Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Gül gül sen , devamsızlıgın 4 oldu 5. de sınıfta bırakıcam :twisted:


Bu arada unutmadan d'n'a organizasyona ve organizasyonda vs. emegi geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız ;)
 
Muhabbetinizi böldüm arkadaşlar, kusura bakmayın. :D

İlk defa izlediğim, yeni bir grupsunuz sanıyorum. Şaşırtıcı derecede iyiydiniz. Özellikle soundunuz (volümü de biraz kısık tutmanızın etkisiyle) çok anlaşılır ve hoştu. Gitaristler (gördüğüm kadarıyla üst avatardakiler :) ) oldukça başarılı ve uzun boylu. :D Vokalist de uzun olunca, basçınızın sahnede biraz kısa görünmesine neden oldunuz. :)

Bir tek I Want Out'un belli bölümlerindeki gitarları biraz kulağımı rahatsız etti. Ya tiz çaldığınızdan, veya armonideki bir hatadan olmuş olabilir.

Beste çalmaya başladığınızda, eminim daha iyi olacaksınızdır,

Tebrikler...
 
Eleştiri ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler.
I want out ' un gitar tonlarını tekrar gözden geçirecegim :)

Ve Buyrun konserden resimler.Tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz:)





 
semih başkan bu gruba geçtikten sonra hiç dinleme şansım olmadı ama kesin gayet iidir. semihle beraber idareten bi grupta çalmıştık ama umarım şimdi iki grup olarak aynı sahnede yer alırız.başarılar...
 
beyler ankara disinda oldugum icin konsere gelemedim. fakat burada okudugum yorumlardan saglam caldiginiz anlasiliyor. tebrik ederim. bi dahakine gelecegim sozum var ;)
hadi iyi calismalar :)
 
Selamlar

Konserden kesilmiş birkaç videoyu cumartesi günü koyacagım.:) Bir de yakın zamandaki konserlerimizde bestelerimizide sizlere sunacagız.

Teşekkürler , görüşmek üzere ;)
 
ben utanarak yazıyorum buraya... :oops: kaç konser oldu gidemediğim; artık emre ya kulağımdan tutup getirecek ya da "eee gelmezsen gelme seninle mi uğraşıcam" diyecek=) ama elimde olmayan aynı sebeplerden... hadi bakalım ne zaman izleyebileceğim... :roll:
 
Fulyacım ben seni evden kaçırcam bidahaki konsere.Yorganı çarşafı hazır et evin penceresinden alcam seni.Pis pis metalci kıyafetlerini giy onlarla uyu gizlice gece camın önünde bi ıslık sesi duyunca fırla.:)=


Şaka bir yana birdahaki konseride kaçırırsan gerçekten ben seni kaçırıp getircem çok ciddiyim. :mrgreen:
 
kehanet son haliyle gerçektende süperdi.. repertuar oldukça sağlamdı zaten... maiden coverlarının hakkını verdiler.. bize de zevkle izlemek düştü :) kehanet tam gaz devam!!! (besteleride görcez umarım tez zamanda!)
 
Anıl Eyw.

Team in yerinemi açılmış orası hımmm...


İlter gitara bakmazsa çok güzellerin canını yakıyo , sevgiliside sonra kulagını çekiyor.Adam karizma naapsın:pBiz bütün konser etrafı izliyoruz ama bak ilter gibi karizmamız yok sevgilimizde yok gitarımızdan başka :p
 
Geri
Üst