Silent Disaster(Metal)-İstanbul

And The Earth is Blind isimli E.P çıkmıştır arkadaşlar.E.P’yi alabilcegeniz yerler stüdyo mobydick , stüdyo cross , ubu cafedir.

www.myspace.com/sdisaster adresindende bize ulasarak E.P lerden temin edebilmeniz icin sizi yonlendirebilmekteyiz.Diger satıs noktalarının yerlerini görmek icin

www.studyomobydick.com
www.studyocross.com
ubu café

Adres tarifi şöyle: Taksim meydandan galatasaraya giderken, ağa camiine gelmeden önce imam adnan sokak vardır (Mango'nun karşı sokağı) İmam adnan sokakta Melek Cafenin olduğu binada 5. Kat. (Uçan ev'in üst katı)

E.P den 2 sarkı en kısa sure içersinde myspace sayfamıza konulcaktır.Koyulunca gene sizlere haber vermiş olucağız bizi izlemeye ve dinlemeye devam edin.
 
Silent Disaster konser serilerine basladı simdide 8 Mayıs Cuma günü Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız kampüsünde saat:21:00 de herkesi bekleriz.
 
barça nasıl top oynuyorsa öyle çalan adamlar.

benden uzak bir tarz olsa da helal olsun. ara sıra pas silmeleri güzel oluyor.

bu arada cem de afişte nasıl çıkmış arkadaş, o nasıl clark çekmektir :)
 
Ulan şerefsizler, deli gibi çalıyorsunuz da; Murad efendi en kral sololarınızı sevmiyorum filan diyip ondan sonra bizim gaz yıllarımıza bok atıp o zamanlar gibi olmayışımızdan dem vuruyor. Hadi ordan derler adama. 2 şarkıyı da yeniden elden geçirmişsiniz, gayet hoş olmuş. Gerçi şarkıda söze girilecek yerde girdim ve yeni halini bilmediğim için göt olup kaldım ama olsun hahah. Velhasıl, uzun süre sonra izledim sizi ve o "öküzceliğinizi" gördüm neyse ki. İşte bunu istiyorum ulan!

Cem'den de deplasman sözü aldık ama; dur bakalım ne olacak.

Emrah/Yoğurtçu Park Rangers... :D
 
Myspace genel olarak Türkiye sınırları içerisinde kapalı. yani bizim aslında hala acık myspace sayfamız. baska bır sıteden mi bahsediyorsun acaba oyle bir kapanma varsa bızımde ılk olarak haberımız olurdu. eger boyle bırsey varsa bizi aydınlatırsan sevinirim
 
15966176795128386528488t.th.jpg


SAAT:20:00 de Razor grubuyla başlayan metal gecesi

Silent Disaster grubunun katılımıyla devam ederek www.myspace.com/sdisaster

HER CUMA cıkan Dorock grubu Electric Circus ile sona erıcektır.Giriş ücretsizdir.

Mekan

Dorock Bar
 
Yahu arkadaş, neredesiniz siz? Bir ses edin, el sallayın, haber verin.

Fight in My Mind dinliyorum bu sıra deli gibi. Red&Gold ve Dissapointed'ın halen daha eski kayıtlarını seviyorum ama şu Fight in My Mind'da inceden inceden Radical Noise tadı bile alıyorum.

Arayı fazla açtık, umarım sesimizi buradan duyarsınız ve umarım hepiniz iyisinizdir.
 
Geri
Üst