Ultra-g Nin 4x12 Kabin Simulasyonu-ses Örneği Eklendi

sertsessiz demiş ki:
o zaman ben de yollarım: http://www.hemenpaylas.com/download/1461793/ultra-g.mp3.html başka upload sitesi bilmiyorum rapidsharele de uğraştırmayayım dedim. boss ds-1 + ns-2 den ultra-g'ye oradan da onboard ses kartıma gönderdim. ayrıyetten bir oynama yok. 19. saniyeden sonrasında kabin simulatörü kapalı.

Sonunda demek istediğim daha anlaışılır hale geldi.19.saniyeden sonra ne kadar iğrenç bir ses geliyor farketmişsinizdir sanırım ama 19.saniyeye kadar rüya gibi =))

Bu arada panlama işini nerde yaptın
 
KeReMmM demiş ki:
Peki bu aleti adaptörle kullanabilirmiyiz bıktım artık jack ı takılı unutupta pili bitirmekten..

Ben adaptörle kullanıyorum.

Çok uçlu adaptörlerin bazı modellerinde uçlarda 9V yani Ultra-G'nin kullandığı pil girişi içinde uç bulunmakta.Ben adaptörün o ucunu ultra-G nin pil yerine takıyorum işte hiçbizaman bitmiyo boşunada pil parası vermiosun bölece.

Ama o küçük pil kapağı açık kalmak zorunda kalıyo tabi onu bi yere kaldırırsın.
 
Açıkçası onu düşündüm ama bir yandan da bu adamlar neden buna ufacık bir adaptör girişi yapmadı acaba bir bildikleri mi var diye düşünüyordum. Madem öylede sorun olmuyor en kısa zamanda yapiyim ben onu :)

Peki sen kaç amperlik bir adaptör kullanıyorsun?
 
KeReMmM demiş ki:
Açıkçası onu düşündüm ama bir yandan da bu adamlar neden buna ufacık bir adaptör girişi yapmadı acaba bir bildikleri mi var diye düşünüyordum. Madem öylede sorun olmuyor en kısa zamanda yapiyim ben onu :)

Peki sen kaç amperlik bir adaptör kullanıyorsun?

Adaptör konusunu bende düşündüm ama şu geldi aklıma =) Şimdi adamların bunu yapma amacı mixerde kullanılmak için olduğundan sanırımda artık çoğu dandik mixerde bile "phantom power" olduğu için ihtiyaç hissetmemişler sanırım mailyetten düşürmek içinde olabilir.Phantom Power'da biliyorsun elektriği mixerden alıyor pil devre dışı kalıyor ama bizide düşünüp bi adaptör yeride yapsalarmış güzel olurmuş =)

Amper konusunda bildiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim düşük olmasın bu kötü sonuç verir ama elektrikçilerden bildiğim kadarıyla amperin fazlasında bir sorun olmuyor.Dikkat etmen gereken şey eğer Volt seçenekli bir apatör alıyorsan 9V sabit tutman.

Benim kullandığım 500miliamper miliamper yükseldikçe adaptörlerde kullanım alanı genişlediği için fiyatıda yükseliyor ama ben 500lük ile hiçbirsorun yaşamadım daha aylardırda adaptörü hiç çekmedim hep açık :LOL:
 
Amperini sormamın sebebi bende 9V luk bir adaptör var ve 6 tane ucu var pedallara bağlıyorum acaba onun bir ucunu bağlasam düşük mü gelir diye düşündüm neyse sağolasın artık deniycez :)
 
satıcam varımı yoğumu alıcam küçücük çanta gibi bi amfi,bi tanede güzel mikrofon biz direk mixere giriyoruz amfi önüne koycak mikrofonumuz yok yerimiz yok vs vs diyenlere inat..koycam köşeye amfimi önüne mikrofonumu böle olmuyor arkadaşlar...amfinin yerini tutmuyor...
evde kayıt için çok güzel kullanışlı vs vs ama yok canlı performans için herşey bir yana keyif vermiyor bence....
 
gogostar demiş ki:
Perfectionist demiş ki:
Arkadaşlar, Ultra-G alıp preampime bağlıycam. Asıl amacım kabin simulatorunden faydalanmak. Fakat bir ucu XLR diğer ucu standart stereo jack olarak kullanmak istiyorum var mı aranızda böyle kullanan ? Yorumlarınızı duymak isterim...

Ben böyle kullanıyorum. Kabin hissini oldukça iyi veriyor ama ton çok traşlanıyor. Simulatörü kapatınca sivrisinek gibi geliyor drivelar...

Traşlanma olayını biraz daha açabilir miyiz mümkünse ?
 
Valla bu ultra-g nin tona artılarıda var ama eksileri de var. Parlaklık gidiyor harmonikler azalıyor gibi.. Ama gogostarın da dediği gibi bir kere bağladıktan sonra kabin similatörü olmadan da sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. En iyisi hiç alışmamak :)
 
ben hartke bass attack pedal kullanıyorum aletin di özelligi de mevcut..ancak bunun yanına sansamp programmable bass driver almayı düsünüyorum..ancak bu aletin de di özelligi mevcut..
yani iki aletin de di box gorevi gormesinden dolayı seste bir bozulma olabilir mi acaba?
birinci di'dan gecen ses ikinci di'dan da gecince deforme olur mu?
 
dün gidip bi tane adaptör aldım.500 miliamper üstünde birçok volt ayarı var.ben 9 vokta getirdim öyle kullanıyorum.bana öyle geldiki pilden çıkartıp adaptör ile çalıştırmaya başlayınca bu ultra-g yi sanki daha bir performansı arttı(belkide benim pilim azalmaya başlamıştı bilemiyorum) bide ben pili zorla sokmuştum içeri.pil yuvasını biraz küçük yapmışlar.pili çıkartamadım. :D sizin neyse pil içerde kaldı şimdilik.bi sorunu yok böylede aslında ama adaptörü taşımak istemeyip pille çalıştırmak istediğim yerlerde nasıl pil değiştircem merak ediyorum.:D neyse sonuç itibari ile adaptörle kullanmak hem kolay hemde güzel göründü gözüme.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
Ya bu pil sorunu hepsinde var sanırım :) Panasonicler rahat çıkıyor ancak farklı markalar içinde sıkışıp kalıyor.. Bir tornavidayla pilin yanlarından çekerek çıkartmaya çalış.
 
yaa uzun süre gitsin diye para bayıp duracell almıştım.duracelin bütün pillerinde olduğu gibi 9 voltluklarıda biraz daha kalın normal pillerden.içinde sıkıştı kaldı neyse.artık bakcaz bir çaresine.:D kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
Evet duracell de ve aldığım dandik markalı alkaline pil de aynı sorunu yaşadım. Dediğim gibi tornavidayı pile yandan patırır gibi yap dışarı doğru çek :)
 
psa nı çıkışında kullanıyorum bende.ama kabin modellemesi çok kötü geldi ytonu traşlıyor resmen hiç beğenmedim.sadece di box olarak kullanıyorum.imzamdaki linkteki parçamda ultra g li tonlarımı dinleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst