Alive (Pop-Rock) - İzmir

Sevgililer gününe has özel bişeyler varmı acaba? Sahneden Aşk şurubu falan dağıtsanıza içen ilk gördüğü kişiye aşık olsun . Yada dansçı kızlar falan ne bilim yapın bi atraksiyon. Bilinmeyen bi parça çalın parçayı ilk bilene jack falan verin olmamı? ortalık karışsın iyice :)))))) aşk şarabından içelim dağıtalım yarın...
Ha bide Kemancı Kargo konserinde sizi yanlız bırakmıycaz orda olucaz.. Çok kalabalık olur muhtemelen ama Kemancı süper bar umarım yarın biosta bi sevgili bulurumda öle gelirim Kemancıya..:))) :LOL:
 
funky_marla demiş ki:
dün gece amma kalabalıktı,valla biara hareket edipte oynayamadık...davulcunuzun jübilesiydi,çok iyiydi valla,birazda hüzünlü bi akşam oldu...artık yeni davulcunuzla resmen başlıosunuz,başarılar....giderayak size keep the faith'i istek yaptı çok ta güzel oldu,özlemiştim sizden dinlemesini,uçtum!!!
wantedla olayda güzeldi,arkada baya eğleniyodunuz valla :) sonuç oalark herşey güzeldi,özlemişim...

Walla geçtiğimiz cumartesi acayip atraksiyonlu bi gündü. Neler oldu neler :):) BIOSta çok kalabalıktı sanırırm rahat hareket edememişsin. Jübileyi yaptık çok güzel oldu. Duygusal anlarda yaşamadık değil hani dile kolay 3 yıl beraber sahne al sonra ayrıl kolay değil yani. Artık yola Cüneytle devam edicez. Asilde sık sık ziyarete gelicek bol bol sahneye çıkarırız onuda sen hiç merak etme. Buarada Wantedla her zamanki halimiz zaten. Arkada biara kafa sallama moduna bile girdik. Geyikte sınır yoktur bizde.
Buarada Bugun Sevgililer günü bütün çifterin Valentine's daylerini kutlarım. puaaaa :LOL: :LOL: Sevgilisi olmayanlarada bugün aşk şarabı dağıtacağızdır herkesi bekleriz. Benim sevgilimde uzaklarda zor bi gün olucak benim içimde. :cry: :cry: Buarada sevgililer gününe özel 2 parça hazırladık yeni. Michelle ve Şairin elinde. Hatta Michelle güne çok uygun duygusal bi parça tavsiye ederim gel bugun dinle. Bu parçaları Cüneytle çalıcaz. Bugun baya bi değişiklik olucak yani Alive. :LOL:
 
Alive-bassla aynı kaderi paylaşıyoruz galiba ben de sevgililer günümü sevgilimden uzak yaban ellerde geçirdim :D ;) Kargo konserini sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada,Alive'ı Kargo'nun ön grubu olarak görmek ayrı bir şeref zatenn ;) görüşmek üzere Cumartesi...
 
Çarşamba günü geldik izledik çok eğlendik süpersiniz yaa arkadaşlar. klavyeniz bozulmasına rağmen gayet iyi çaldınız tebrik ederim. Eski davulcunuzla devam galiba bi değişiklik yok gibi görünüyo.? Neyse başarılar
 
Kargo konserinde kemancıdayız. Siz zaten türkçe parça olarak genelde kargo çalıyosunuz. soundunuzda uygun Kargoya baya yakışır Alive Kargoya ön grup olarak. 3 martta kemancıda görüşmek üzre artık.
 
wickypedy demiş ki:
Çarşamba günü geldik izledik çok eğlendik süpersiniz yaa arkadaşlar. klavyeniz bozulmasına rağmen gayet iyi çaldınız tebrik ederim. Eski davulcunuzla devam galiba bi değişiklik yok gibi görünüyo.? Neyse başarılar
Sorma ya klavyemizde buaralar problem var. Kartal taşırken otobüste falan sarsılıyo biraz ondan olsa gerek. Neyse şimdi Kartal'ı kafalamaya çalışıyoruz yeni bi tane aldırtıcaz umarım. Buarada klavyesiz çalmaya alışığız zaten Kartal arada sırada gider uzaklara birkaç program yanlız bırakır bizi antremanlıyız anlıycağın.
Davulcu meselesine gelince çok karışık arkadaşlar. Cüneyt sanırım askere alındı henüz kesinleşmedi olay ama şimdilik öle görünüyo ilerleyen günler bakalım ne göstericek. Asille devam ediyoruz çarşamba günleride birkaç hafta Orçun eşlik edicek saolsun yeni gelişmelerde forumdan haber vericeğimdir ...

wanted_keyboard demiş ki:
msjını şimdi gördüm egemenim yaw. lamia programı 21:00 gibi başlayıp 24:00 gibi bitiyor. bekleriz..
Ok baba en yakın zamanda bizim çocuklarada haber veriyim organize olalım gelelim biara..
Buarada 21 Şubat Salı günü Kemancıda Bornova Anadolu Lisesi'nin BAL Partysinde çalıcaz herkesi bekleriz. 22:30 sularında başlayacak olan party 02:30 sularında sona erecektir.. :LOL: :LOL: :LOL: Acayip eğlenceli ve coşkulu geçeceğinden eminim BAL partyleri süper olur çünkü..
 
Salı günü Kemancı kaçmaz içelim güzelleşelim ortamlara akalım. BAL partyleri süper olur pilav günleri falan olurdu onların acayip gaz bi okul orası yaw.. Ya davulcu meselesi nedir öle ya askeremi alındı şimdi yeni davulcunuz haydaaaaaa eeee ne olcak şimdi? Eski davulcuyla devam herhalde hadi kolay gelsin. Kargo konserindede Kemancıdayız yanlız bırakmayız sizi hehehe
 
vokal yapan eleman sahnede iyi gorunuo
ama yolda tey tey yuruyen bi kişilik...
yolda zor tanıom onu ben..
o degil de ben pek sevmiom
black eyed peas neyim calıolar..
deişik
 
BaRnY demiş ki:
aliveye kargo konserinde basarılar..utandırın kargoyu...cesaret edip çıkamasınlar :)))))))
Baba saolasın övgüler için ama Kargo sağlam yılların grubudur yaw 10 yıl öncesinden severek dinleriz 7 tane albümleri var adamların. Ön grup muhabbeti için bizi aradıklarında oldukça onurlandım diyebilirim. Babalar İzmirdeki çoğu grubu dinlediler ama bize teklif ettiler çıkarmısınız diye hoş bi durum bizim açımızdan..

IceAge22 demiş ki:
Kargo konserinde kemancıdayız. Siz zaten türkçe parça olarak genelde kargo çalıyosunuz. soundunuzda uygun Kargoya baya yakışır Alive Kargoya ön grup olarak. 3 martta kemancıda görüşmek üzre artık.
Eywallah saolasın baba Kargoyla soundlar yakın sayılır evet. Gerçi biz biraz daha pop soundlu çalar olduk artık. Eskiden daha bi yakındı 2 sene önce falan. 3mart Cuma akşamı görüşürüz o zaman Kemancıda... Buarada Salı günü Bornova Anadolu Lisesi partysine bekleriz
 
wickypedy demiş ki:
Çarşamba günü geldik izledik çok eğlendik süpersiniz yaa arkadaşlar. klavyeniz bozulmasına rağmen gayet iyi çaldınız tebrik ederim. Eski davulcunuzla devam galiba bi değişiklik yok gibi görünüyo.? Neyse başarılar
Ben dün biostaydım eski davulcuları devam ediyo. Yeni davulcu için Aydok sahneden askere alınmış, inzibatlar götürmüş falan dedi komik ve garip bi durum ne diyelim geçmiş olsun nasip değilmiş. Eski davulcuları ayrıldı ama Alive bırakmadı onu. hehe. Klavyeleride sağlamdı dün ayrıca canavar gibi çalışıyodu mübarek pu pu nazar değmesin.
Buarada Kargo konserinde Kemancıdayım bende Alive ve Kargo'nun sound konusundaki yakınlığa katılıyorum gerçi Kargoyu izlemeyeli 2 yıl oldu ama bakalım görücez. eğer bilet fiyatlarını bilen varsa buraya yazabilirmi
 
BAL party haa...Valla çok isterdim orda olmak (ben de BAL mezunuyum da :))Ama maalaesef aynı gün biz de Ege Tıp'ın partisinde çalıyomuşuz.Benim merak ettiğim hem BAL mezunu olup hem de ege tıp'ta okuyan biri napıcak o gün :):)
Neyse ben gelemicem ama size iyi eğlenceler...

Not 1:BAL'da pilav değil ayran günü yapılıyor.
Not 2:BAL'lı olmak ayrıcalıktır.(Söylemeden geçemedim de :):))
 
www.therezistans.com

arkadaşlar sadece izmir'i kapsayacak olan izmirli rock grup bsr ve dinleyicileri bu paramparçacılıktan kurtaracak olan bir site hazırladık. sitemiz 22 şubatta yayımda olcak hepinizi bekliyoruz. www.therezistans.com görüş ve önerilerinize açığım bana ulaşın röportaj ve demo ....vb. için 0555 472 71 19
 
Sahneye hem kendiniz hemde yaptığınız müzik çok yakışıor.Kendimi Billie dinliormuş gibi (görsel olarak tabi,o tarz bi Billie'de bide Alive'ın vokalinde hoş duruo :) ) hissettim.Çok eğlendik cumartesi günü.Emeğinize sağlık..
Daha da başarılı olmanız dileğiyle..
 
Hot-tequila sormuş bu davulcu meselesi nedir diye. Baba aynen duyduğun gibi davulcumuz askere alındı. 14 Şubatta bizle çaldı. 15 Şubat sabahı askerlik şubesine gitti gidiş o gidiş. walla bizimkide ne talih ama. :cry: Kargo konserine bekleriz gel buarada..
lily_anne Aydok için bi yorum yapmış walla bi kaç kişi daha sölemişti bana bunu sokakta sakin sakin kendi aleminde normal bi tip sahnede coşuyo kendini aşıyo diye. Aydok öledir walla zaten öle olması makbul bence sokaklarda sahnedeki gibi olursa başına iş açar. :LOL: :LOL: Buarada black eyed peas coverları için söyleyebileceğim İzmirde bizden başka çalan olmadığı ve insanları biosta en çok coşturduğumuz şarkılardan olması. Bizimle özdeşleşmiş gibi artık 1,5 yıldır çalıyoruz insanlar seviyo sende ısınırsın belki yakında.
 
Bizim forumu şereflendirdiğin için saol..Konser falan oldumu ki şu sıralar bir şeyler konuşuluyor haberiniz olur.Kolay gelsin yıldızınız parılparıl parlasın :) .:Hayde çüzz şimdilik :)
 
Egemen'im yeni okudum mesajını...evet naz'a şimdilik devam,ç.şambaları Dungeon'dayız..artık 'FERMAN' adıyla sahnedeyiz.bikaç yeni proje var..beklemedeyiz anlıyacağın ama çalışmaya devam son sürat.bu arada sizin yeni davulcu olayına üzüldüm,hayırlısı olsun ve 3 marttaki konser için başarılar.görüşürüz!
 
Geri
Üst