Moribund Oblivion

9. Rock Station Festivali / 15 Ekim 2006 Pazar / Saklıkent Ankara
(Fotoğraf: Abdullah Cıbık)

Bahadır Uludağlar (gitar - vokal)
moribund1.jpg
 
Asmodeus_the_Demoniac demiş ki:
bahadır neysede diğer gitarsitin makyajıda alttaki spro ayakkabılarda komik duruyo bence.madem makjay yaptın siyah bot yada çizme falan giymek lazım dimi ama???
Harbiden baktım da şimdi sırıtıyo baya bi . (Şık rüküş seçimi gibi oldu ama makyaj yapılıyorsa bunlar da önemli bence.)
 
albümün temasi geçmis özlemi ve günahkarlik. yani bahadir sanirim daha iyi aciklar fakat benim dinleyipte sözlerden aldigim buydu. ilk albümle aralarinde müzikal anlamda epey büyük farklar var. bu yeni albüm orkestral bir yapida ve herseyden önemlisi en büyük farki tamaminin türkçe olusu. prodüksiyon olarakda sound açisindan cok daha üstün bir çalisma. dinleyince sanirim sende ilkine göre epey bi farklar bulabilirsin.
 
groza'da elemanlar diye birsey sözkonusu degil. Groza bahadir uludaglar'in tek kisilik projesi ve sadece kendisi var ve bahadir bir bosnak türkü. ama ana grubu moribund oblivion'u kastediyorsan orda bu tarz bir ibare kullanilmiyor zaten.
 
bir yerlerden duydugun safsatalara fazla kapilma derim dostum. bahadir'un senin dedigin cinste bariz bir söylemi yok. onun söyledigi seyler baska, carptirmayalim. buradada bu tarz seyler yazip insanlari yanlis yönlendirmek dogru degil. soytari isi haline getirdi diyorsun fakat bahadir uludaglar bu ülkede nerdeyse 15 yildir bu müzigi yapiyor ve halende yapiyor. bunu bir düsünüp yorumlarsan sanirim daha saglikli olur cünkü yorumun epey agir bir hakaret içeriyor bunca yildir bu müzik için ugrasan bir kimse adina.
 
hayir tam tersi. Moribund Oblivion yeni sürpriz bir albüm kaydetti bile. Fakat haberi simdi verilmek istenmiyor. Hatta ocak 2007'de hem bahadir'in solo albümü, hemde moribund oblivion'un yeni albümü ayni tarihlerde cikmis olacak.
 
Geri
Üst