Alive (Pop-Rock) - İzmir

shape44 demiş ki:
Alive-keyboard demiş ki:
diyarbakır'a gidiyorum ergani'ye. diyarbakır halkına alive grubunu tanıtıcam. aynı zamanda karpuz işine girmeyi düşünüyorum. şaka bi yana 6 ay sonra görüşürüz. herkese saygılar sevgiler.

Hayırlı teskereler baba. Alive'ın ilk vatani görevini yapan üyesi olarak seninle gurur duyuyoruz... :LOL:

hayırlı teskereler kartal cım vatan görevini yapmayanlar ne oluyor şimdi?:D
 
slm ben yeni katılıorum aliveı cok sevdim acaip bişi tam benm tarzım diebilcgmbi grup yaklasık 8 aydır falan programları takip ediorum süpersiniz yaa.basarılarınızın aynen devamını diliorum.buarada klavyeciniz kartal için hayırlı teskereler.gel teskere gel teskere bitsin bu hasret:p :?
 
ya buarada klavyeciniz kartal askere gitmiş cok sempatik birisi ya umarım rahattır.peki bi 5 ay sonra alive ın klavyesinde yine omu olucak.buarada grubunuzn yeni olusumu size daha fazla sans getirmesi dilegiyle ;)
 
diyarbakır ergani 24. mühimmat bölük komutanlığından saygılar:) burdan bile ulaşıyorum be. burda aşırı derecede rahatım.hergün türk hamamı, internet, masa tenisii...3 hafta sonra kamuflajları çıkarıp takım giyecem inşallah.misafirhanede çalmaya başlıyorum. napalım kaderde bu da varmış. benim vatana hizmetim de böle olur ancak:) herkese saygılar sevgiler. yorumlar için teşekkürler.
 
Alive-keyboard demiş ki:
diyarbakır ergani 24. mühimmat bölük komutanlığından saygılar:) burdan bile ulaşıyorum be. burda aşırı derecede rahatım.hergün türk hamamı, internet, masa tenisii...3 hafta sonra kamuflajları çıkarıp takım giyecem inşallah.misafirhanede çalmaya başlıyorum. napalım kaderde bu da varmış. benim vatana hizmetim de böle olur ancak:) herkese saygılar sevgiler. yorumlar için teşekkürler.
HEhe çok sevindik baba artık döndüğünde düğünlere gideriz :LOL: :LOL: :LOL:
 
cerrreen demiş ki:
ne güsel ya cok sevindim valla e alıve ın klavyecisinede bu yakısır neymiş o kamuflajlar egitimler :) .olmazsa oraya gelelim seni dinlemeye nasıl olur arkadaslar :D
bekleriz efendim.ya yalnız kimseye inadıramıyorum.koğuşlar 12 kişilik ve klimalı,sinema salonumuz var,türk hamamımız ve duşumuz var,açık kapalı gazinomuz var,yani çok rahatım.inşallah bozulmaz:) öpüyorum herkesi sevgiler.
 
cok sevdigim arkadasım sayesinde dinlemeye basladım bu grubu ama bu zamana kadar dinlememek bi kayıpmıs :) cok iyi bir grup sarkılar repertuar süper suan için tek eksik alive ın sempatik klavyecisi ve sarızeybegin güzide ögretmeni kartal:)özledim seni ;)
 
arkadasım bize sevgi saygı deil sigara boregi gonder sigara boreiiiii! =)

Bu arada babalar kusura bakmayın kac zmndır gelemedim ama bu hafta istanbuldaim,donunce basliorum yine alive lı gecelere , ancak ne zmnlar cıkıosunuz suan? galiba bi de en son carsambaya alnmıs mavideki program?
 
slm herkeze!!!nerde bualivecılar anlamıorum gercekten hepiniz birden tatlemi cıktınız yoksam :p yarın maviye gidiorum eglenceye doyuyorum herkezide bekliyorum oh slogan gibi oldu cok güzel oldu :D
 
Yaw arkadaslar inanılmaz ozlemisim sizi dinlemeyeli bayaa olmus! Yenni repertuar da şık durmus =) bi tek mert'i sahneden atmasaymıssınız iyiymis (hayranları arkadası rahat bırakmıyor ya o acidan) =D

En kısa zamanda tekrar gorusmek uzere!
 
evet bende cok begendim dogrusu.ama arkadaslar ya karman karısık oldu nezaman nerde cıkıosunuz bi yazarsanız sevinicem valla persembe cumada opustamı cıkıodunuz öle bişidi sanırsam ;)
 
hakkınızda merak ettigim bikac sey var.Ya alive programlar harici neler yapar yani grup elemanları olarak sosyal hayatınızdada biarada vakit gecirirmisiniz :?: mesela neler yaparsınız nerelere takılırsınız cvplarsanız sevinirim.bikac kez bahanede falan denk geldim size ama slm vermek abes kacardı ;)
 
walla ben bi bilgi veriim arkadaslar hakkında cunku adamların kendi forumlarına gircei yok!

(mert kardesim duy duy bak sitemleri! =)

Bir de persembeleri cikiolar ama sanırsam o da opusta o bilgiyi de kesinlestirince buraya yazarm...
 
ARKADASLAR NE OLUO NERELERDESİNİZ YA VALLA SU BİLGİSAYARI HER ACTIGIMDA FORUMA Bİ BAKIORUM ACABA BUGUN BİRİ BİŞİ YAZMISMIDIRR Bİ DUYURU FALAN VARMIDIR DİE AMA HAYAL KIRIKLIGI YANİ İHMAL EDİLİORUZ ANLASILAN :( YA Bİ SES YA LÜTFEN PLEASE :p
 
Geri
Üst