Gestapo [Rock] - Ankara

Keşke zamanınız olsaydı :? Ama sorun değil illaki biyerde yakalarız sizi, bahar şenlikleri başlıyor, şimdilik 3 şenlikte çıkacağız :) Zaman yaklaştıkça belki 1-2 davet daha gelir, bizde seve seve çıkarız.
Ayrıca sorunun cevabına gelince: şu ara sadece Yolcu programımız var, fazlası olur tabi neden olmasın ama bazı isteklerin yerine gelmesi gerekiyor sizde işin içindesiniz, bilirsiniz. Sonra zaman da müsait olmalı, malum hepimiz okuyoruz, 2 mühendis 1 gazeteci birde hortumcu çıkaracağız inşallah içimizden :D

Ayrıca Leyloş'a, Bırçin'e ve Serkan'a teşekkürler... Serkan'a özellikle teşekkürler, o kadar yorgun olmasına rağmen durdu sonuna kadar ardından gelmiş bide gece gece yazı yazmış. Çok sağol karizma,1 numara gitarist :)

Ayrıca Seyfi Bey'in boğazları iyileşmiş, akşamki programda Alex Show yapacakmış(Kırmızı yaldızlı pelerinle çıkacak yani), Hakan Bey saçlarını başkent sarısına boyatmış ve Mert Bey kestirmiş (saçlarını) :mrgreen:
Gelin hepsini görün:)mrgreen:), özellikle Dağhan Bey'in gözlerini yuvalarından 2cm pörtletme numarasını kaçırmayın...

Hadi akşama bekliyoruz Yolcu'ya ;)

19:00 - 21:00
 
Selamlar
Bu akşam yine 19:00 - 21:00 arası Yolcu'dayız arkadaşlar. Hemde 2 adet yeni şarkıyla.
Whitsnake sevenleri ayrıca bekliyoruz ;)

Hoşçakalın...
 
Efenim bu gece(alışkanlık yoksa gece falan değil :D )19:00 sularında her zamanki gibi yolcu'da sahnede olacağız..
Efenim bu hafta çok büyük değişiklikler var grubumuzda yaklaşık 5 aydır alışverişe çıkmayan ben deniz kendime t-shirt aldım yanlızca bumu elbette hayaır birde pantolon aldım ama boyu uzun geldi biraz yıkanınca çeker nasılsa :LOL: Çağdaş Bey dünkü efsane yağmurda kalmış kendiside yarı duş aldı sayılır onu da bir görün derim tertemiz gelecek artık bir dahaki yağmura kadar yıkanmaz kendisi :D bunun dışında ben bu mesajı yazarken Hakan Bey ve Dağhan Bey kafaları çekiyolar(alkolu hiç sevmem kötülüklerin anasıdır :D ) ben olsam gelip mutlaka görürdüm...
Az daha unutuyordum 3 tane birbirinden güzel parça ekledik mesela bir ipucu vereyim yel any hus(efenim bunlar ip uçlarınız parçaları doğru tahmin edene Erkekse grubun geri kalanıyla :LOL: bayansa benimle bir yemek :oops:
Neyse dediğim gibi alkol kotuluklerın anasıdır ama sanırım şarap bu sınıfa girmiyor nede olsa üzüm suyu :LOL:
Efenim gene üzüm suyunun verdiği etkiyle çok zırvaladım esen kalın....
 
Fatih beğenmişsindir umarım biraz geç oldu ama... 2 kere çaldık yoğun istek üzerine Is This Love'ı :) Bu arada her hafta yeni şarkılar geliyor farketmişsinizdir, gaza gelmiş vaziyetteyiz şu aralar :) [ Bu arada size şu parça yakışır veya sizden şu şarkıyı dinlemek istiyoruz derseniz eğer, lütfen bize bildirin, eklenecekler listesine koyalım ;) ]

Ayrıca afişi elimize ulaşırsa buraya koyarız ama şimdiden hatırlatayım birdahaki hafta 2 kere Yolcu'dayız. Akustik konser var 1 Nisan Pazar günü, değişik olacak gibi görünüyor. Ayrıca bir adet de Türkçe şarkı ekleyeceğiz, vokalimiz Hakan Bey'in hatrına ;)

Bunun dışında Mert Bey mesajınıza çok güldüm, kendinizi aşıyorsunuz :LOL:

Son olarak:
Saygılar&Sevgiler
 
Uzun bir süre sonra tekrar izleme fırsatı bulduk dün aksam.. Yeni sarkılar cok eglenceli ve guzel olmus, cok begendim ben.. :) CaGDaSH'ın cagrısına katkıda bulunuyorum ve bu aralar Whitesnake cok dinledigimi göz onunde bulundurarak Whitesnake bir tane daha eklerseniz guzel olur diyorum..:) basarılar...
 
Yolcu Hard'n Heavy Unplugged Afişi

unplugged-ilan.jpg
 
:) Seyfi'ye de söyledim zaten, ilk çaldığınızda sonlarına yetiştim, ikinciyi tam dinleyebildim. Bence çok hoştu, tabi ki zaman içinde daha da oturacaktır. Ama gerçekten de atmosferi çok iyiydi. Gerçekten de keyif aldım dinlerken.

Ayrıca yine Is This Love için Hakan'ın hissettiği heyecan ve bunu dile getirmesi bence gecenin önemli ayrıntılarındandı. Şimdilerde dinlediğini de çaldığını da hissedemeyen bizim piyasamızın "müzisyenleri" için düşündürücü ve örnek alınması gereken bi hareketti bence.
 
zorknemesis demiş ki:
Gestapo kaçta çıkacak?? Şimdiden başarılar dilerim ;)

adilcancım biz 7 gibi çıkıcaz, organizasyon biraz erken bitirilicekmiş pazar günü olmasından dolayı. malum ertesi gün işbaşı herkes işine, okuluna gidecek. de kafamı kurcalayan daha önemli konu ben korodan izin alabilecek miyim? :) :?

FatihPesmen demiş ki:
Seyfi'ye de söyledim zaten, ilk çaldığınızda sonlarına yetiştim, ikinciyi tam dinleyebildim. Bence çok hoştu, tabi ki zaman içinde daha da oturacaktır. Ama gerçekten de atmosferi çok iyiydi. Gerçekten de keyif aldım dinlerken.

Ayrıca yine Is This Love için Hakan'ın hissettiği heyecan ve bunu dile getirmesi bence gecenin önemli ayrıntılarındandı. Şimdilerde dinlediğini de çaldığını da hissedemeyen bizim piyasamızın "müzisyenleri" için düşündürücü ve örnek alınması gereken bi hareketti bence.

çok teşekkürler, benim için çok dikkat edilmesi gereken, zor bulduğum ve hata yapmamak istediğim bir parçaydı is this love. heyecanım bu yüzden. değerlendirmen beni çok sevindirdi, böyle algılayıp, böyle bir mesaj verebilmen de ayrıca güzel, tekrar teşekkürler... :D
 
ya siz white stripes- seven nation army çalıo muydunuz canlarım? unuttum sizin repertuarı ben yaa :cry: çalmıosanız çalın süper olur Hakan'ımın sesine çok iyi gider ;) siz çalın ben gelip oynarım söz :D

leyl... ;)
 
macbeth demiş ki:
zorknemesis demiş ki:
Gestapo kaçta çıkacak?? Şimdiden başarılar dilerim ;)

adilcancım biz 7 gibi çıkıcaz, organizasyon biraz erken bitirilicekmiş pazar günü olmasından dolayı. malum ertesi gün işbaşı herkes işine, okuluna gidecek. de kafamı kurcalayan daha önemli konu ben korodan izin alabilecek miyim? :) :?

Hakkaten sendeki şansa bak ama alırsın yani Pazar ek çalışmada bize izin vermeyebilir :(
 
Whitesnake diyoruz, White Stripes diyosun leyloi :D Sen uzaklardasın bilmezsin, gelsen bizim repertuarı tanıyamazsın... Hakan şimdi neler söylüyo neler :D Hey gidi günler...
Daha bi böyle sevdiğimiz şeyleri çalmaya başladık, gelde dinle ;)

Bide Adilcan ben Hakan'ı korodan kovdurmayı nasıl başarabilirim? :D Gerçi çok izin alıyo yakında kovulur diye ümit ediyorum ama... :LOL:

Bu arada, bugün (yani cumartesi) yine mekandayız, 19:30 gibi başlayıp 21:15 gibi izninizle inmeyi düşünüyoruz.

Yarın da (yani pazar 8O ) yine Yolcu'da, 19:00 gibi, yukarıdaki bi mesajda görmüş olduğunuz afişin ve patronun hatrına (ve tabiki sizlerin) akustik konsere çıkacağız. Hakan dayanamayıp Şebnem Ferah ekletti ve ben hala back vokallerini yapamıyorum gelin rezilliği görün :mrgreen:
 
Arkadaşlar çok iyi performanstı , sound problemini sakın düşünmeyin hatta buraya bile yansıtmaya gerek yok diyecektim de yazmışım bile =) [zaten çağdaş duramaz yazardı ehuehu] Meğer olay baştan beri Çağdaş'ta imiş :) Seyfi'de ötüyooo ötüüyoo diye tutturdu :)
Seyfi'nin dönüşü çok iyi olmuş gruba çok iyi adapte olmuş :D:D

Başarılarınızın devamını diliyorum Hakan arkadaşımı da kutluyorum çok iyi kullandı sesini.Tekrardan tebrikler.
 
beyler dün unplugged da bi harikaydınız..ben sound problemi falan da hissetmedim pek,dışarıya pek bişi yansımadı en azından..akustik gitarlarla hakanın sesi oldukça uyumluydu çok keyifliydi..
 
CaGDaSH demiş ki:
Whitesnake diyoruz, White Stripes diyosun leyloi :D Sen uzaklardasın bilmezsin, gelsen bizim repertuarı tanıyamazsın... Hakan şimdi neler söylüyo neler :D Hey gidi günler...
Daha bi böyle sevdiğimiz şeyleri çalmaya başladık, gelde dinle ;)

uzaklardayım ne yapayım, seni, Mert'i, Hakan'ı Dağhan'ı görmek iyi olurdu, güzel insanlar :) gelicem 1 aya kalmadan Ankara'ya, hatrınız için gelirim görmeye sizi, başka şeye gerek yok, şarkılar bahane ;)
HIM çalsanız da bana yeter :LOL: bayağa kıyak da olur hatta, HIM repertuarında da artış varmış duydum sevindim, İzmir fason valla bu yönden :LOL:

şebnem ferah da eklemişsiniz madem hiç durmam koşarım ;)

Leyl... ;)
 
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, açıkçası unplugged gecesi bizim içinde çok farklı bir gece oldu. Çok eğlendik ve Yolcu ahalisi (gerçekten çalanları ve dinleyenleri tam bir aile) mükemmeldi.
Akif abinin akustik gitarından dolayı biraz ötme sorunu yaşadığımız doğru başta bi 2 şarkıda ama tabi Pod hemen yardıma koştu 8)

Geleneksel hale gelmesi düşünülen Yolcu Unplugged gecelerini dört gözle bekliyoruz :)

Şimdi birde yeni haber:

Grup elemanlarının vize haftası olması yüzünden bu cumartesi bizi göremeyeceksiniz Yolcu'da... Kafayı sıyırmaz isek haftaya tam kadro karşınızdayız :LOL:

O zamana kadar özleyin bizi :D
 
Geri
Üst