Abartı Ilanlar

1sn, belki adamın babasını bunu çok zor şartlarda sakladı...Aklıma Pulp Fiction filminde, elemanın Bruce Willis'e (çocukken), babasının saatini verdiği sahne geldi...

Television time for young Butch (Chandler Lindauer) is interrupted by the arrival of Vietnam veteran Captain Koons (Christopher Walken). Koons explains that he has brought a gold watch, passed down through generations of Coolidge men since World War I. Butch's father died of dysentery while in a POW camp, and at his dying request Koons hid the watch in his rectum for two years in order to deliver it to Butch.

tumblr_lqdetlfrwd1qmkr8bo1_500.gif
 
Arkadaşlar ilanların sadece linkini attığımız zaman, ilan kapanınca paylaşımlarımız çöpe dönüşüyor. Bu yüzden linkin yanına bir adette ilan fotoğrafı koyarsak geçmiş ilanlarda ne olmuş anlayabiliriz.
 
Şimdi bar sezonları okullar nedeniyle açıldığı için enstrümanlar biraz daha pahalı. Bir sürü edevat gördüm fiyatı düşünce alınıp alan kişi tarafından 1,5 , 2 katı fiyata satılmaya çalışılan. Alıcılar sabırlı olsun derim bu aralar.
 
Electroharmonix Soul Preacher Pedal

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...oharmonix-soul-preacher-pedal-230309739/detay
Bu arkadaşım her ilanı ayrı ayrı abartı ötesi

New Electro-Harmonix EHX Soul Preacher Compressor Sustainer Guitar Effects Pedal

Yurtdışından vergisiz 240 liraya geliyor arkadaş 525 Yazmış resmen Dolandırıcılık diyorum artık
Bence site olarak bu tip insanlara Saçma sapan mesajlar atarak bezdirmeliyiz

Ben de bir compressor pedalı arayışına girmişken bu modeli forumda bir tarattım ve aynı aşamalardan geçtim fiyat mukayese ederken. Birisi daha başlık açmış mart ayında, thomann'da 66eur burada 500tl diye.

Hakkaten fiyat farkları bir garip olmuş. Pedalı almaya karar verirsem New Electro-Harmonix EHX Soul Preacher Compressor Sustainer Guitar Effects Pedal şuradan alacağım sanırım. kargo da 7$.
 

@nurialcho buna çok benzeyen bir tane satmıştı sanki. Ama o bu mu hatta HH mi HSH mi emin olamadım. Çağrıyı alırsa aydınlatır. Benim tek diyeceğim, o tamir görmüş headstock ile o fiyat "ağacı kurumuştur, tonu çok canlıdır, hamsi gibi oynar" gibi söylemler ile kurtulmaz.
 
Geri
Üst