Gestapo [Rock] - Ankara

Arkadaşlar biraz geç oldu ama haftasonu ewde olamadığım için yazamadım cuma günü gene çok eğlendim hatta herkeste eğlendi :) Hakan'ım senden bi Queen bakliyoruz yanlız onu söyleyim
 
Aahh Soyhanım ahhh... Geç oldu tabi,kaç gün 5.sayfada gezdik biz haberin var mı! :evil: Hayır adamlara yazı da yazdırmadım Soyhanım yazacak,tekrar gerilere düşersek yazın diye :D Neyse teşekkür ederiz geldiğiniz için... Queen konusunda ise artık söz Hakan Bey'in... ;)
NOT: Ocakbaşı işi aklımdan çıkmış değil,gidelim şöyle... Güzel bide rakıynan... ;)

Burank demiş ki:
bugünkü güzel performans için teşekkürler... sizi her geçen gün daha da iyi görmek beni hem çok sevindiriyor, aslında çok da duygulandırıyor... yazacak çok fazla şey yok gelenler gördüler zaten, yeni gitaristiniz yalın da gruba "cuk" diye oturmuş, hani derler ya boyu boyunuza huyu huyunuza o hesap :D

Abi ne demek esas biz teşekkür ederiz geldiğiniz&dinlediğiniz için... Daha da iyilerini göreceksin umarım ;) Birde dediğin gibi sevdiğimiz boyu boyumuza huyu huyumuza uygun bir gitaristimiz var ama daha 18 yaşında 8O Uzarsa da atarız :mrgreen: Ee uyum önemli :roll: :p
 
Sen çıkmadın biz attık :mrgreen:

Seyfo'm biz bu Pazar Biziz Rock Bar'dayız,işin yoksa bi geliver ;)

Bu arada millet bu laf bitek Seyfücüğüme değil hepinize!
Gestapo bu pazar [24ü] Biziz Rock Bar'da sahne alacak!!! [Tunalı MC Donald's karşısı] 3.sayfaya düştüğümüzde saatini de bildiririm sizlere ;)
 
Garajda çok iyiydiniz tebriklerr...grup oturmuş valla iyice..
Hakanım bak arabadaki muhabbet aramızda kalıyo tamammı..
:D bakın bekliyorum yolcuya hep söz verip gelmiyosunuz... :evil:
 
Abi sen daha iyisini görürdün de o ses düzenini & volume problemini sende gerek sahnede çalarken gerekse dışarda gördün :roll: Sahnede çırpınarak bir nebze kapatmaya çalıştık :LOL:
Bu arada o arabadaki muhabbeti merak ettim ben! Bana da anlatın aramızda kalır kesin :D
Son olarak Yolcu muhabbeti bu hafta olacaktı çok da istedik ama bizimkiler ODTÜ'de olan konsere bilet aldıkları için yattı o iş :?
Kısmetse en yakın zamanda geleceğiz efendim :)

Ayrıca bugün Yolcu Rock Bar'da 21:00 - 00:00 arası Gestapo yine yeni şarkılarla karşınızda olacak!
Benden bu kadar,akşam görüşmek üzere,bekliyoruz...
 
Evet Çağdaş Bey'in de üstünde durduğu gibi 24 Eylül Pazar günü yenilenen Biziz'de sahnede olacağız(Gestapo'ya tatil haram:)) çıkış saatimiz belli değil ama biz 20:00 gibi orda olacağız kafamıza eserse 10 dk sonra çıkarız:) neyse fazla geyik yaptım ben çok ciddi bir adamımdır aslında.Bir de bu gece Yolcu'dayız herkezleri bekleriz efenim beni seven gelsin:)
 
ges-tapo demiş ki:
neyse fazla geyik yaptım ben çok ciddi bir adamımdır aslında

Zuahahahaaahaa.... :LOL: :LOL: :LOL:
Yıllar yılııı,dert yolundaaaa.... :mrgreen:

ges-tapo demiş ki:
Bir de bu gece Yolcu'dayız herkezleri bekleriz efenim beni seven gelsin:)

Ben geldim abi :oops:

Birde ben üstünde durmadım pazar gününün,hatta lafını bile etmedim sen durmuşsun :) Evet forumdan da duyuralım (Belki Liseli Giray'da duyar :roll: )

Gestapo BU AKŞAM 20:30 İtibariyle Biziz'de Sahne Alacak!
 
Dün akşam için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..Hepiniz teker teker gayet iyiydiniz(Hakancım hiç de Şebnem Ferah konserine gitmiş gibi değildin valla yaw :) )

Özellikle iki güzel jestiniz için ayrıca teşekkür ederim.hakan'cım seninle sahneyi paylaşmak yine benim için çok büyük bir zevkti..Ayrıca bedava birayı hiç saymıyom.Çok yakında yine görüşürüs...Byee :D :twisted:
 
Ohh çok kallavi düşmüşüz,tabi ses soluk çıkarmadık 1 haftadır 8)
Vee yarın yine bize alışkın olduğunuz yerde yani Yolcu'dayız!!! Saat 21:00 gibi çıkacağız,ama erken gelirseniz dayanamayıp erken başlarız büyük ihtimalle :D Çünkü Gestapo grubu elemanlarını bugünkü Echoes konserinde müziğe çok aç gördüm :!: :)
Bekliyoruz... ;)
 
Appooww!! 8O
Seyficüğüm gel tabi ama gitarını da getir telim melim atar :D Sahneye çıkma işine de çok sıcak bakmıyordum ama pipin düşer diye neden olmasın :roll: :mrgreen:

Ayrıca Senem gel tabi [İlk gelişinin hatırına benden 1 bira ;) ] hatta bizim medyumu :idea: da getir ;) :mrgreen:
Bide onun yanında bi baterist vardı bizim foruma dahi yazmış,o da daha gelmedi bize,o herif de gelsin :evil: :)

Hasretle bekliyoruz...:p
11 saat 43 dakika sonra sahnedeyiz ;)
 
güzel geceydi aslinda bazi aksilikleri saymassak, mesela elektriklerin gitmesi gibi şarkının ortasında.. Bir bakıma bazılarız sevindi bu duruma nedense =P herneyse gelen herkeze çok teşekkürler bayram haftasında tekrar görüşmek üzere esenlikle kalın efem..
 
CaGDaSH demiş ki:
hatta bizim medyumu :idea: da getir ;) :mrgreen:
Bide onun yanında bi baterist vardı bizim foruma dahi yazmış,o da daha gelmedi bize,o herif de gelsin :evil: :)

Ahanda taş :) Selam arkadaşlar , biraz problem vardı hallettik görüştüğümüzde de anlatırım , medyumunuzu da getiririm :D :LOL:
 
Geri
Üst