Evil Dead

birde oyunu çıktı evil dead regenaration die kesinlikle tavsie ederim ashin sesini duymak daha muhteşem bir olay filme gelince 1. filmin muhteşem 2. filmin gayet ii 3. filmin ise vasat olduğunu düşünüorum ama sanki bu konu bir yerlerde daha vardı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
evil dead fan

NIRVANA_17 demiş ki:
Bana göre de gelmiş geçmiş en iyi korku filmi.

Birincisi çok güzel, ikincisi de birincinin kopyası

üçüncüyü henüz izlemedim
üçüncüyü zaten bence izleme 1 ve 2 nin yanından bile geçmiyor.zaten birincisinin yanından geçeni görmedim ben, bu konuda herkesle de kapışırım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
evil dead fan

CorvusTheHeretic demiş ki:
birde oyunu çıktı evil dead regenaration die kesinlikle tavsie ederim ashin sesini duymak daha muhteşem bir olay filme gelince 1. filmin muhteşem 2. filmin gayet ii 3. filmin ise vasat olduğunu düşünüorum ama sanki bu konu bir yerlerde daha vardı.
evet arkadaşım bu konu korku filmler form sayfasında işlenmiş,ama diğerlerinden kat kat üstün olduğu için ayrı bir yere koymak istedim.haydi ''evil dead''çiler buraya hücummmmm...
 
Sam Raimi`nin dusuk butceli b-korku filmleri. Zamaninda cogu kisiyi korkutmayi basarmis ama simdi bu zamanin korku filmlerine alisik kafa ile izlersen eger komik geliyor ama 80`lerde ki sinema zevkine kendini adapte edersen korkutabilir yine seni baya. Zaten serinin ilk filmi korku amaclai yapilmis ama diger iki filmde komedi isin icine girmis.

Sam Raimi elindekiler ile guzel is cikarmayi basarmis ve böyle degisik bir klasik yaratmis. Bu film Sam Raimi`yi zenginde etymistir ve diger projelerine para saglamasini saglamis olmasi ile guzel bir yönetmeni sinemaya kazanmistir diyebiliriz. Her zaman elindeki material guzel isler cikaran bir yönetmen kendisi.

Bu filme tekrar dönersek eger bir aksam hafif gulup birazda korkmak isterseniz arkadaslariniz ile bu film en uygundur benim bildigim. Parayla nasil filmler yapildigini guzel kanitlar bu. Star Wars`dan 4 yil sonra cikmistir ama 40`larin teknigi kullanilmistir bu filmde. Star Wars`un yuzde bir butcesine sahip bu film. Ne kadar para o kadar guzel görsel efekt olayi yani :)
 
Sam Raimi bu filmi 1982'de çekmişti.Tüm zamanların en iyi korku filmleri sıralamasında her zaman ilk 5'in içindedir.
Başrol oyuncusu Bruce Campbell'in filmin sonunda hareketli kameranın önünde ormanda koşturmacası unutulmaz.
Evil Dead *****
 
Tek kelimeyle mukemmel bir film.Kult oldugunu herkes kabul etmeli.İnsani rahatsiz eden korku filmlerinden biri.1982 yapimi olmasina ragmen bugunku filmlere tas cikartir , izlenmeli...
 
Bu serinin sadece 1.filmini izleyebildim maalesef. Dün DVD'sini buldum 1.filmin; 4.90 YTL'ye satıyorlarmış, hemen aldım. Şu ana kadar izlediğim en güzel korku, gerilim filmlerinden birisi. 7-8 kere zıpladığımı hatırlıyorum, filmi izlerken.
 
tam bir korku klasiği.bu film IMDB'den 7,6 puan almış!bu siteden bu puanı almak süper zira zamane gençlerinin tapdığı fast and furious bile 5,9 puan alabilmiş ;)
 
Geri
Üst