Echoes

Herkese selamlar.ECHOES geçen 2 yılın sonunda bu akşam YOLCU programına son kez çıkacaktır.2 yıldır bizden dostluğunu esirgemeyen başta Akif abi olmak üzere tüm YOLCU çalışanlarına,gelip bizi dinleyip destek olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederiz.Alınmış bu karar sadece bar programlarıyla ilgilidir.Beste çalışmalarımız ve elimizden geldiğince konserler devam edecektir.
Bu akşam(cuma) Yolcu'da sahneyi Lorenz ve Tuşe ile paylaşmak son derece keyifli ve önemli olacak,işi olmayan bütün Echoes,Lorenz ve Tuşe sevenleri yanımızda görmek isteriz.Gece,saat 19:30'da başlayıp saat 03:00'e kadar sürecek.Sevgiler..
 
yarın (cuma) Bursa Kat 3 teyiz. maçtan sonra çalmaya başlicaz. galibiyet halinde gaz, mağubiyet halide melankolik şarkılarla bursalılarla olacağız :)
 
Uzun bir aradan sonra ECHOES tekrar sahnede.Yine uzun bir süre sahne alamayacağımız için bu konser bizim için bir tür arkadaşlarla buluşma partisi niteliğinde geçecektir.Biraz 70'ler ve ECHOES'un kendi bestelerini canlı dinlemek isterseniz bize katılmanızı dileriz.

Yer: YOLCU BAR Selanik cad.
Tarih: 15 Kasım CUMARTESİ
Saat: 20:30

Not: Bizden sonra KARAKEDİ sahnede olacak ve sabaha kadar canlı müzik devam edecek.

Görüşmek dileğiyle..
 
Her biri birer Queen fanı olan Echoes'u aramizda gormekten mutluluk duyariz!

Gecen sene ilkini basarili bir sekilde duzenledigimiz, bu sene de 2.'sini duzenleyecegimiz Freddie Mercury'yi anma etkinliginde Queen izleyecegiz hep beraber. Oncesinde slayt sov, sonrasinda surpriz hediyeler. Freddie'ye yakisan Wembley'de oldugu gibi en kalabalik sekilde toplanmak olacaktir.
Etkinligin ve ulasimin ucretsiz oldugu bu gosterime hem bizim gibi Freddie/Queen fanlari hem de her turlu arkadas ve yakininiz davetlidir!



7080.jpg



4 Aralık Persembe
12:00-13:00 I. Gosterim
13:00-14:00 II. Gosterim
Baskent Universitesi Prof. Dr. İhsan Dogramaci Konferans Salonu

*Müracaat icin bizzat benle kontak kurabilirsiniz.
 
niye bişe yazılmıyo yaw bu gruba uzun zamandır???..
cuma günü TATO LIVE'da ilk defa dinliycem facebooktan haberinizi aldım ve bi repertuarınızı merak ettim...böle şahane bi repertuarı dinlemek için koşaraktan gelirim...cuma gelebilirsem ilk defa dinliicem ve hastası olucam sanırım :D way anasını sayın seyirciler...
 
selamlar,bu yanlış anlaşılma daha önce de olmuştu..Hem İzmir de hem Ankara da birer tane Echoes adında 2 grup var sevgili dostum ve bu sayfa Ankara'lı Echoes'a ait..Sanırım ve malesef İzmir'li Echoes grubu burada sayfa açmadı..Ankara'daki Echoes uzun zamandır çalmıyor..:(
Gelelim İzmir Echoes'a..Echoes ağırlıklı olarak hard rock parçalardan oluşan bir repertuara sahip.Çok sağlam deep purple ve pink floyd çalıyorlar..Hepsi birbirinden kaliteli ve iyi elemanlardan oluşan grubu dinlemeni şiddetle tavsiye ederim..Bi ihtimal bende orada olacağım.Saygılar..
 
Konser sırası bizde..Neredeyse 1 yıl olacak çalmayalı..Eski repertuardan parçalarla(zeppelin,purple..) sahnede olacağız.daha çok sizlerle kaynaşıp sohbet edip bira içmeyi özledik..(baktık çalamıyoruz,ara verip muhabbete katılırız..:)

Yolcu Rock Bar - Selanik
27 Haziran Cumartesi
21:30

Görüşmek üzere..
 
Geri
Üst