SX gitarlar hakkında

Öncelikle çok teşekkür ederim hocam @hackeiommi elden geldiğince. :)

Stok manyetiklerini net hatırlamıyorum seramikmiydi,alnico muydu. Ama memlekette evin bir köşesinde pickguard olarak duruyordu.

Tamamen stok durumunda iken yaptığım bir kayıt vardı 3 sene felan olmuştur.O zaman Boss GT-10 dan direk kayıt almıştım. ilk 2 dk sı clean, sonra 2 farklı drive tonu denemiştim.

https://mysp.ac/UE4h?play=1

Bir ara tekrar bakayım buna, Myspace'in sesi çıkmıyor nedense :s
 
Abiler beni iyice gaza getiriyorsunuz yahu yapmayın. Sst 57 nin tüm renklerinden alıcam bakın sizin yüzünüzden :D

Bizi yanlış anlamışsın sevgili kardeşim. Biz SX koleksiyonu yapın demedik, işinize yarayacak bir SX bulun adam edin, ucuza strat sahabısı olun dedik. Aksini iddia edenler müfterîdirler :D

Şaka maka, biraz beli doğrultayım, kargosu da uygunsa Guitar Fetish'ten Alnico manyetik, çelik sustain blok falan getireceğim :)
 
AHAHA :D Bende cumartesi moda müziğe hücum edicem mali danışmanım(peder)ile. Bir wvh sst57 alacağım. Malmsteen e aşık olduğum içinde ilk modifikasyonlar scallop ve manyetik olacak gibi. Manyetik bilememde scallop kesin :D Biraz hi gain(bayaa bayaa heavy metal :p) e kaçabilmek içinse sap ve köprüye single görünümlü humbucker bakarım heralde, hatta o single humbuckerlara push pull takılıyorsa elimde bir tane var onu takarım bide. Middle manyetikleri hiç sevmem zaten onu ellemicem :D Birde fiyatını öğrenip pirinç eşik yaptırabilirim. Ve şuan kafayı yemek üzereyim cumartesi olsada alsak şu keretayı :D
 
Amfide geliyormuş ovv yee :D

Şirket biraz daha kasarsa fenderi bitirir töbe olsun şaka bi yana geçenlerde zuhalde special strat denedim alcaktım tam sonra öğrencime sx aldık doreden vazgeçtim her halukarda fender daha iyi lafım yok ama 10-12 kat daha pahalı olacak bi fark değil :)
Bende sx alcem :cool:
 
Geri
Üst