Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

nonsleeper demiş ki:
buyur tabi herkese açık kapımız, perşembeleri giriş 10 milyon uyar mı :) cuma günü oozeda sahneyede gelebilirsin onun içinde 10milyona anlaşırız, hatta 1 şarkıda söyle bize ooze da 20milyon, baya paragöz oldum bu aralar nedendir acep? aslında güzel olurdu dimi baya karlı :) (hehe şapkalı "a" yapamıom)

zaman zor o yüzden o...bu arada elemanlara net üzerinden sarkmak,çeşitli çiçeklere böceklere benzetmek de parayla mı?? (önce apıştım sora öldüm gülmekten napim)
 
bugün, bugün neydi pazartesi, pazartesi bugün, felix bar pazartesi bugün çirkef, çirkef bugün pazartesi felix, felix pazartesi çirkef bugün,bugün, bugün neydi pazartesi, pazartesi bugün, felix bar pazartesi bugün çirkef, çirkef bugün pazartesi felix, felix pazartesi çirkef bugün,bugün, bugün neydi pazartesi, pazartesi bugün, felix bar pazartesi bugün çirkef, çirkef bugün pazartesi felix, felix pazartesi çirkef bugün,bugün, bugün neydi pazartesi, pazartesi bugün, felix bar pazartesi bugün çirkef, çirkef bugün pazartesi felix, felix pazartesi çirkef bugün (ok?) :)

bide sarkma başına para almıoz o müesseseden, temas olmadığı sürece sorun yok, tabi ilan-ı aşk mevzularını zaptedemiyor emre bazen mevzu bu, çok asılan var naapsın çocuk, bende bazen baya istemsiz gülüyorum forumu okurken, du bakalm daha neler görücez
 
en büyük hayranıyım..çok seviyorum ben emre yi....bırak cezayı yiğit sen üstüne para versen bu kadar sevemezdim...çok ciddiyim arkadaşım....bi de sözünü verdiğiniz şarkıları yapsanız...ah...ah....
 
ok! ama çok karışıkkk çoook!!sahnede de böyle kafayı yiyomusun? çok zor bi grup ya ben yapamıcam galiba gelmesek mi bu akşam?(çok merak ediyorum taktım kafaya ama korktum şimdi de..) bugün neydi çarşamba,çirkef bugün çarşamba felix,felix bugün çarşamba, felix çarşamba çirkef bugün,bugün, bugün neydi çarşamba.bunu da söyleyin akşam.

bence sen böyle müeseseden dokunmadıkça sorun yok filan dersen olmaz, parası neyse veririz hulen diye çiçekli ağır ablalar çıkarsa bassçından olursun,emreye allah kolaylık versin diyim o zaman.
 
dırın dırın dırıııın dırıın dırın dırıınnnn......dönenceeeee.... hala bekliorus feliz i yol ettik ama hala çalmıosunus be abii
 
merhabalar tum cirkef ailesi, ilk ooze barda sonrada felix barda dinledim sizi. internet siteniz yokmus buraya uye olup yazmak gerekiyomus size ulasabilmek için. ilk olarak diyecegim uzun zaman sonra etkilendiğim grupsunuz. İstanbulda yasayan biri olarak, müzige yaklasımızınla orda cok iyi denilen gruplardan hiç eksik olmadığınızı soylemek istiyorum. sadece sarkı secimleriniz farklı. coverlarınız da ve genel durusunuzda kuzey müziğinden etkilendiğiniz cok belli. bundan 5-6 yıl once aynı sey mor ve otesinde vardı. ayrıca davulcunuz ve gitaristiniz cok basarılı özellikle gitaristinize dikkat edin. hiç akla gelmicek yerlerde, buram buram jazz kokan notalar basıyor. kullandıgı effectler de çok yerinde ve seviyeli. istanbul da bile boyle faydalı bi gitaristi bulmak zor. bence biraz daha jazz-funk dinlerse tam bir profesyonel olur. ayrıca solistinizin ve basscınızın sahnesine hayran oldum. diğer gitaristiniz(ibanez kullanan) ozee barda baya tutuktu ama felix barda daha iyi idi. neyese bunları soylemek bana dusmezdi kusruma bakmayın, ama bakısınız ve soundunuzla ilerde populer olcak müziğin alt yapısına hakimsiniz. umarım emeginizin karsılıgını alıyorsunuzdur ve herzaman alırsınız. zaten yakın zamanda da istanbulda karsılasacagımıza emin. bol sans.
 
kerem976, emegimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum, yani hem maddi hem manevi olarak alıyoruz bence, yazdığın yazıdan müzikal olarak yetkin biri olduğunu anlıyorum en azından yaptığımız işi gerçekten iyi bir dille eleştirmişsin bu yüzden sana teşekkür ederim, cirkef grubu olarak güzel hayaller peşindeyiz ve bunları umarım başarırız, zaten bizi bir arada tutan arkadaşlık ve ortak hayallerimiz, umarım bu tip eleştirilerini kimse bizden esirgemez, istanbulda görüşmek üzere :)
 
allahım neden benim sesim güzel değil ben bir yiğit olup çoşup coşturamıyacam kadeer :p ama bir çağdaş kemal olabilirim belki emrede olabilrm olabilirmiyim olamazmıyım olurum heralde bende çirkef elemanları gibi sağlam bigrupta çalabilmek istiyorum abilerim hepiniz idollerimsiniz seviyorum sizi :p
 
valla akıl vermek gibi olmasın ama bütün hikaye çalışmakta bitiyor, bişeyin üstüne ne kadar kafa yorarsan o kadar yaklaşırsın o hedefe yada hayale, bide inanmak lazım tabi o rüyaya...
 
Dün ilk defa çirkef izledim..(sonunda;)) gerçekten hoş vakit geçirdik arkadaşlar sevdik sizi (teşekkür de edeyim birde:)) ne kadar güzel şeyler çaldınız öyle klasik türkçe repartuarlarının dışında çok hoş bi repartuar hazırlamışsınız -özellikle- ben ölmeden önce gerçekten çooook güzel olmuş şarkı bitmesin dedim şahsen......

fırsat buldukça görüşürüz arkadaşlar çok başarılar buralarda olun :)

not ( :) ) : o sahneyi biraz büyütmenin imkanı yokmu arkadaşlar sığmıyorsunuz maaşallah..sanki biri takılıp düşüvericekmiş gibi gelio;)
 
cirkefinbascisi demiş ki:
morvedelisi demiş ki:
Cemali-Duymak İstiyorum Cover olayı gayet leziz olmuş..

dün gece 2 defa dinlemek iyi geldi,yapan ellere sağlık..

bu iki şarkıyla birlikte birde radiohead-knives out'uda ekledik.dinleme fırsatın oldumu bilmiyorum genelde ilk bölümde çalıyoruz.zaten en güzeller hep ilk bölümde bitiyo.bu bölümde zaten 3 radiohead var.eğer gelcekseniz biraz erken gelinde bu şarkıları dinleyecek birileri olsun ortamda.
bu hafta dinlemek nasip oldu gercekten diğerleri gbi başarılı tam gaz devam!
 
Selamlar arkadaşlar,sonunda sizi dinleme fırsatım oldu...Gerçi programın sonuna anca yetişmiş olsam da,bi fikir sahibi olabildim en azından.
Öncelikle şunu söyliyim;hayal meyal hatırladığım yaklaşık 1,5-2 sene önceki halinizle arada dağlar kadar fark var. Oldukça hissedilir derecede ilerlemişsiniz. Böyle giderseniz yolunuz açık walla :)
Sound olayına gelincee...Bir müzisyen olarak soundunuzu beğendiğimi belirtmek isterim.Rahatsız edici olmayan,dengeli bir soundunuz vardı. Ooze merdivenlerinden çıkarkene kulağıma hoş bir drum&bass groove'u geldi;öyle ki içerde cd çalıyo sandım.. Felix ten sonra ilaç gibi geldi :) Bide bunlar kişisel zevklerdir belki söylemek bana düşmez ama;vokallere biraz tiz, gitarlara da çok hafif daha volume lazımdı gibi geldi bana. Bass-davul gayet iyiydi...
Neyse,hadi eywallah...Başarılar dileğiyle......
 
Geri
Üst