Yüksek Sadakat

İleriki zamanda yapacakları bir konserleri için bir tane bileti internette açık arttırmaya sunmuşlar, açık arttırmayı kazanıp da bilete sahip olan kişi ise konserden önce grupla tanışma fırsatı yakalayacakmış. :LOL: Bu adamlara yalnızca gülüyorum, arttırma 5 milyondan başlayıp 10 milyonda bitecek heralde, daha fazla etmez çünkü o bilet :LOL: Ne sanıyorlarsa kendilerini :roll:
 
iyi de kardeşim o biletin karşılığı yardım kurumuna bağışlanacakmış, bunu da biliyor muydun? kendilerince hoş bir katkı yapmaya çalışmışlar, önemli olan biletin fiyatı değil ince düşünceli olmak. böyle bir şeyin alay konusu yapılabilmesine inanamıyorum yani.
 
mbjs demiş ki:
iyi de kardeşim o biletin karşılığı yardım kurumuna bağışlanacakmış, bunu da biliyor muydun? kendilerince hoş bir katkı yapmaya çalışmışlar, önemli olan biletin fiyatı değil ince düşünceli olmak. böyle bir şeyin alay konusu yapılabilmesine inanamıyorum yani.
işte bu çok güzel bir cevap olmuş!bilenle,yada araştıranla araştırmayanı açıkça ortaya koyuyor.yüksek sadakat i türkiyede çok seven yok ama bence gerçekten çok başarılılar.herkes ticari falan diyor.bence hiç alakası yok.çok güzel müzik yapıyorlar ve gelecekleride parlak bir grup bence...
 
Ben geliri bi hayır kurumuna bağışlama fikrine bişey demiyorum, o tabii ki güzel ama kazanan kişiye verilecek ödül komik geldi bana.. Hala da fikrim aynı, bence çok havalı duruyorlar, kendilerinden fazla eminler (gereksiz bi emin oluş bu bence) .. Gayet soğuk buluyorum bu adamları, başka da yorum yapmıyacağım, ;)
 
belki üstümüzden bir tır geçer kasasından bir tüy düşer...

aslında başarılı buluyorum albümlerinide dinledim ama mavi sakal'a yaptıkları ayıbı bir türlü unutamıyorum.

türk rock müziğini BlueJean gibi dandik dergiler değil mavi sakal gibi gruplar yarattı.sanırım bi iki kelam özür,bi laf etmelilerdi.

herneyse besteleri çok sağlam bence.ve grup aslında desteği hakediyor.
 
Zaten ağza pelesenk olan kaliteli şarkılarla hep dalga geçerler. Boşverin siz o kendini bilmezleri. Mavi Sakal iyi bir gruptur. Yüksek SAdakat da iyi bir gruptur. Blue Jean dandik bir dergi değildir. Dergiye birşeyler atmanın alemin yok burada. Akıllı olalım, mantıklı olalım. Bildiğim kadarıyla Mavi Sakal ile Yüksek Sadakat arasında bir sorun yok artık. Olay kapanmış.
 
bir türlü sevemediğim ve zerre beni ilgilendirmeyen (ne yaptıkları ne ettikleri anlamında söylüyorum) bi grup...

vokallarini de müzikal altyapısını da klip renklerini de beğenmiyorum...

isimlerini de gereksiz bir akıl yürütme olarak görürürm.
 
merhaba yüksek sadakat ben samsundan ertan lise son ogrencisiyim ve yil sonunda Türk Böbrek Vakfı [TBV]yararina bir konser organize etmek istiyoruz gelen tüm geliride TBV ye bagisliyacagiz bizim sizden ricamiz acaba sizde boyle bir yardim organzasyonuna katilirmisiniz?yardim konseri oldugu icin acikcasi size verebilecegimiz pramiz yok bizi anlamanizi bekliyoruz eger boyle bir konser olursa o 7-8 yasindaki cocuklar bir an once iyilesebilecekler LUTFEN boyle bir organizasyona katilmak ister misiniz??Lutfen CEVAP lutfennnnnn!!!
 
Kutlu Özmakinacı harika bir insan grupta harika ama Cemil keşke vokalden çekilse yada iki vokal olsalar öyle çıksalar sahneye ozaman daha net daha guzel anlaşılacak ne yapmak istedikleri..Yinede seviyoruz sizleri Yuxexadakat ;)
 
Evet Cemil Demirbakan gruptan ayrılmış.Bu arada yeni klip ''döneceksin diye söz ver'' isimli şakıya çekilmiş.Yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Geri
Üst