Ortaya Karışık (Funk) - Ankara

drummer29121981 demiş ki:
Pınar, teveccühlerine layık olmaya çalışacağız çok sağol. ama sen canlı dinledin mi? zira daha bir yerde çalmadık....
belki azcık seyran'ı izlemiş,biraz da beni dinlemiş,cem'i daha önceden izlemiş,cengiz'i "keşke"yi dinleyip tahmin etmiş ve parçaları birleştirip abaroooooowwww gruba bak ne biçim çalıyolar wallah demiştir...olamaz mı benjamin?...olabilir cevat abi neden olmasın? puahahahahahahahahahh :LOL:
 
yaaaaaaaaaaaaaooooooowww ne alahası var ilellleyinaaaartııııııııh... o kayıtta bizi dinleyenlerden biri cemin kız arkadaşıydı. diğeri de okanın. bu arada serdar kardeşimin "cevat-benjamin" alengirini taktir etmedim değil hani.
 
cengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz o ne lan gahandaki??? ııııı? gahasına da külah dahmış denyooooouuuuw...
 
bar programı yapmıyoruz, sadece beste çalıyoruz. ilk başta bar programı yapmayı düşünürken repertuarımıza almıştık aslında ama bar programından vazgeçtik.

ilgin için teşekkürler.
 
hokus-pokus demiş ki:
bar programı yapmıyoruz, sadece beste çalıyoruz. ilk başta bar programı yapmayı düşünürken repertuarımıza almıştık aslında ama bar programından vazgeçtik.

ilgin için teşekkürler.
daha tam vazgeçmiş değiliz di mi hokusçuğum...her an her şey olabilir :)
 
olm grupta okul yüzünden program yapamamamıza sebebiyet veren herkes mezun olduktan sonra okul kazanıp meleteceem alayınızı.sanki reis-i cumhur mu olacaaaaanız. ne var çalsak, eğlensek, millet de dinlese, alkışlasa, beğense,......
 
jelly, yarın cd'yi getirmeyi unutma lütfen. istediklerimi kopyalamayı unutma olur mu?

bir de kamerayı getireceksin değil mi?

olcay sen de gece yollamadın o söylediğim parçayı, kaç saat msn'de beklettin beni. kafanı gözünü kırmaya geliyorum yarın stüdyoya. ona göre. :D
 
ben heyecanlı değilim. hele bugünki stüdyo performansımızdan sonra hiç değilim. özellikle bugün çıkarttığımız işlerden alacağım cevabı aldım ben. iyi iş her zaman hakettiği yere gelir. insanlar bir haftada parça yapıp kaydedince "çok kısa zamanda hallettik", "bu kadar zamanda ancak bu kadarı çıkıyor" falan derken biz bir buçuk saatte 2 hatta baş doğaçlamayı da sayarsak 2,5 parça hallettik. :)

aslanlarım benim. canavarsınız.
 
Geri
Üst