Emre Aydın

Yapmış olduğu her parçayla en büyük yalnızlıklara ortak oluyor Emre ;) Her şey istediği gibi olsun.. Albüm çıksada artık rahatca dinlesek şu parçaları ;)

ras17 sana gelince de albüm eylülde çıkacak gibi gözüküyor. Hep büyük şehirler diyorsun da ben daha bir kere Ankara'da dinleyemedim Emre'yi ;) ( Bu da ince bir sitemdir:) )
 
Bende Ankaralı Zümrüt'e benzettim... Ne benzetme manyağı toplumuz ya eminim girdin www.emreaydin.org a baktın emrenin saçının en son göründüğü yer resimde ordaki kıvırlıklar keremcem kıvırına benzio ahanda benzettim dedin... Yada şarkının bi yerinde bir falan demiştir emre keremcem de bir'i kullanmıştır (Emre nasıl böyle bir terbiyesizlik yaparsın :D) Geçin bu benzetme muhabbetlerini artık şu forumu okuyun 5452121 defa dedik albumde daha da iyi şarkılar var siz ruh halinizi ayarlayın eylüle içki filan ayarlayın stok yapın durup dururken ağlıcak durup dururken eski sevgiliniz arıcak yada aşık olacaksınız...
 
burda kimse bir çıkar için yazmıyor.emreyi destekleyenlere emre para da vermiyor burda yazsınlar diye.güzel olan bir şeye millet güzel der.peşinden gitme manyaklığı yok.beğenmiş millet yazmış.zevk meselesi sen beğenmezsin şundan şundan dolayı dersin mantıklı açıklamalarla beğenmedin dersin.eyvallah deriz ya da bir şey yazmazsın beğenmediysen.
benzetme olayına gelince de emre ile keremcem arasında tek benzerlik ikisininde şarkı söylemesinden ibarettir.ne sound olarak ne tarz olarak ne giyiniş olarak ne ses tonu olarak bi benzerlik vardır.he bi de şey benzerliği var ikisi de iktisadi idari bilimler fakültesinden.keremcem ege uluslar arası ilişkilerden mezun emre de dokuz eylül iktisatta okuyor.benzerlik bu kadar ;)
 
Roko Fest 5 Ayakta bitti. Aslanlar gibi çaldı söyledi 5 şarkı söylemesinin sebepleri Roko'nun Rockstarlar* üzerine kurulmuş olması... Seneye 15 şarkı söylerde kimse sahneden indiremez kısmetse... Heryerde seyirci çok iyi karşıladı... Süperdi yani
 
canlı olarak izlemek isterdim kendisini 6.cadde beğenerek dinliyordum...ama bulunduğum şehre gelmedi..umarım ilerde daha geniş bir turneye kendisi çıkar :)
 
sahnesi çok iyi...amam kişiliği daha da iyi...kuliste merhaba deyip elini sıkma fırsatı yakaladım bu kadar attlı, bu kadar sempatik, bu kadar nazik, bu kadar mütevazi olur mu bir insan ya... albümü sabırsızlıkla bekliyorum...konserde pankartı açan ben ve emrenin en büyük fan destekçisi damla idi... emrenin yüzündeki o hoş tebessüm pankartı tutmaktan yorulan kollarımdaki ağrıyı bir anda unutturdu valla bana... ne güzel bir ses, ne güzel bir yorum ve ne güzel bir insan.....
 
Parça internette ilk yayınlandığında öylesine dinlemiştim. Gerçekten öylesine dinlemişim ki , bugün tesadüfen bir kişinin myspace linkini incelerken emre aydının linkini tıkladım ve şuan kaçıncı dinleyişim bilmiyorum... Gerçekten iyi bir iş çıkartmış bu parça ile. Sözler, yorum, içtenlik, arkadan gelen farklı tınılar... Umarım albümün en kısa zamanda çıkar. Umarım yüzün fazla gözükmez yoksa gerçekten yazık olur. Yolun açık olsun.
 
yeni melekdeki karma konserde dorian beklerken emre çıkınca üzülmüştük biraz ama 6.caddenin adamı olduğunu anlayınca çok sevinmiştim. hele o "git"i canlı dinleyince (ki grup dağılınca en üzüldüğüm şeydi :) )
git2 diye tabiir ettiğimiz ama hala gerçek adını bilmediğim şarkı muhteşem
belki bir gün özlersin de harika

albüm en kısa zamanda çıkar işallah :)
 
albüm olayı makaraya sarmış durumda ocakda çıkıyordu hesapda. ama şirket hala çıkaramadı klip de hazır yayına veirldi mi bilmiyorum! bu aralar pek tv izlemiyorum.

çok saçma durumlar dönüyo. hatta bir sitede kampanya başlamış durumda bu albüm olayından dolayı. tam hatırlamıyorum da http://www.afiliyalnizlik.com/ du sanırsam
 
abi ağır konuştun sende hee! tamam 6.cadde de emre de iyi mangayı d aelediler de gördük sonucu. manga kaç sattı 6.cadde kaç sattı? kıyaslamaya girersen kötü sonuç çıkar
 
Geri
Üst