SX gitarlar hakkında

sst57 tanıtımı yapmış emrah başkan gayet güzel duyuluyor tüm pozisyonlarda sesi gitarın
Gitar Teknikleri
/
Elektro Gitar Tanıtım Videoları


/
SX SST 57 Tanıtımı (HD)
/


/ gitarteknikleri.com
Dün gece izledim ben de bu videoyu. Sx olayına girmişler sonun da ki bence devamı gelecek ve en cok istenen tanıtımlarda yerini alacak gibi. Ancak Emrah'ın da dediği gibi ekipman konusunda bir hayli eleştiri aldıklarını söylüyorlar daha mütevazi setuplar ile belki daha gerçekçi olunabilir. Ama bence en önemlisi bu tanıtımlarda virtüöz kıvamındaki kardeşimiz akor basarak döktürüyor maharetini bir de üst düzey ekipman binince gitarın falsosunu gösterecek hiçbir yanı kalmıyor. Oysa ortalama bir solid state amfi ile ; arpejlerin, tek tek perdelerin, tınıların, tuşelere yanıtının , rezonansın dinletildiği bir kayıt olsa gerçekten yol gösterici olma konusunda bence daha efektif olur. Gitarteknikleri.com ' a teşekkürler.
 
Çok laf ettim modifiye yapanlara ama bende köprüyü degistirecegim sanırım.tonu katlediyor.manyetikleri idare eder ama para bulursam onları da Fender 57-62 ile değiştirmek iyi olacak
Bence de ama modifikasyona ayrılan bütçe en fazla gitarın fiyatı kadar olmalı. 420 tl desen gitarın sana maliyeti 850 tl geçmemeli, geçiyorsa değer mi diye bir kez daha düşünmek lazım derim.
 
Bence de ama modifikasyona ayrılan bütçe en fazla gitarın fiyatı kadar olmalı. 420 tl desen gitarın sana maliyeti 850 tl geçmemeli, geçiyorsa değer mi diye bir kez daha düşünmek lazım derim.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.şuana kadar string tree ve nut için 30tl harcadim.100 civarı köprüye gidecek bunlar fazlasıyla adam ediyor gitarı sonrası keyfi.manyetik için benim aklımda rod değiştirmek var ama nasıl olur bilmiyorum.mesela tanesi 2tl den alnico 5 rod aliyosun.faydası olur ama ne derece bilemiyorum
 
Haydi bende kayıt ekipmanı yok, mazeret sağlam. Sende oluma yazma yok olacak değil ya :)
Şöyle diyeyim Ozaman ; Dediğin gibi bende mazeret yok , teknik bilgilerimin yettiği Anladığım kadarıyla birşeyler karalıyorum işte.. Ama daha çok BECEREBİLDİĞİM Ve bence önemli olan ÇALABİLME kısmı ile deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum, Bak ben Açık ve net olarak yapabildiğim dalı yazdım, anladın sen onu;);)
 
Geri
Üst