Abartı Ilanlar

Koleksiyonerler için yapılmış ve 25.000$'a satılmıştı sanırım 2006 yılında. Aslında Eric Clapton'un uyuşturucuya karşı kurduğu derneğin finansmanı için yapılmış ve orjinal blackie ile tamamen aynı vuruk ve çiziklere kısaca eskitmeye sahipti.
 
kore üretimi ml çakmasına dime gitarı diye binlerce dolar veren de var. mevzu bahis gitar eric clapton gitarı olunca olayın saçmalığı ortadan kalkmıyor. aynı saçmalık.

ben gitara bakınca bolt-on alder bir strat görüyorum. eric clapton'ın kemer tokasının aşındırdığı yerlerin aynısını aşındırmış olmalarının benim gibi bir çok insan için artı bir önemi yok. doğrudur, ederi insanların vermeye hazır olduğu paradır yine de. 45k veren varsa değeri oymuş demek ki. saçma mı? saçma. vw golf gibi bir şey bu fender/gibson olayı zaten. her daim alıcısı satıcısı var.

bu yardım parası olayı da, kdv mevzuu gibi demekki. 25k'ya alan bir sonrakine yansıtıyor uyuşturucuya karşı mücadele parasını haha
 
Sana bana saçmalık belki ama veren varmı var. Fender dünyada 3 tane süper limitli seri üretse 100.000$ etiket fiyatı koysa sen ben ne kadar saçma desekte onu alan çıkacaktır mutlaka. Yine burada sen ve ben çenemizi yoracağız boş yere.
Nasıl gitar ve türevleri bizim için hobi ise koleksiyonculukda bir hobidir. Belki biraz zengin adam işidir bu koleksiyonculuk ama, adam zenginse verecek gücü varsa gayetde verir alırda hani.
 
O fiyata başka sektörde çalışan profesör vardır hocam bu memlekette. :)
Valla ilk fiyatı görünce daha resimler yüklenmeden Pod X3 diye düşündüm, 2.0'mış. Bunu bu fiyata satarsa helal olsun adama. Ben sırf kulaklık girişinin sıkıntılı diye 340a sattım X3'ü, 2.0'ın da piyasası o civarlarda zaten. :)
Hatta ve hatta küçük de bir ekleme yapayım; yine geçenlerde bundan daha düşük fiyata X3 Live aldım. :) Yani arkadaş bir sazan bekliyor galiba ama işi baya zor. :D
 
Son düzenleme:
Ya tutarsa...
image.png
image.png

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-lambali-amfi-276237928/detay
 
Geri
Üst