Kanca (Rock) - İzmir

Gelişmeler tabi var ama biz senin verdiğin listeye pek uymadık, tembellik ettik Kemal Abi. :p
Deep Purple ekledik, Dream Theater ekledik, biraz kendi zevkimize oynadık bu aralar ama tabi çalışmayı bıraktık yeni şarkı eklemeyeceğiz diye bişiy yok. Son hızla devam :)
Gulshen, walla ne diyim ki şimdi burdan sana kaç tane şarkıyı yazayım? Misafirliğe giderken arayıp "Ne yemek yaptınız bana?" diye sormazsın herhalde. İşte bu da öyle bişey :). Bi akşam bekleriz inşallah. Görüşürüz..
 
bu akşam bornowadayım we bi aksilik olmazsa sizi dinlemeye geleceğim dediğin gibi repertuarı sormakla olmuyor bu iş ben en iyisi sizi canlı canlı dinliim :D size şimdiden bu akşam için başarılar
 
Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar bunlar bize şevk veriyor, daha çok çalışıyoruz..
Cuma OPUS, Ctesi DUNGEON'da sahne alacağız efendim, saygılarımızla.... :)
 
ya ben dün sizi dinlemeye gelemedim oysa çok istemiştim sizi dinlemei ama en yakın zamanda geleceğim bu aralar bir çok kişinin hayran olduğu bu grubu canlı canlı dinlemeliym BAŞARILAR KANCA :) :) :)
 
Uzun zamandır Kanca hayranıyım ama bu daha ilk mesajım.Başarılarınızın devamını diliyorum.En kısa zamnda bi albüm bekliyoruz sizden.Bu arada youtube'daki doğal halleriniz çok süper.Barış çok komiksin abicim ya..Yico ufaklığı öp.Eskişehirden selamlar...(Ayrıca ban bi Özgün FANIYIM.. :D )
 
Bu akşam Dungeon programı öncesi call of duty turnuvamız var ilgilenenleri bekleriz. Gece pull me under, burn gibi parçaları çalmadan önce adrenalin depolama işlemi... :):)
 
Dungeon gecesi yine harikaydınız canlar. izlemeyeli repertuarınız bayağa bir değişmiş. En sevdiğim şarkı olan MFÖ'den Ele Güne Karşı çalmadınız ama canınız sağolsun:) The Doors çalmanız bizi mutlu etti. Sağlıkla ve müzikle kalın...
 
Bu çarşamba ben ve Özgün'ün şehir dışında olması nedeniyle Guardian programımız iptal olmuştur arkadaşlar. Cumaya Opustayız Cumartesi zaten Dungeon-Burn, Burn-Dungeon :LOL:
 
Geri
Üst