sene önce (Hani indirimden her ürün etkileniyor,etkilenmiyor olayı için demiyorum,, sadece yaptığım çok sayıda alışveriş olduğunu anlatmak için söylüyorum)..
Bu süre zarfında aklıma gelen yaşadığım şeyleri yazayım:
- Bi bas gitar kılıfı sipariş etmiştim. Ozamanın fiyatıyla 65 tl idi.. Ürünü sipariş ettikten sonra Selçuk Bey aradı ve ürünü temin edemediklerini söyledi.. Bu yüzden 80 tl olan bi üst modelini aynı fiyata göndereceklerini söyledi..
- Mxr doubleshot un ilk çıktığı zamanlardı.. Mydukkana daha stoklara girmeden ben ürünün pera müzikte 2 adet olduğunu duymuştum.. Selçuk Beyi aradım söyledim. Selçuk Bey araba ile pera müzikten pedalı aldırıp yollamıştı aynı gün içerisinde..
- Yukarıdaki aynı olayı Dimarzio Freed manyetik içinde yapmıştı..
- Bikeresinde bikaç ürün sipariş etmiştim.. Bikaç saat sonra 2.parti siparişimi vermiştim.Ve paketleri aynı kargoda yolalyabilirsiniz diye dipnot düşmüştüm.. Tabi ozmanlar 150 tl üzerin kargo bedavaydı.. Okadar hızlı bişekilde kargo olmuştuki, bikaç saat sonraki 150 tl yi bulmayan siparişimi yaptığımda ürünlerin kargoya verildiği söylenmişti.. Sanırım akşam 7 ye doğru siparişimi vermiştim ve bu yüzden 1 sonraki güne kalmıştı diğer siparişlerim.. Fiyat olarak 150 yi bulmamıştı ama boyut olarak kargocuların ağzını sulandıracak bi paketti 😀 Ama mydukkan Diğer ürünleri kargoladıklarını söylediler.. VE BEN DAHA HİÇ BİŞEY DEMEDEN; Kargoyu yolladık ama hiç önemli değil bi sonraki siparişin kargo ücretide tarafımızdan karşılanacaktır, dediler..
- Tc electronic Nova drive daha yeni çıktığında daha mydukkan listesinde bile yokken, ürünü istediğimi söyledim ve bikaç gün içerisinde temin edip hemen siteye eklediler ve 2 gün içerisinde elime geçti (2 gün sürmesinin nedeni mydukkan değil; şehrime istanbuldan kargoların 2 günde gelmesidir..)
- Fender akustik gitar siparişimde sipariş ettiğim modelin bulunmaması üzerine bi üst modelini aynı fiyata vermeleri.....
DAHA YAZ YAZ BİTMEZ....... BUNLAR SADECE ŞUAN AKLIMA GELENLER..
EN BÜYÜK OLAYI ANLATAYIM SİZE;
Bİ SİPARİŞİMİN YANINDA EK OLARAK İSTEDİÐİM DUNLOP JAZZ 3 PENASI VARDI.. 5 ADET SİPARİŞ ETTİM.. 3 Ü SİYAH, 2Sİ KIRMIZI... YAKLAŞIK 2 SAAT SONRA Bİ TELEFON GELDİ... AYNEN KONUŞMAYI YAZIYORUM:
"Merhabalar Okan Bey, İst. müzik market falan filan....... -Siparişinizde 3 adet siyah 2 adet kırmızı jazz 3 bulunmaktadır.. Fakat şimdi baktık ve sadece 1 adet kırmızı var.. 2.kırmızı yerine siyah vermemizde bi sakınca varmıdır?? "
Daha ne diyim ben?? Ben daha 1 tl lik bi pena için 3 tl lik arama yapan,, bukadar ilgili bi firma görmedim..
İstanbul, Ankara İzmir yada diğer büyük şehirlerde yaşayanlara diyorum ; Dersinizki fiyatlar kazık biraz.. Ya böyle kazığa can feda..... Güzelim şehrimde dadario elektro gitar teli 27 tl ye satılıyor!!!! Varmı daha bişey söylememe..
Selçuk Beye ve değerli iş arkadaşlarına Sonsuz Saygılarımı ve Teşekkürlerimi sunuyorum.. İyiki varsınız..