jelly demiş ki:vosvosu alırsak Bossanova ve Serginal önde oturcak 😛
vosdostum benim... 😀 eyvallah....
jelly demiş ki:vosvosu alırsak Bossanova ve Serginal önde oturcak 😛
jelly demiş ki:RunRabbitRun demiş ki:Dinledim sizi.Nacizane birşey söylemek isterim. Kayıt olayının bu kadar önemli olduğu bir yarışmaya keşke daha iyi bir kayıt yapıp yollasaydınız. Yine de başarılar.
kanal kayıt yapmayı çok isterdim ben ama vakit yoktu,5 gün vardı yarışmaya katılmak için 🙂 Ancak iyi bir hücüm kayıt yaptık diye düşünüyorum...Yolladığımız kaydın da kalite olarak sitedeki diğer şarkılardan kötü olduğunu düşünmüyorum...Miksajla alakalı bir iki içime sinmeyen şey var ama kalitesiz bir kayıt değil bence...
Kayıt kalitesi dışında parça için ne düşünüyosun onu da merak ettim hani en önemlisi bu mu ki acep?
buggleyeyes demiş ki:kayıt gayet güzel... amatör grupsan dahasını da yapmaya gerek yok zaten, cebine zarar. yeterince iyiysen bırak şirket yapsın...
müzik de güzel.. yalnız biraz hazıra konmak gibi olmuş açıkçası. daha doğrusu amerikadan ithalat mı diyeyim?
sözlerinde: bunlardan başka söyleyecek lafı olan yok mudur gerçekten? biraz daha oturun çalışın, düşünün sözler üzerinde lütfen ya, biraz şiir falan okuyun.. kafiyeli ve ölçülü olması yetmiyor her zaman; orjinal olması lazım ya bir de! yaa yaaa
moral bozmak gibi olmasın demeyeyim, bozmak olsun; bence bu yarışmadan size birşey düşmez. önüne gelen teybe kaydettiğini yollamış. ama eminim başka biryerden çıkabilirsiniz. vokalle uğraşırsanız tabi!!
teşekkür ederiz...umarım herhangi bir yerde sahne alma fırsatımız olur diyorum...kendine iyi bak...Se_Bass_Tian demiş ki:hocam ankarada türkçe sözlü funk müzik takdire şayan bi durum. bestenizi dinledim funk müzik hastası bir insan olarak çok hoşuma gitti bi oyu da haketti. hücum kayıt için baya bi başarılı sizi kesinlikle canlı fersormansta dinlemek isterim başarılar.