Fikrimce parçalar özensiz bir şekilde geçilmemiş.Çünkü oldukça istikrarlı buldum sonuçları.Birincisi nekadar göreceli de olsa finaldeki çoğu eser kendine özgü birşeyler barındırıyor bence.İkincisi parçaların hepsi kayıt anlamında özenle yapılmış uğraşılmış parçalar.üçüncüsü ise tek bir tarza odaklanılmamış diye düşünüyorum.Yalnız; umarım finale kalan eserlerin çoğunluğunu yabancı sözlü parçaların oluşturması, suni bir yoldan değil de eserin kriterlere göre en çok puan toplaması sebebiyle gerçekleşmiştir, bir diğer anlatımla -bir tesadüftür umarım-. Grubumun klavyecisi olarak bakabildiğim en objektif noktadan konuşursam grubun enstrümanistliği olsun,birlikte çalımdaki yer paylaşımı olsun,farklı bir tarz olması olsun(en azından yarışmadaki diğer eserlere göre) finale kalıcağımızı düşünüyordum.Ama finale kalan eserlerin 1 cd de toplanacağını düşünürsek, her ne kadar hücum kayıda göre güzel bile olsa,kalitesiz bir kayıt(teknik açıdan) gonderdiğimiz için bu kadar kaliteli kaydedilmiş track lerin arasında,genel olarak dinlerken oldukça sırıtırdı diye düşünüyorum. Özetle sonuç çok da şaşırılacak bir durum değil bence.Finale kalan bazı eserleri (başta fungu geliyor benim için) tebrik ediyorum.