R.T.D / Reset To Default

Güzel bir performanstı.Bence grup cok daha iyi de olacak zamanla.Bir kaç eleştirim olacak naçizane.Vokalin clean vokallere biraz daha çalışması lazım brutalleri cok iyi ve basscının da biraz hareketlenmesi lazım hele böyle gaz parçalar çalarken :) Gitaristinizi çok beğendim tonları ve çalışı gayet sağlamdı aynı şekilde bateristiniz de gayet iyiydi.Yorumlarım sonuçta 1 konser üzerine demoyu da dinlemek lazım tabi.
Gruplar gençken böyle güzel çalınca ben heyecanlanıyorum.
Başarılar çok...
 
yakko demiş ki:
kayıt güzel oldu elinize sağlık:) ama bir sitemde bulunacağım. sounda bizimde katkımız yokmuydu demoda bari bir teşekkür gelseydi .)

yakup abi unuttuk sanma:) kayıt cumartesi günü elimize geçti.yarım gün içerisinde uğraşıp pazara yetiştirdik.apar topar oldu hersey,ki sende olan demonun cover ı geçici:) satış yerlerine koyacağımız demolarda çok daha iyi bir cover olacak.ayrıca senin o makina epey grubun yüzünü güldürecek gibi:)gerçi ilk bizde denenen bir taktikle aldık kaydı ama..
yinede kusura bakma gerçekten..
 
Ayrıca kayıttaki samimi tavrı,ilgisi ve konserde bize yaptığı destek için R.T.D olarak Crossfire dan Kaya Sevinç'e tekrar tesekkür ediyoruz.
 
Arkadaşlar tebrik ederim, sizi ilk kez izledim ve performansınız gayet iyiydi. Özellikle Imperium coverı çok başarılıydı. Demoyu da aldık(hem de imzalı ;) ), kayıt kalitesinden bahsetmeye bile gerek yok, çalanların da, söyleyenlerin de, kaydı yapanın da ellerine sağlık :LOL: . Ama konserde ikinci gitarın eksikliği hissediliyordu. Konserlere hep tek gitarla çıkmaya devam mı edeceksiniz?. Çift gitarla soundun çok daha güçlü olacağını düşünüyorum. Görüşmek üzere, başarılar dilerim :)
 
Vokal olarak performansimizi iyi buldum ancak soylendii gibi evet clean vokallerim hic olmadii kadar kotuydu o aksam icin uzgunum ama bu calismicam anlamina gelmez bi daaki konsere cok daa ii bi performansla karsinizda olucaz :)
gelen cevaplar ve elestiriler bizim icin cok yararli ve sevindirici boolece sizin gibi metalcore sevenlerine daa iisini sunmak icin calisicaz.
Tesekkurler
R.T.D Vokal Emir
 
afisssss3zy.jpg
 
bu font ne yaf taksi gibi?? biz niye en alttayız??Grubun isminin bir kısaltmadan oluştuğunu belli eden ''.'' larıda göremiyorum..
Soru isareti dolu bi konser bizim için.
 
afis konusunda yaptiginiz degisiklik acikcasi mutlu etti sonucta organizasyon bilindigi kadariyla iyi eski afis yakismazdi :)
umarim ii bi konser olur butun gruplara simdiden basarilar ve bol sans :)
R.T.D Vocals
 
Emir'le degika'da bass çalarken tanışmıştık (n-gage sayesinde :D ) Ne zaman bir konserinize gelmeyi kafama koysam bi iş çıkıyor kesin ve bu seferde böyle oldu 12 mart'ta ıspartada konserde olmak zorundayım ne yazık ki...Umarım bir konserinize gelmeyi başarabilirim performansınızı çok merak ediyorum...Demo'nuz çok başarılı bu arada tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum...
 
Geri
Üst