RectifieR (Thrash Metal) - Ankara

12may305sca1.gif
 
Ben buraya yazacaktım fakat başka bir yere yazınca burayı unutmuşum..

United Killers'ın ardından gitmek zorunda kaldım ben; ama oraya kadar izlediğim kadarıyla iki satır karalamaya çalışacağım.

Performans konusunda hiç bir şey demiyorum yaa, hiç bir şey, hiç. Bu çocukların sahne duruşu ap ayrı, bunu her defasında söylüyorum; ne kadar klişeleştiği hiç umrumda değil, bu böyle. Biz aramızda konuştuk bunda hepimiz mutabıktık, konserin sonrasına kalabilseydik onlara da söylemek isterdik; 7 şarkılık repertuarın 7'sini de, hiç bilmeyen bir kalabalığa karşı kendi bestelerinden seçmek bir intihardı ve bu intiharı da sadece ve sadece Rectifier kalibresinde bir grup gerçekleştirebilirdi.

United Killers artık adeta bir marş olmuş, ama ilk defa dinlenen bestelerde bile insanların eğlendiğini ve ellerinden geldiklerince katıldıklarını gördüm. Ha ben mal gibi hissettim kendimi o ayrı. Madem saçın yok niye öne geçiyorsun. Aaaah ah.. Ayrıca Deniz'in de Berkay gibi mor gitar takıntısı devam ediyor, istikrar süper şey, ben de gitarist olsam favori kasam ve rengimden başkasını pek kullanmazdım. Taylan'a gelelim; gördüğüm kadarıyla izlediğim şarkılarda 0 hata ile çaldı diyebilirim. Zaten Deniz ve Tangun birisini gruba dahil etmişse söyleyecek fazla bir şey olamaz.

Hiç bozmayın bu duruşunuzu, çok güzel özetliyorsunuz; Deniz grubun Bay Area Thrash tarafını temsil ediyor, Tangun ise Celtic Frost/Mercyful Fate kanadının karanlığını. Çok güzel bir cumartesiydi benim açımdan, Rectifier 2. İstanbul seferinde istediği seyirciyi kısmen buldu diye düşünüyorum; artık daha sık bekliyoruz.

Şu satırları da Deniz'e iletmek adına yazıyorum:

Konser öncesinde bahçede Deniz ile konuşurken, onlardan 3 kişiyi Kadıköy'e bırakmayı kararlaştırmıştık ama baktık program biraz uzadı, United Killers bittiğinde saatler 23.50'yi gösteriyordu ve dediğim gibi İzmir yolculuğu için gitmek zorunda kaldım. Şarkı başlamadan hemen önce sahne önünde Tangun'a durumu açıklamaya çalıştım ama şarkıya girmelerine saniyeler kala o gürültülü ortamda bunu ne derece başarabildim bilmiyorum.

Velhasıl bu sefer böyle oldu ama bir dahaki sefere bol zamanımız olacak inşallah. Ah bir de bizim tarafta şöyle bir yer açabilsek de gelip orada çalsanız, konser sonrası mis gibi yemek yedirsek size. Avrupa yakasında bulamazsınız öyle yerler.
 
merak edenler için birkaç istanbul konseri fotoğrafı...


my.php
[/URL][/img]


my.php
[/URL][/img]


my.php
[/URL][/img]


my.php
[/URL][/img]


fotografları çeken FURKAN a teşekkürler...
 
ben birşey soracaktım... adana'ya filan düşer mi tekrar yolunuz... birara gelmişsiniz ama geç haberim oldu... gidemedim konsere...
 
Duruşunuz sahneniz savunduğunuz düşünceler çok güzel olsa da sizi izlediğim konserlere göre söylemem gerekirse daha temiz çalmanız gerekmekte son durumlar nasıldır bilemem.
 
deerrudolf demiş ki:

Tırnak içlerinin temizliği, dişlerin fırçalanmış ve sararmamış olması, koltuk altı kıllarının itina ile kesilmiş, sakalların şekilli bir biçimde traş edilmiş olması(bu kısım bilhassa Deniz için) sonra patolonun ütüsü, ayakkabının boyası gibi kriterlere göre temiz çalmaktan bahsediyor arkadaşımız ben buna eminim :)
 
Rectifier; Monopolyzing Violence adlı bestesine kayıt yapmış, MySpace alemlerine akmış, övgü üzerine övgü almışken bu forumdaki az sayıda kaliteli Thrash dinleyicisinin bundan haberdar olmamasını kabullenmem. "Bu forumdan ne hayır gelecek ki ulan" düşüncesine de hak vermekle beraber "Hani belki 1-2 kişi adam gibi yorum yapar" diyerek her olasılığa karşı bağlantıyı koyuyorum gençler.

www.myspace.com/rectifierthrash
 
besteniz güzel olmus tebrik ediyorum yanlız bir iki elestirim olacak sarkı biraz uzun olmus bence bu uzunlukta bi sarkıya da gitar solosu cok kısa kalmıs son olarakta United Killers a göre gitar tonları biraz sönük kalmıs tabi bunlar kisisel fikrimdi basarılar diliyorum
 
Ben gayet beğendim...Ama Burağın dediği gibi biraz uzun geldi şarkı bana
Hatta yarıdan sonra baya bi hoşuma gitti.

Gayet kütür kütür gidiyor şarkı...

Başarılar!
 
Geri
Üst