RectifieR (Thrash Metal) - Ankara

southerntrendkillnq4.jpg


CUMARTESI GUNU ADANADA OLACAK KONSERE GELMEK ISTEGEN DOSTLAR OLURSA BENIM ILE ILETISIME GECSINLER LAKIN GRUPLARI ADANA YA GOTURECEK MINIBUSTE BOS YER VARMIS YOL PARASI VERMEDEN KONSERE GELEBILIRLER...
 
Yahu yeni davulcu benim İzmir'den bir tanıdığımın yakın arkadaşıymış, arkadaşım MSN'de "Rectifier diye bir gruba girdim.." yazısını okuyunca epeyce şaşırıp direkt bana geldi.. :LOL:

Başarılar diliyorum.
 
selamlar. yorumlar ve beklentiler icin tesekkurler. davulcu ile ilgili aciklama konserden sonra yapilacaktir. odtu de ki secme sonuclarindan kismen memnun sayiliriz. ama ben kisisel olarak mindcrime in secilmesini istiyordum. fakat secme basvurusuna dementia ile mindcrime ayri gunlerde ciksin yazilmis sanirim. (iki ayri metal gunu olacagi beklentisi ile) o yuzden de mindcrime yok konserde. ama bu kisisel olarak beni uzen birsey. betreyal a ise konserde basarilar diliyorum. hacettepe muhabbeti ise anilarimizda komik bir detay olaak kalacak. fakat unutmamak gerekirse o secme kurulu da kendi bakis acilarina gore `adil` bir secim yapmsitr. ama secilen gruplarin baziarini suan tarihe karismis olmasi da bir tezattir. destek ve yorumlar icin tesekkurler.
 
Kendi bakış açılarına göre "adil" olmaları kadar normal bir şey olamaz zaten. "Adil davranmadık, kıyak geçtik" diyecek halleri yok. Hak edene hakkını vermediler, bu da benim düşüncem tabi.

MindCrime konusunda herkesin fikri bir zaten. Başka bir konserde artık..
Dementia ve Rectifier tadından yenmez bir performans sergileyeceklerdir, bundan hiç şüphem yok. Şimdiden kolay gele millet..
 
deerrudolf, konuyla ilgili özel mesaj gönderdim.Üzerinden bir sene geçmiş hatta grup elemanlarından biriyle sonradan konuşulup kapatılmış bir konuyu burada tartışıp da başlığı kirletmek anlamsız.
 
çok sevdiğim sağlam bi thrash metal grubuu..böyle gruplara çok ihtiyacımız varr,umarım uzun süre tarzları devam eder,ve kalıcı bir grup olur...istanbulda görmek dilğiyleee..
 
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. saf thrashin türkiyedeki en iyi isimlerinden olduğunuzu gösterdiniz bugün yine odtüde. sizi dinlerken, şarkıları nasıl bir nefretle yazdığınızı çok güzel anladım. sahnedeki duruşunuz, şarkılarınız, performansınız besteleriniz çok güzeldi ama bence daha önemlisi, boş manasız kuru gürültü ya da sırf eğlence olsun diye çalmıyorsunuz. bir amacınız, bir duruşunuz ve bazı olaylara isyanınız var.2. kez izledim sizi ve bunları 2. kez gördüm. tebrikler diyeceğim ama basit kaçacak. yine görüşmek üzere.
 
ODTU deki performanısınızdan dolayı tebrikler ama deyinmek istediğim bi kaç konu war.. Bu kafayla giderseniz bir sürü seyirci kaybedersiniz ve kaybedıceksınızde!! Ama sizin biliceğiniz iş ama belirtmeden edemiyicem çünkü sol görüşlü insanlarsınız diye biliorum! ama sahnede söyledıgınız sozler hiç de öyle göstermiyo.. Sol görüşlü gözüküp ve Irak'taki insan katliamına karsıyım dıyıpte bu şarkı faşistlere gelsin diyipte insanların kendi düşüncelerıne saygı gostermıosan bu parca onları kurtaracagını snaan Allah' larına Peygamberlerine, yok o örümcek beyınlılere diyip te insanları ayırıosan musluman yada soyle boyle dıye ayırıosan sende FAŞİST'sindir benım gozumde.. Bence bişileri savunuosan önce insanların dusuncelerıne saygı duymayı ogrenmelısın.. Sen inanmazsın o ayrı mesele ama bence saygı duy ayırma insanları kı sen de o faşist ırkcı dedıın adamlarla aynı konuma aynı sevıyeye düşme..
Ben bu yazdıklarımı bok atmak için solemıorum tamamen gercek ve içimden gelen dusuncelerdır.. Niyetım bok atmak olsaydı bazı insanların yaptıgı gıbi yenı bı account acıp msj atardım ama sözümü sakınmam düşündüümü söylerım o yuzden bok attıgımı fln sanmayın sadece bu konularda yanlış yapıorsunuz ama sizin bileceğiniz iş!! Ayrıca grup tavırlarınıza baktıgımda bu da sadece benm gorusmdur cok havalanmıssınız.. Biraz mutevazi olsanız sizi ilk defa izleyenler içinn yada dinlemek isteyenler için fln daha guzel olur sızı dogru tanırlar.. Bugun yanlısmı gordum bılmıorum ama vokal son parcada mıkrofonu yere dustu tekmeledı fln gıbı gordum mıkrofonu ama emın deılım eger yanlıs gorduysem duzeltın,destructıon deılsınız sonucta amatör grupsunuz biraz mütevazilik herseyı duzeltecektır deneyın gorun.. birazda söyledıgınız lafları dusunerek soyleyın.. Bugun o lafları ettıgınızde bır cok kısı terkettı mekanı..

Bunlar tamamen benm gorusumdur ne kadar yaptıgınız muzıkle ılgılı olmasada duzletmenızı dusunduum seylerdır ama karar size kalmış ileriki çalışmalarınızda başarılar...
 
Bugün sizleri ODTÜ de izledim. Gerçekten de çok başarılı bir grupsunuz.Çok bomba bir konser oldu.ama benim de hoşuma gitmeyen bazı sözleriniz oldu. Bunları yanlış anlamayın,yapıcı eleştirilerdir.Unt. Killers şarkısından önce bahsettiginiz O.Ç.U.S.A nın işgali altındakiler de müslümanlar.inanmayabilirsiniz - hepimiz inanacağız diye birşey yok - ama onların da inançlarına saygı göstermek lazım...
bunlar dışında dediğim gibi çok garika konser oldu. Ellerinize yüreğinize sağlık...
 
1- soyleyecegin birseyler varsa gel bize soyle.
2- sol goruslu bir grup degılız
3-bu tartısma forumda daha fazla devam etmesin zaten rectifierı bılseydın kuruldugu gunden beri ılk konserımızden son konserımıze kadar bu tavrımızı surdurdugumuzu bılırdın.

4- o mıkrofon tekmelenmedı bızzat tangun konserden sonra onun boyle olmadıgını mt elemanlarına soyledı.

5- bu benım gorusum.... INSANLARIN DUSUNCELERINE SAYGI GOSTERMEZSIN. SADECE INSANLARIN ISTEDIKLERI SEYLERI DUSUNME OZGURLUGU VARDIR. BU OZGURLUGE SAYGI GOSTERIRSIN. AMA FAŞİSTLERE SAYGI GOSTERMEMIZI BEKLEME BIZDEN... ayrıca faşizm muhabbetı bu konserde gecmedi. neden bu foruma yazıyorsun. git dementia forumuna yaz.

5- venom destructıon kreator ... vb bırcok grup ta dın karsıtı. ama adamlar parcalarında dıne ımana allaha kufur edıyorlar sen gelmıssın bıze burada bunu yaptıgımız ıcın elestırıyorsun. onemlı olan dusuncelerını dile getırebılme cesaretını gosteren adamlaı elestırıyorsun.

yazdıklarının bok atmak nıyetlı olmadıgını bende umuyorum.

bizi ne kadardır takıp edıyorsun bılmıyorum fakat bızı bıraz anlayabılseydın bızım seyırcı kaygımız olmadıgını anlardın. bugun nıtelıksız 2000 kısıye de konser verebılırsın. ama bız nıtelıklı 30 kısıyı tercıh ederız.

SON OLARAK ISTEGIM BUNUN FORUMDA ANLAMSIZ BIR YERE VARMA O0LASILIGI OLMAYAN BIR TARTISMAYA DONMEMESI.

DIN TOPLUMLARIN EN BUYUK AFYONUDUR...
thrash tıll death yazmak kolay. ama thrash gruplarını anlamak zordur. oncelıkle sana tavsıyem o cok sevdıgın'' PROFOSYONEL'' thrash gruplarının sozlerını okuman daha sonra elestırılerını yapman olacaktır.
 
Geri
Üst