Diskodisko (karayip oyun havaları) - Ankara

tabii ki afrikayla bağlantılarımızı sıkı tutuyoruz. bu aralar morykante'den özel şan dersleri alıyorum. yakında overalldaki bardakları kıracağım.

diskodisko her türlü balo, düğün, cenaze ve pikniklerinizde çalmaya hazırdır...
 
Cuma aksamı overall da sizleri izledim. güzel playlist . lakin oturaklı çalmamak gibi bir problem var ve bu ciddi rahatsızlık veriyor. Aynı şey kuru kalan vokaller içinde gecerli. Son sarkiya kadar cok keyif almadan dinledim ve grup canımı sıktı inseler diye düsündüm amma lakin en sonunda overall size oyle bir terbiyesizlik yaptıki biz durdugumuz yerden isyan ettik. Ne olursa olsun çalan bir grubun şarkısının üstüne dj parça çalıp grubu aşağı indiremez. Boyle terbiyesizlik ben daha once görmedim hiç bir yerde. Umarım bir daha orda sahne almayacaksınızdır. Eksiklerinizi giderdiğiniz taktirde iyi işler yapacağınıza inanıyorum. başarılar.
 
Her cuma 10'da overall'da sahne aliyoruz herhangi bir degisiklik yoktur...Tam olarak yeni oturan bir grup oldugumuza inaniyorum zaten ayrica soundchecke biraz daha onem verilse overall tarafindan o oturaksizlik emin ol azalacaktir cunku sahnede genelde bir kaos icinde caliyoruz sahne disi kadar icerinin sesi de onemli bu da bizi etkiliyor.
 
Bir overall gecesi daha dansla muzikle eglenceyle coskuyla sevgiyle askla gururla kapandi evime geldim ve yaziyorum.Her cuma DISKODISKO overall'da saat 10:00 da sahne almaktadir.Ben dans etcem ben azitcam ben kendimden gecicem ben duygulancam ben manyagim diyen herkesi 10'da bekliyoruz.DISKODISKO herseyi sever.
 
kızılaya da inmeye çalışıyoruz. ama bizi alan yok şimdilik. nedjimada düzgün sesli bi organizasyona çabalıyoruz, garantisi yok tabi...
 
bu arada haber vermeyi unutmuşum. üflemelilere amerikan desteği aldık. Artık son 1-2 haftadır tenor saksofonda Dave bizimle birlikte.
 
bu cuma overall'da yokuz. fakat bizi çok özleyenler için;
çarşamba 9.00da biziz'de
ve
cumartesi gecesi saklıkentteyiz!!
hayırlı uğurlu olsun..
diskodisko çiğ patatesten nefret eder
 
ooo çok iyi haber, hangi saklı küçük büyük? giriş kaç yetele? kaçta ?

bi de geçen nedjima'da "lan" çaldı acayip sevindirik olduk, alakasız ama olsun söyleyim dedim :)
 
cumartesi günü 20.30da kapıyı açıyorlar. 9da müzik başlamış olur.
saklıkentin büyük kısmında olacak olay. giriş 7.5 bir içki dahil olacak.
doğrudur nedjima alt katta bizim şarkılar çok sık çalar. iyi olduğundan değil tabi, mekanla dostluğumuzdan geliyor.
 
tekrar merhabalar. bundan sonra her çarşamba 22.00 sularında biziz'de fulorkestra 3-4 saatlik tam sürüm program yapıyoruz.
saklıkent bilet fiyatı 5 lira olabilir, afişte öyle yazıyor. ama afiş iptal edilen organizasyonun afişi.. güvenilir mi bilmem.
 
Sakli2.jpg
 
bu afişleri buraya yapıştıran kimdir acaba?
neyse, saklıkentte çalmak gerçekten güzel oluyormuş. kısa zamanda arkadaşlarımıza bile doğru düzgün haber veremedik. orayı dolduracağız yakın bir tarihte, bakalım...
 
Geri
Üst