İnsan (Rock)-izmir

sapro demiş ki:
Bas Gitar : ben bu adamı anlamadım gitti, şimdiye kadar 3 defa izledim sizi (2 dungeon 1 Guardian) her seferinde farklı bir bas gitar gördüm elinde :) .Bu işin sırrı nedir?Bi açıklasan da merakımdan kurtulsam.Bu arada bir grupta olması gereken en önemli şeylerden biri olan bas gitarla davulun uyumunu sizlerde rahatlıkla görebiliyorum.Madem herkeze bir eleştiri yaptım sen de eksik kalma bari :) .Vokal için söylediğim " sahnede çok ciddi duruyorsun" eleştirisinin tam tersini sana yöneltmek istiyorum.Aslında benim fikrim sahnede vokalden başka herkez biraz ciddi durmalıdır diye olmuştur her zaman.Vokali ayırmamın nedeni! Vokal ordaki toplulukla en fazla haşir neşir olan adam olmasındandır.Bir de , bende uzun yıllardır bas gitar çalıyorum bu yüzden haddim olmadan özel bir eleştiri yapmak istiyorum.Parçaları çalarkenbiraz daha armonik alt yapıya yönelirsen daha iyi olur.Demeye çalıştığım aslında biraz daha süslü çalmalısın.Umarum beni yalnış anlamazsın.Yoksa çalmana diyecek sözüm yok.İyisin gerçekten.
.

Kahverengi-siyah washburn benim ex-aşkım. Fakat ucuz bir gitar olduğu için tonları yetersiz, bu nedenle birkaç program ödünç kız arkadaşımla çıktım sahneye. En son dungeon programında gördüğün bebek ise Yamaha BB-614, yeni kız arkadaşım. Adı Beyonce, ten rengi ve etinin balıklığı onu andırıyor çünkü:)Artık onunla olacağım,çok hoşlanıyorum ondan:) Washburn le ayrıldık,anlaşamadığımıza karar verdik. Neyse;
eleştirilerin için teşekkürler. Tuncer için kullandığın "belki de senin tarzın budur" tahminini benim için de kullanırsan sahnedeki duruş problemi çözülmüş olacak. Çünkü eğer hasta değilsem veya moralim kötü değilse ben sahnede ööööle duramam. Benim kişisel düşünce ve davranış biçimim bu. Bunun nedenleri var. Ben ara verip sahneden indiğimizde haraketsiz durmayı tercih ediyorum.

Armoni konusunda haklı olablirsin. Kullandığım tüm süslemeler ya kendi bulduğum, ya da dinlediğim basçıların kullandığı altyapılara dayanan süslemeler. Şu ana kadar hiç nota,armoni ya da gitar dersi almadığım için teknik müzik bilgim beni zaten tatmin etmiyor. (Yakın zamanda çok değer verdiğim bir müzisyenle derslere başlıyorum, çok umutluyum, sonsuz besleneceğime inanıyorum.) İkinci bir faktör daha var.
Dungeon gibi bir sahnede *şu an* için müzik altyapısından daha çok sahne şovuna önem veriyorum. Tabiki müzikal altyapıyı bozmadan. Bunun da herkesin kolayca tahmin edebileceği tek bir nedeni var. Ayrıca hoplayıp zıplarken armoni düşünmek ve uygulamak da zor oluyor. Ne mutlu Flea gibi çalabilene demek geliyor içimden:)

Son olarak eleştirilerin için tekrar çok teşekkür ederim, bu tür bireysel eleştiriler inan ki çok hoşuma gidiyor. Teknik ya da genel anlamda neyi iyi neyi eksik yaptığımı görebiliyorum. Bir dahaki programa geldiğinde bir merhaba dersen çok sevinirim,tanışır daha derin konuşuruz durumu. Belki ekstra söyleyecelerin de vardır. Nickini söylesen tanırım zaten:)
 
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU ARALAR HASTALIÐIMDAN DOLAYI HİÇ KEYFİM YOK ZATEN İLERİ DÜZEYDE KENDİNİ BİLMEZLERDE ÇIKINCA İNSAN KUDURUYOOO!!!! BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM HEE BU ARADA İŞLETME NE OLDU ÇALLYOMUSUNUZ (isim vermiyim dedim) :)
 
Böyle keyif bozucu davranışlara her koşulda karşıyız. Maruz kalan herkesin de kendimizce yanındayız. Aynı forumdaki çoğunluğu duyarlı insanların yaptığı gibi. Moralinizi hiiiiiç bozmayın...

Çalmaya devam ediyoruz Guardian'da, bu akşam ordayız bugünlük sanırım. Rutin günümüz de salı.
 
ok kardeşim bundn sonra ne olucak bilmiyorum fakat sanırım bundan sonra çalınmıcak guardianda işletme ne yaptığüını bilene kadarda böle olucak kendinizi ksmayın bence bırakın hallerinee!!!
 
salı günleri işletmedeler psykhecim anladığım kadarıyla :) pazar günleri nerdeler o zaman ?? ayrıca hani perşembeleri çalıcaktınız bundan sonra ?? bi deyi verin bize hangi gün nerdesiniz bizde böyle dinleyici dışına itilen insanlar olmayalım :) :p
başarılar..
 
flash flash flash
aslında persembelerı bızım gunumuzdu
salı da caldık 1 gun
sonra can gıttı ankaraya ınce bı ıs
sonra pazar gunu caldık
sımdı hepsını toplayınca hangı gun calıyozz bırı bana yardım etsınn...
 
Arkadaşlar 13 Mart Cumartesi akşamı Bon Jovi'nin Have a Nice Tour turnesi kapsamında New Jersey Giants Stadium'da Bon Jovi'nin 17nci alt grubu olarak sahne alacağız. Hepinizi bekleriz.Tur bilgileri için;
[email protected] adresinden bilgi alabilirsiniz.
-------------------
You give ROCK a bad name...
 
ne o yaa bi bıraktımm sayfalarcaaa aşağıya düşmüşsünüzz :) aa hiç yakıştıramadımm valaa!!!

neyse hadii hoop tepeyee :) in-san evlatları sizii!! :)










_____________________________________________________________
in-san yayılmaya devam edecek!
 
sapro demiş ki:
Abicim bir insanın sesi bu kadar mı Kaan(Duman) a benzer.Yanıbaşımdayı dinlerken inan gözlerimi kapattım bir an sanki sahnede sen değil Kaan söylüyordu.Bir çok kişi dinledim Duman söyleyen ama bu kadar iyi Duman söyleyeni hiç görmedim.
Yalnız ufak bir eleştirim olacak sahnede biraz suratını asıyorsun bazen.Yapma derim çünkü sizileri dinlemeye gelenler ilk başta sahnede seni görüyorlar.Ama bu senin tarzın olabilir tabi.Eğer öyleyse diyecek bir sözüm yok tabi :) .



sevgılı saprocuum elestrılerın ıcın oncelıkle saaooll bıraz gec oldu ama sen kusura bakma :)
evet benzıyoo sesım ama bazıları gıbı taklıt olduunu oyle dusunceklerını bılerek genede ustune gıttım neden? cunku: dumanın kaan ın sesınden ıbaret olduunu bılıyorum.buyuzden oyle soylemeyı cok severım hala oyle soylerımm...suratımı asma meselesı..sorun kulagımın ust duzey olmasıı her cesıt sesı duymasıı cok duyarlı bı de severım sımdı AH soyluyonn gulcek halım yok o bunalımın ıcıne gırıyomm cıkmam bayaaa uzuyoo
cok yakında konusacak cok fazla seyımız olucak
merakla bekleyınn!!!!!
 
silmarillion demiş ki:
ben demiştim siz bon joviyle çalın diye bakın ne kadar ileri görüşlüyüm ben yaa :) :)


Belki Bon Jovi çalmıycaz ama bundan böyle grubun formatı tamamen değişiyor.Çünkü 2. bir vokal alındı .Bundan böyle bol bol Linkin Park ,Korn,papa roach hatta ve hatta ilerleyen zamanlarda Anathema ve pantera bile çalmayı planlıyoruz.Yani seninde anlayacağın gibi artık bol bol zıplıycaz sahnede.
Bu değişim içine girerken ilk başta tabi ki yine eski parçalarımızı çalıcaz ama giderek sayılarını minimuma indirmeyi planlıyoruz.Eğer sizlerin de aklında olan bizim unutuğumuz bu tarzda parçalar varsa önerilerinizi bekleriz efem.
 
ayrıca baslangıc sample ları kullanarak herseyı kıvamında calacazkı korn geldı lınkın park geldı sanasınız zevkten olelım dıyee ...
hersey gercek olsun ıstedık !!!yalanla ısımız olmaz
bunu burda acıklıyorum kımse bu sample calısmasınıı yaptıımdan haberlı deıl
SUPRIZZZ!!!
 
sizler!!!!!

recoo, tuni, can, tunk!!!!!!!!


off offf offffffffffffffffffffffffffff











_____________________________________________________________
İN-SAN YAYILMAYA DEVAM EDİYOR.. SAÐLAM PROJELERLE!!!!!!
 
parca eklemek guzel hosta recii sen bu parcaları secrken hıc mı bızı dusunmedın mıllet yarın obur gun bızı dınlıcek ve dıcek yuhh bunlar bunları nasıl calıyoo!!!!
ama guzel olcak guzelll
arkadaslar yenı repertuar cok yakında hızmetınızde hele ıclerınde bı gac tenesi var üfff dadından yınmez...grubun yapı onarım ve bakım calısmaları ıle cevreye verdıımız BUNLAR NERDE soylentılerını cok yakında bıtıryoruz
kıskananlar catlasın demeden de edemıycem cunku catlıcaklarr!!!!
:)
 
Geri
Üst