Emre Aydın

_tuce_ demiş ki:
gzll ona buna laf sokmayı ksmene sevndm bnde ne zmn girsem birilerini bişelerle karalama derdinde olduunu görüorum tepkim buna senle bi derdim yok sorun bttise aynı şekilde cvp vrmene de grek yok;) bu arada insan olduun konusuda tartışılır.........;)

Sen öyle diyorsan öyledir. Başkalarının insan olup olmadığını tartışacak yetkiyi kendine verirken, kendi insanlığını kaybetmiş olmalısın... Seninle uğraşmaya değil ortaya bir fikir atmaya geldim buraya. Ha, dersin ki her fikri karalama, muhalefet şeklinde algılayacak kadar renkli bir kişiliğim var. O halde sana iyi eğlenceler... ;)
 
morgaine demiş ki:
emre aydın forumunun seviyesine bakın ya..gerçekten komik.
evet buna sonuna kadar katılıyorum eleştiriler komik ve cevap vermekten ve laf söyleyenleri alt etmekten yorgun düşmüş halimizde komik kavga etmek yerine sevmeyen girip karalamasın emreaydını bu forumda bizde emreaydın sevenler olarak kalalım burda emreaydından çok şahsi mesele yerine dönüce yoksa burası
 
alpkaan demiş ki:
Arkadaşlar emre aydın ın maddi yetersizlklrden dolayı albüm çıkaramadığı doğru mu?
cümle için diyceğim tek şey saçmalık maddi durumumuz yerinde ve biz maddiyata bakmayız bizim için sizin sevmeniz yeter ve 2. albüm içinde stutyoya girdık gripin,vega ve mangayla çalışıyoruz
 
İnanılmaz müziğini geliştirdiğini düşünüyorum emre'nin ve ilerde çok daha sağlam işler yapacağından eminim ama benim dikkatimi çeken başka bir hussus ise bu albümün videolarına gösterilen hassasiyet.albümün tüm videoları cok kaliteli ve kullanılan renkler,görüntüler ve kıyafetler çok başarılı,umarım tüm işlerine bu kadar özen gösterir,tekrardan tebrikler emre....
 
Mor_ demiş ki:
emreaydın, teomanın yeni çıkan albümü "söz müzik teoman" da "sürpriz" adlı parçayı seslendirdi...

albüm çıktı...

ve işte emre aydın yorumu ile "sürpriz"...


http://www.youtube.com/watch?v=O-_KEl0WLjw
"Sürpriz" benim en vazgeçemediğim Teoman parçasıyken;onu Teoman dışında birinden dinlemek eziyet diye düşünürken Emre Aydın beni tamamen yanılttı!
Albümdeki en başarılı yorum olmuş desem yeridir,gerçekten çok beğendim.

Başarılarının devamı dileğiyle...
 
Öncelikle;
Maddi yetersizliklerden dolayı albüm yapılmadığını kim nerden duymuş?
Böyle bir şey ne sitede, ne orda ne burda söylenmiş değil, kaldı ki böyle bir durum da yok.
Üstelik, zannedersem şu anda emreaydın stüdyoda da değil, albümle ilgili çalışmaları var imiş lakin şu an için stüdyoda değil, albümün çıkışı için de planladığı tarihin 2008 sonu olduğunu söylemişti bir dergide yılbaşı röpörtajında.Yani şimdiden daha Mart ayı gelmeden albüm beklemek, üstelik de maddi yetersizliklerden ötürü albüm yapamıyormuş demek tuhaf.Kim söylediyse yalan söylemiş bariz.
Onun dışında, Söz-Müzik:Teoman baştan aşşağıya çok güzel bir albüm olmuş şahsi kanaatimce. Herkese gitmiş, bir tek Yalın ve Mirkelam yorumlarını çok beğendiğimi söyleyemem sanırım. Onun dışında Hayko Cepkin, Harun Tekin, Nil Karaibrahimgil ve Candan Erçetin yorumları dinlenesidir. Vee emreaydın´a gelirsek; sözleri de kendisine uymuş, yorumu zaten tahmin edildiği üzre Sürpriz´e cuk diye oturmuş,bir sefer bir kulp bulayım da bir şeyleri eleştireyim dedim emreaydın ile ilgili ama, olmadı, yine olamadı. Kısacası sürpriz, doğum günü hediyesi gibi tam vaktinde geldi bana, beklediğime, beklendiğine değdi. yine yine ve yine defalarca teşekkür ediyor, yeni işleri bekliyoruz hevesle.
 
amacım karalamak degil, ama yavas yavas kendisini bozmaya basladi bile. teomanla kıyaslayanlar oluyor, bu kesinlikle yanlıs bir dusunce seklidir. emre aydın teoman'dan cok daha farklı bir muzik yapmaktadir bence. teoman'in sesi, emre kadar guzel degil zaten.
 
İyi diyosun, güzel diyosun da arkadaşım, birilerinin emreaydın´ı birileriyle kıyaslıyor olması, teoman´la şununla bununla, bu kişinin kendi suçu değildir. Kişi hiçbir yerde gidip de ben kendimi Teoman´la kıyaslarım dememiştir ki. Beğendiği dinlediği sanatçılar sorulduğunda verdiği isimler vardır bazı yerlerde hepsi bu. Bu açıdan bu durum da son derece kişisel görüştür. Ben şahsen emreaydın´ı kimseyle kıyaslamam, Teoman´la hiç kıyaslamam. Teoman´a az çok benzese ben Teoman´ın da ciddi bir dinleyeni olurdum, ama öyle miyim, değilim :)
Çizgisini bozmasına gelince, bu da kişiden kişiye göre değişen bir durumdur, birisi çıkar der; "Abi, emre o programa çıktı ya, bitti benim için." bir başkası çıkar der;"Bu şarkıyı söyledi ya, yok artık!" benim içinse, emreaydın ne yapıyorsa yapıyor, programlara çıkıp şarkı söylüyor, konserler veriyor, vs. vs. vs. Fakat nereye giderse gitsin aynı kişidir, bir değişme görülmez üzerinde, daha önce görüldüğünden farklı bir hareketi, tavrı. En azından ben görmedim, gören varsa, buyursun.
Fekat tekraaar ediyorum ki, ben de burda kimseyi eleştirmedim, kimsenin görüşlerine saygısızlık etmek istemedim :)

*Popla alternatifi karıştıran arkadaşlar dışında tabii.
 
Geri
Üst