Emre Aydın

bi yede daa dinlemiştim kim bu falan demiştim..

bugün şarkıyı indirdim. sitesindeki şiirlerini okudum.

ağzım açık kaldı. bence süper mükemmel......
 
geliştirmek veya değiştirmek gibi bir çabanın olması cok üzücü :)) türk müziği adına da büyük kayıp :)
emre eleştiriye acik olmasa editoru oldugu sitede,adının altında boyle yazmana izin vermezdi.insanın bazen kendisini fazla da ciddiye almaması lazım.
 
Eazu billah !
Eleştireye açık olmadığını duydun demekki!!!

O zaman forumu tara biraz, 6.cadde forumunda kendisine yazılan hakaret dolu mesajları gör bakalım kaldırırmı kaldırmazmı. Değil eleştiriyi boş kafalıları bile kaldırabilir merak etme... Kimi ciddiye alıp kimi ciddiye almayacağıda onun tercihidir.

Burda herkes Bob Rock kesilmiş başıma anlamadım gitti... Sözleri beğenmemiş üstüne eleştiriye açık değilmiş dio... Ne yani sen sözleri beğenmedin diye baştanmı kaydtsin albumu sırf eleştiriye açık olacam diye
 
emre aydın'ın öyle eleştirilecek aman aman bi yönü yok bana göre. "belki birgün özlersin" i tesadüf sonucu dinlemiştim web sitesinde o günden beri sürekli severek dinlerim. rokofest. - istanbul tarihini bilen var mı?
 
RokoFest bu yıl uğramıyor İstanbul'a.

28 Haziran Çarşamba - Eskişehir
29 Haziran Perşembe - Edirne
2 Temmuz Pazar - Gaziantep
3 Temmuz Pazartesi - Kayseri
7 Temmuz Cuma - Antalya

taaa Samsun lardan kalkıp gideceğim Antalya'ya :D
 
bunları dikkate alırlarsa emre bi aya kalmaz ç.kaleye gelir.. :D

atın arkadaşlar atın.. faydalı hareketler bunlar.. :)
 
yukarda nuwanda nın verdiği link ten sesimizi duyarabilceğimizi sanmıyorum.çünkü o daha çok ülker ürünleri için bir iletişim hattı.roko festi yapanlar için ayrı organizasyon mailleri var.bunlara mail atmak lazım da o mailleri nerden bulcaz.
 
ya şarkıyı dinledim beğenmedim şimdiye kadar türkiyede dinlediğimiz bi sürü şarkı var bunun gibi türk müziğine bi katkısı olmuycak sanıyorum hiç yoktansa para kazan
 
freespirit demiş ki:
ya şarkıyı dinledim beğenmedim şimdiye kadar türkiyede dinlediğimiz bi sürü şarkı var bunun gibi türk müziğine bi katkısı olmuycak sanıyorum hiç yoktansa para kazan

Sadece bir şarkıyı dinleyip karar vermek yanlış ..
Belki albümünde kendinden birşeyler bulacağın bir şarkı çıkar onu tekrar tekrar dinlersin ve dinlemekten büyük haz alırsın..
Belki bir gün özlersin parçasını dinlediğim gibi ;)
Albümü çıktıktan sonra sindirerek dinle ,daha sonra burda yorum yap ;)
 
Geri
Üst