HeXa (numetal ) - Ankara

NuMetalFan demiş ki:
İlgi için çoook teşekkür ederiz. Sizler oldukça biz de müzik ve sizler için burdayız. Sizlersiz asla olmaz dostlarım bunu bilin.


10 Aralıkta süper bir konser sizleri bekliyor. Ayrıntılar yakında :)

süpper bi haberr hadi hayırlısı cook sabırsızlandım şimdi :LOL: :LOL: :D
hep destek tam destek ;)
 
NuMetalFan demiş ki:
Bu arada bu gün konserde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza :


Bu konserde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Güzel konserdi. Sanırım en iyi performansımızdı. Yeni besteyi ilk kez sizlere çaldık. Onay da aldık mutluyuz :) Surfacing ile girdik :D Kafalar koptu eheheh ... Pankart için sağolun süperdi. Yeşim'in de aldığı afiş harika ötesi tek kelime ile. Sanırım en son Yeşim sizle konuşurken Melih'te kaldı afiş. İsterim en kısa sürede duvarıma asıcam :D

Video ve resimleri merakla bekliyorum ...


taa antalyalardan kalkıp 28 kasım if konserine gittim..giderkende çok tereddüt ettim aslında acaba iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum diye... özgünü yaklaşık bir yıldır tanıyorum... ilk türkrock forumlarında tanıdım sonrasında mangaclub.netten haberim oldu...ve heXa'yı duydum nihayetinde... 28 ekime kadar hep netten dinlemiştim... kötü kayıtlardı ve hep gerçekten iyi olup olmadıkları konusunda çelişkideydim... 29 ekimide bahane edip güzel bir ankara buluşması olsun diye atlayıp gittim... 28 ekim if konseri canlı-kanlı izlediğim ilk heXa konseriydi... beklediğimden çok daha iyilerdi... ben daha vasat bir grup bekliyordum.. özgün iyi bir vokal...ama şu an için sadece bu.. iyi bir vokal... sesi geliştirmeye açık bir ses... çok çalışman lazım özgün biliyorsun... yetenek var... istek var... geriye kalan tek şey çalışman... mümkün mertebe geliştir kendini... zamanını iyi değerlendir... sanırım grupta benim gözüme en çok çarpan görkem oldu... grup içindeki en iyi performanstı bence görkem.... mahmutta baya baya iyiymiş... sanırım grup içinde en zayıf kalan serhattı... ama onunda daha 3. konseriymiş sizlerle...o yüzden çok normal.. hatta 3. konse içinm iyi bile... serhat'ında çok çabalaması lazım... berkay da grubun yenilerinden ama hiçte yeni durmuyor valla... adapte olmuş hemen... berkayın performansınıda çokça beğendim ben... ve melihhh.... kuzum benim o.... tt melih.... melihin ghüzel bir kulağı var... çok doğru duyuyır ve çok doğru yorumluyor duyduklarını... alın şu adama güzel bir alette coşsun... genel olarak heXa çok iyiydi... ufak tefek ve saçma sapan aksilikleri saymazsak... prova aldınız mı bilmiyorum konse öncesi... ama ses sisteminiz kötüydü... sizden sonraki hiçbir grupta ses ile ilgili sorun olmadı... bu da sanırım sizin hazır olmadan başlamanızdan kaynaklandı... sahneye geç çıktınız erken indiniz.. içimde kaldı my own summer... çok ta heves ettiydim dinleyeceğim diye.... neyse özetle çok sağlam konserdi... ama çoooooooooooook çalışmanız lazım beyler. 10 aralıkta aradaki farkı görebilmemiz lazım... 1 ay var konsere... sıkı hazırlanın...bol bol stüdyo alın... bırakın geip tozmayı... ağırlık verin biraz heXa'ya... bir zahmet arada bir de derslere asılın... tatmin olmadığım noktalar olsada konserden memnun ayrıldım.. ağzınıza, elinize,kolunuza sağlık... güzel vakit geçirdik... antalyadan kütahyadan eskişehirden kalkıp gelmemize değdi....
 
Verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Ses sistemindeki sorunu biz de anlamadık gerçekten. Davullar çok açıktı, Mahmut da tuşesini yükselterek çalıyordu bu yüzden de diğer enstrumanları bastırdı diye düşünüyorum. Teşekkür ederiz.
 
Bu tarzda tuşeyi yükseltmeden çalabilmek çok zor.. Ben de gaza geliyorum coşuyor tuşelerim o yüzden çok eleştri aldım ama inanın kontrol etmek kolay değil.. Umarım birlikte sahneye çıkabiliriz, sizin surfacing'i de dinlemeyi çok isterim özellikle.. Başarılar.
 
Umarım beraber feat bile yaparız :) Bu aralar grubumuzda iç çatışmalar var ... Yarın ne olacağını bile bilmiyoruz. Bu yüzden bu bir kaç gün kritik biraz. Herşeyi yoluna sokunca beraber bir kaç konser verelim dostlar ...
 
numetal ve metalcore ikiliyi görünce dayanamadım...... acaba nasıl bağdaştırıyorsunuz çok merak yaptım....... ahahah yakında yanına emocore-screamo falanda eklersiniz !numetal ve screamo çok güzel olur ikili tavsiye ederim 8)
 
ewt iç çatişmalar var ama hallolcak heXa grubu yoluna dewam edicek...

dawulcusu mahmut(yani ben :D) grubu bırakmıştır...

heXa grubuna başarılar...

her ne kadar tehtid telefonu etmesemde nuMetaLFan'a kendisine betimlemiştirr....
 
hakan kardesim senin tuselerin sarkılarımıza ayrı bi güzellik veriyo buarada umarım haxa sorunlarını halledıp tekrar konserlere baslar ve hepımızın ıstedığı gibi birlikte bi konsere çıkma sansı doğar
 
Dostlar, HeXa bu günden sonra dağılmıştır. Başlık fazlalık olmayacaksa burada kalsın istiyoruz. Verilen emekler var. Destekleyenlere çok teşekkürler.

Bu arada Mahmut, hafızanı tazele ;)
 
Bence ortada grubun dagılmasına gercekden sebebe olan birsey yok.Böyle ufak seylerle pes edilmemesi lazım.Sahneler bizi sizi bekler yıkılmak icin.Saglam alt yapı,Saglam eleman,Saglam müzik sonucu tekrardan HeXa yı kurun bence.Böyle ufacık tefecik olaylardan grubu dagıtmayın yani grubu es gecelim verdiginiz emegi kaldırıp cöpe atmayın sonucda bir kisi gider bir kisi gelir bu grup ici düzendir bana göre.Dagıtmayın grubu.Dagıtırsanız gereksiz bir is yapmis olursunuz.
 
eger orda yazan sebepler yuzynden dagilma karai aldiysanız gercekten bu ilginc izmirde biz kimlerim agiz kokularini cektik ve dagilmadik(greatones) siz kendi aranizdaki ufak seylerden(yanlis anlamayin bana gore ufak seyler gibi geldi) grubu dagitiyorsunuz ne diyim yani ilginc neyse karar sizin nasil olsa
 
Valla çok devam etmek istedik hem de çok, yeni bir davulcu ile gitmek istedik ama bu sefer de Görkem ( lead gitar ) müziğe ara vermek istediğini söyledi bu saatten sonra da yeni bir yapılandırma ya da dağılma olabilirdi. Dağıldık. Ama bir kaç aya kadar bu tarz süper bir grup geliyor, projeler bitmez :)
 
açıkça görüşümü belirtecek olursam lisede kurulan gruplar elbet bir gün dağılacaktır diye düşünüyorum. bu sizin için de geçerli bizim için de bir başkası için de.. ancak önemli olan bireysel olarak yılmamak ve kişisel çalışmalarımızın bizi getirdiği noktadan öyle ya da böyle devam etmek. eminim herkes bu grup için çok emek harcadı, özellikle de özgün(vokal). şimdi grup dağılsa da grup elemanlarının yılmadığını içten içe bilmem beni rahatlatıyor. kendi istediğiniz müziği yapın arkadaşlar..
bir şekilde bir gün bir yerlerde elimizde bizi biz yapan enstürümanlarımız, ekipmanlarımızla görüşmek üzere..
dilerim hexa bu noktada bitmemiş olur.. umut asla kesilmez.. ve umarım aynı ismi yeniden duyarız dilden dile dolaşırken..
 
Geri
Üst