Abartı Ilanlar


Merhabalar,

Açıkcası Cort S500 serisi olan bu gitarı denemedim ama bir süre s2900 modelini kullanmıştım. Fiyat/performans olarak tatmin edici gelmişti.
Zaten sizin linkini attığınız gitarın fiyatına bakacak olursak eğer gitarın elektronik aksamında, klavyesinde, görüntüsünde bir problem yoksa ve çalımı sizi rahatsız edecek şekilde değilse alınabilir duruyor fiyat/performans açısından.
Ama şunu ekleyebilirim; S-S-S dizilim manyetikler olduğu için hi-gain ya da biraz yüksek gainli tonlarda dip gürültüsü yapabilir muhtemelen ya da sol eliniz gitarın telleri üzerinde değiken rahatsız edici bir dip gürültüsü yapabilir.
Deneme şansınız varsa ve yukarıda yazdığım şekilde bir problemi bulunmuyorsa alınabilir diye düşünmekteyim.
 
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...timi-cort-s500-elektro-gitar-199083860/detay/

arkadaşlar bu gitar hakkında bilgisi olan var mı ? sizce alınılır mı ...

Biraz daha bütçeni arttırırsan daha iyi gitarlar mevcut. bu gitar şu an G210 seviyesinde filan. Zamanının en düşük S serilerinden. Tavsiyem bulabilirseniz G270-G280-G290 gibi birşeylere bakmanız olur. G270 daha geçen gün komik bir fiyata satıldı, valla benim bile alasım geldi.
 
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Öncelikle bu gitarı sahibindende görmek abartı diğer anlamda değil nereye atayım bilemedim. Yeminle gidip banka soyacam arkadaş. Yok mu bana 4-5 bin lira verecek :)

5.000tl mi? Biraz arastirdim ama diger signature serilerinden aman aman bir fark goremedim
 
Screenshot_2015-05-17-00-44-27.png
 
Geri
Üst