Echoes

04102006eq9.jpg


Güzel konser :D.
 
Ellerinize sağlık :) Echoes tayfasına geceye apayrı bir hava kattıkları icin kendi adıma ayrıca tesekkur ederim ... Benim için harika bir geceydi .

Dilerim önümüzdeki zamanda tekrar bu havayı soluruz hep birlikte .. Sizinle aynı sahneyi paylaşmak cok keyifliydi Echoes ... Her birinize ayrı ayrı selamlar ...
 
Çok istedim ama yetişemedim size. Yorumlar pek bir güzel ama. Yeni vokalle nasıl oldunuz çok merak ediyorum. Gerçi repertuvarınız aynen devam ediyorsa iyi olduğuna eminim. En kısa zamanda görüşmek üzere...
 
Ellernize sağlık... Çok iyiydiniz beyler... Konserler böyle keyifli geçecekse, neden olmasın yenileri?Ama sewgili organizatör erdinç, ne kadar başarıyla işin altından kalkmış olsa da, çok yıprandığını ve bi daha organizasyon işine girmeyeceğini söyledi :) ee tabii müzisyen adam, afiş asmakla, poster çoğaltmakla mı uğraşacak. Çıkacak aslan gibi çalacak bassını sahnede, ee çalıyo da ztn :)
Ben de yeni vokalinizle ilk defa izledim sizi, pek bi yakışmış, pek bi güzell olmuş. Bundan sonra elimden geldiğince yolcuda da programınıza gelmeye çalışıcam ;)
 
Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için,cumartesi gerçekten çok keyifliydi epey eğlendik..bi dahakiler neden olmasın dimi..Blue Velvet ve Kingus Blues Band ekibine çok teşekkürler,ayrıca organizatör ve süper basçı Erdinç'e teşekkürler sevgiler saygılar.

Çarşamba Nedjima programımızı bi süre askıya almak zorunda kaldık,bundan böyle sadece Yolcu'da cuma akşamları saat 21:00'da sahnede olacağız,görüşmek dileğiyle..
 
yaa sewgili echoes ekibi, gelemediğim geçen cuma gecesi ve, önümüzdeki cuma için ben sizden özür dileyim. Halk arasında sınaw haftası diye bilenen dar boğaza girdiğimden dolayı, iptalim. ondan sonraki cuma için de veya nedjimaya devam edeeseniz çarşamba için söz vermesem de gelmek için elimden geleni yapacam
 
Sizleri dinlemek acayip bi durum, tarif edemiyorum. Aranızda güzelde bir uyum var,seçtiğiniz şarkılarda çok güzel ama bence biraz eksik tabi :))
Özellikle de size çok yakışacağını düşündüğüm 3 tane şarkı var, kale alırsanızda acayip mutlu olurum.ilki whitesnake den aint no love in the heart of the city, diğeri uriah heep ten come back to me ve sonuncusu da pink floyd dan julia dream.
Çalmasanızda önemli değil tabi :(
 
julia dream julia dream julia dreaaaam ben de istiyorum ben deeee. :)
gerçi bunu oyuna söylemek lazım cuk oturmaz mı sizce de :)

bu arada çoook yakın zamanda dönüyoruz. eski blues - 70ler gruplarımızı birarada görmek güzel olacak di miii
 
sevgili gelsomina;çok teşekkürler yorumun için.elbette ciddiye alırız söylediklerini,bahsettiğin parçalar gerçekten muhteşem.şu sıralar pek biraraya gelemiyoruz malum okul iş güç..ama ilk fırsatta çalışmaya başlayacağız tekrar ve bu 3 parçayı da cd ye aktarıp stüdyoya götüreceğim bizimkilerle konuşup çalışmak için..umarım yapabiliriz,görüşmek üzere..
eh penny len toplanın artık be bekliyoruz 4 gözleee...:)valla süper olacak eski günlerdeki gibi beraber çalaım artık,herkese selam,başarılar size..

arkadaşlar,bu hafta cuma iş yoğunluğu nedeniyle yolcu programımız iptal olmuştur,sonraki hafta görüşmek dileğiyle..
 
eeee?echoes dinlemeyeli iki hafta oldu:( yarın yolcu sahnesini şereflendiricek misiniz baylar?sayın gitarist,sayın vokalist,sayın davulcu,sayın basçı acılarımıza bir son verin artık:) acil enformasyon (!) bekliyoruz:)
 
Geri
Üst